Kunci Gitar Ora Iso Lali - Aftershine feat. Damara De



(Intro) C F Dm G..

C                                 F
lintang ing wengi.. ngelingke ati iki..
                 Dm
kowe sing paling tak tresnani..
  G                  C           G
tapi.. sayangku ora mbok hargai..

C                           F
senajan loro.. ati iki wis nrimo..
                 Dm
mergo aku sing kudu rumongso..
 G                  C
aku.. ora mbok karepno..

      F                G
yen sayang.. koe aku salah..
         C                          Am
cobo tak lalekne sesandinganku ro koe..
  Dm                      G
lungo.. pancen wis kudu lungo..

(Chorus)
        C                F
Gusti kulo nyuwun paringono..
       G                   C
ati jembar.. jembar ko segoro..
          Am             Dm
mergo tresno marai sengsoro..
       G                    C
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

(Int.) F G    Em Am
          hu..a..
       F C Fm G..
    huaa..

C                           F
senajan loro.. ati iki wis nrimo..
                 Dm
mergo aku sing kudu rumongso..
 G                  C
aku.. ora mbok karepno..

      F                G
yen sayang.. koe aku salah..
         C                          Am
cobo tak lalekne sesandinganku ro koe..
  Dm                      G
lungo.. pancen wis kudu lungo..

(Chorus)
        C                F
Gusti kulo nyuwun paringono..
       G                   C
ati jembar.. jembar ko segoro..
          Am             Dm
mergo tresno marai sengsoro..
       G                    C
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

              F
(kabeh cen raiso dilalekke..)
G                    C            A
 (tapi carane mung siji.. ngikhlaske..)
                  Dm
(mugo ndang cepet oleh gantine)
          G                      C
(mergo takdir jodo.. wis ono garise..) 

(Chorus)
  G           C                F
hoo.. Gusti kulo nyuwun paringono..
       G                   C
ati jembar.. jembar ko segoro..
          Am             Dm
mergo tresno marai sengsoro..
       G                    C
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..
          Am             Dm
mergo tresno marai sengsoro..
       G                    C
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..



Aftershine feat. Damara De - Ora Iso Lali

(Intro) G C Am D..

G                                 C
lintang ing wengi.. ngelingke ati iki..
                 Am
kowe sing paling tak tresnani..
  D                  G           D
tapi.. sayangku ora mbok hargai..

G                           C
senajan loro.. ati iki wis nrimo..
                 Am
mergo aku sing kudu rumongso..
 D                  G
aku.. ora mbok karepno..

      C                D
yen sayang.. koe aku salah..
         G                          Em
cobo tak lalekne sesandinganku ro koe..
  Am                      D
lungo.. pancen wis kudu lungo..

(Chorus)
        G                C
Gusti kulo nyuwun paringono..
       D                   G
ati jembar.. jembar ko segoro..
          Em             Am
mergo tresno marai sengsoro..
       D                    G
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

(Int.) C D    Bm Em
          hu..a..
       C G Cm D..
    huaa..

G                           C
senajan loro.. ati iki wis nrimo..
                 Am
mergo aku sing kudu rumongso..
 D                  G
aku.. ora mbok karepno..

      C                D
yen sayang.. koe aku salah..
         G                          Em
cobo tak lalekne sesandinganku ro koe..
  Am                      D
lungo.. pancen wis kudu lungo..

(Chorus)
        G                C
Gusti kulo nyuwun paringono..
       D                   G
ati jembar.. jembar ko segoro..
          Em             Am
mergo tresno marai sengsoro..
       D                    G
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

              C
(kabeh cen raiso dilalekke..)
D                    G            E
 (tapi carane mung siji.. ngikhlaske..)
                  Am
(mugo ndang cepet oleh gantine)
          D                      G
(mergo takdir jodo.. wis ono garise..) 

(Chorus)
  D           G                C
hoo.. Gusti kulo nyuwun paringono..
       D                   G
ati jembar.. jembar ko segoro..
          Em             Am
mergo tresno marai sengsoro..
       D                    G
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..
          Em             Am
mergo tresno marai sengsoro..
       D                    G
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..
Lihat Semua :

Aftershine

Chord Kunci Gitar lainnya: