Damara De - Sesambungan Chord Mudah

(Intro) C D G..
        Am D..

  G                   D         Em D
maturnuwun wes nggawe nyaman atiku..
    C           D           G
wes gelem ngancani tibo lan tangiku..
  C                 D
kowe bali akeh sing nyekseni
 Bm         Em
ora ngiro koyo ngene
         Am      D            G      D
pancen tego kowe malah ingkar janji..

   G             D        Em  D
awale.. kowe nggawe aku yakin..
    C         D         G
wes seneng atiku kowe bali..
  C                D
jane kowe sing tak karepke
     Bm          Em
tapi takdir muni liyane
         Am      D        G
ora nyongko kowe tego ora bloko..

    C             D
rapopo.. aku mbok larani..
  Bm       Em
tapi saiki wes bedo..
    C        D
wes pancene aku salah
      D       G
mergo kebacut tresno..

(Chorus)
    C             D
aku ki mbok pelet dukun
     Bm         Em
po kepiye jan jane..
          Am
wes nyobo ninggalke
  D          G
tetep baline yo ming ro kowe..

      C
atiku ra ikhlas
    D              G        Em
yen kowe disanding karo liyane..
      Am        D            G
aku kesel.. aku pasrah.. aku nyerah..

(Int.) C D Bm  Em Am  D..

   G             D        Em  D
awale.. kowe nggawe aku yakin..
    C         D         G
wes seneng atiku kowe bali..
  C                D
jane kowe sing tak karepke
     Bm          Em
tapi takdir muni liyane
         Am      D        G
ora nyongko kowe tego ora bloko..

    C             D
rapopo.. aku mbok larani..
  Bm       Em
tapi saiki wes bedo..
    C        D
wes pancene aku salah
      D       G
mergo kebacut tresno..

(Chorus)
    C             D
aku ki mbok pelet dukun
     Bm         Em
po kepiye jan jane..
          Am
wes nyobo ninggalke
  D          G
tetep baline yo ming ro kowe..

      C
atiku ra ikhlas
    D              G        Em
yen kowe disanding karo liyane..
      Am        D            G
aku kesel.. aku pasrah.. aku nyerah..

    C             D
aku ki mbok pelet dukun
     Bm         Em
po kepiye jan jane..
          Am
wes nyobo ninggalke
  D          G
tetep baline yo ming ro kowe..

      C
atiku ra ikhlas
    D              G        Em
yen kowe disanding karo liyane..
      Am           D         G
aku kesel.. aku pasrah.. aku nyerah..

       C          D
wes nyobo.. milih comeback..
      Bm    Em
opo wae kahanane..
         Am         D          G
nanging aku.. malah salah nemu kleru..
         Am         D             G
nanging aku.. malah salah milih kowe..

===+================+===
   | ORIGINAL CHORD |
===+================+===

(Intro) G A D..
        Em A..

  D                   A         Bm A
maturnuwun wes nggawe nyaman atiku..
    G           A           D
wes gelem ngancani tibo lan tangiku..
  G                 A
kowe bali akeh sing nyekseni
 F#m        Bm
ora ngiro koyo ngene
         Em      A            D      A
pancen tego kowe malah ingkar janji..

   D             A        Bm  A
awale.. kowe nggawe aku yakin..
    G         A         D
wes seneng atiku kowe bali..
  G                A
jane kowe sing tak karepke
     F#m         Bm
tapi takdir muni liyane
         Em      A        D
ora nyongko kowe tego ora bloko..

    G             A
rapopo.. aku mbok larani..
  F#m      Bm
tapi saiki wes bedo..
    G        A
wes pancene aku salah
      A       D
mergo kebacut tresno..

(Chorus)
    G             A
aku ki mbok pelet dukun
     F#m        Bm
po kepiye jan jane..
          Em
wes nyobo ninggalke
  A          D
tetep baline yo ming ro kowe..

      G
atiku ra ikhlas
    A              D        Bm
yen kowe disanding karo liyane..
      Em        A            D
aku kesel.. aku pasrah.. aku nyerah..

(Int.) G A F#m Bm Em  A..

   D             A        Bm  A
awale.. kowe nggawe aku yakin..
    G         A         D
wes seneng atiku kowe bali..
  G                A
jane kowe sing tak karepke
     F#m         Bm
tapi takdir muni liyane
         Em      A        D
ora nyongko kowe tego ora bloko..

    G             A
rapopo.. aku mbok larani..
  F#m      Bm
tapi saiki wes bedo..
    G        A
wes pancene aku salah
      A       D
mergo kebacut tresno..

(Chorus)
    G             A
aku ki mbok pelet dukun
     F#m        Bm
po kepiye jan jane..
          Em
wes nyobo ninggalke
  A          D
tetep baline yo ming ro kowe..

      G
atiku ra ikhlas
    A              D        Bm
yen kowe disanding karo liyane..
      Em        A            D
aku kesel.. aku pasrah.. aku nyerah..

    G             A
aku ki mbok pelet dukun
     F#m        Bm
po kepiye jan jane..
          Em
wes nyobo ninggalke
  A          D
tetep baline yo ming ro kowe..

      G
atiku ra ikhlas
    A              D        Bm
yen kowe disanding karo liyane..
      Em           A         D
aku kesel.. aku pasrah.. aku nyerah..

       G          A
wes nyobo.. milih comeback..
      F#m   Bm
opo wae kahanane..
         Em         A          D
nanging aku.. malah salah nemu kleru..
         Em         A             D
nanging aku.. malah salah milih kowe..

Chord Sesambungan