Kunci Gitar Semarang Hebat - Pudjo Mardjoko feat. Sandy Ria Ervinna



Capo di fret 2

(Intro) F G C..
        F G C..

        F                     G
sworo ombak wayah sore nang marina
     C                      Am
laut biru nggawe ati tambah syahdu
     Dm                      G
roso tentrem ati ning kota lama
                      C
stasiun tawang sing dadi tujuanku..

      F                  G
kota atlas pelabuhane tanjung mas
      C             G/B
raden saleh crito wayang
          Am     G
rak bakal kandas..
       Dm                G
teguh ati tanpo roso.. ragu..
               C 
kelingan sejarahe.. lawang sewu..

        F                   G
kota lumpia kota sing wis merakyat
        C          G/B    Am     G
pasar johar pasare kota semarang..
        Dm                   G
tak tresnani nggawe tambah semangat
            C
urip rukun mbangun semarang..

(Chorus)
       F            G
ayo konco.. lan sedulur..
          C
mbangun kota iki..
        F               G
nggawe aman.. nggawe tentrem
       C
nggawe ayem..
        F              G
sayup rukun.. gotong royong..
     C
bebarengan..
      F          G             C
mujudake.. mujudake.. semarang hebat..

(Int.) F G C G/B Am G
       Dm G C

(Chorus)
       F            G
ayo konco.. lan sedulur..
          C
mbangun kota iki..
        F               G
nggawe aman.. nggawe tentrem
       C
nggawe ayem..
        F              G
sayup rukun.. gotong royong..
     C
bebarengan..
      F          G             C
mujudake.. mujudake.. semarang hebat..

       F            G
ayo konco.. lan sedulur..
          C
mbangun kota iki..
        F               G
nggawe aman.. nggawe tentrem
       C
nggawe ayem..
        F              G
sayup rukun.. gotong royong..
     C
bebarengan..
      F          G
mujudake.. mujudake..
         C     G/B Am
semarang hebat..
G     F          G             C
mujudake.. mujudake.. semarang hebat..



Pudjo Mardjoko feat. Sandy Ria Ervinna - Semarang Hebat

(Intro) G A D..
        G A D..

        G                     A
sworo ombak wayah sore nang marina
     D                      Bm
laut biru nggawe ati tambah syahdu
     Em                      A
roso tentrem ati ning kota lama
                      D
stasiun tawang sing dadi tujuanku..

      G                  A
kota atlas pelabuhane tanjung mas
      D             A/C#
raden saleh crito wayang
          Bm     A
rak bakal kandas..
       Em                A
teguh ati tanpo roso.. ragu..
               D 
kelingan sejarahe.. lawang sewu..

        G                   A
kota lumpia kota sing wis merakyat
        D          A/C#   Bm     A
pasar johar pasare kota semarang..
        Em                   A
tak tresnani nggawe tambah semangat
            D
urip rukun mbangun semarang..

(Chorus)
       G            A
ayo konco.. lan sedulur..
          D
mbangun kota iki..
        G               A
nggawe aman.. nggawe tentrem
       D
nggawe ayem..
        G              A
sayup rukun.. gotong royong..
     D
bebarengan..
      G          A             D
mujudake.. mujudake.. semarang hebat..

(Int.) G A D A/C# Bm A
       Em A D

(Chorus)
       G            A
ayo konco.. lan sedulur..
          D
mbangun kota iki..
        G               A
nggawe aman.. nggawe tentrem
       D
nggawe ayem..
        G              A
sayup rukun.. gotong royong..
     D
bebarengan..
      G          A             D
mujudake.. mujudake.. semarang hebat..

       G            A
ayo konco.. lan sedulur..
          D
mbangun kota iki..
        G               A
nggawe aman.. nggawe tentrem
       D
nggawe ayem..
        G              A
sayup rukun.. gotong royong..
     D
bebarengan..
      G          A
mujudake.. mujudake..
         D     A/C# Bm
semarang hebat..
A     G          A             D
mujudake.. mujudake.. semarang hebat..
Lihat Semua Chord Pudjo Mardjoko
Posted on : by
Related Chords: