Kunci Gitar Damara De - Kelangan Ati



(Intro) C G/B Am Em F  Fm..

    C
wes semongso
   F            C
anggonku ngilangke roso..
  C              D          G
roso tresno sing ono ning dodo
      F       G
saben wayah wengi..
       Em         Am
nganti kegowo ngimpi..
     Dm
opo iki diarani..
            G
tresno kang sejati..

    C
nganti kapan
   F            C
anggonku mbukak atimu..
      C
bakal tak tunggu
    D          G
nganti sak kuatmu..
    F      G
opo kowe lali..
      Em        Am
janji manismu wingi..
      Dm
bebarengan karo aku
    G
tekane mati..

(Chorus)
        C          G
dan diriku wes kelangan
       Am         Em
dirimu sing tak sayang sayang
   F          C
crito iki kanggo aku
      Dm         G
bakal mung tak kenang

       C          G
kudune aku nggoleki..
         Am           Em
nggoleki caraku untuk kembali
  F           Em
mugo kowe ora ngarani
    Dm          G      C
tresnoku sing koyo.. wingi..

(Int.) F G# C..
       F G# C-G/B-Am
       Dm  G..

    C
nganti kapan
   F            C
anggonku mbukak atimu..
      C
bakal tak tunggu
    D          G
nganti sak kuatmu..
    F      G
opo kowe lali..
      Em        Am
janji manismu wingi..
      Dm
bebarengan karo aku
    G
tekane mati..

(Chorus)
        C          G
dan diriku wes kelangan
       Am         Em
dirimu sing tak sayang sayang
   F          C
crito iki kanggo aku
      Dm         G
bakal mung tak kenang

       C          G
kudune aku nggoleki..
         Am           Em
nggoleki caraku untuk kembali
  F           Em
mugo kowe ora ngarani
    Dm          G      C   F G
tresnoku sing koyo.. wingi..

        C          G
dan diriku wes kelangan
       Am         Em
dirimu sing tak sayang sayang
   F          C
crito iki kanggo aku
      Dm         G
bakal mung tak kenang

       C          G
kudune aku nggoleki..
         Am           Em
nggoleki caraku untuk kembali
  F           Em
mugo kowe ora ngarani
    Dm          G      Am
tresnoku sing koyo.. wingi..
      D
hooo oo.. oo..
    F           G      C
tresnoku sing koyo.. wingi..
Lihat Semua Chord Damara.de
Posted on : by
Related Chords: