Damara De - Kenengan Tresno Chord Mudah

Capo : fret 4

(Intro) F G Em A
        Dm  G..

 C            G
aku sing berjuang..
        Am        G
dinggo awak dewe..
  F         G          C
jebul kowe ora merjuangke..
 F          G
aku golek duit..
        Em         Am
tak rewangi esok sore..
          Dm         G       C
kowe sing penak mung nyepelekke..

    C
wes cukup semene..
    Am          G
aku sing karo kowe..
F           G
ngrasakke polahmu..
 C
aku yo ndak mampu..
Dm          G
yen tak nengke..
       Em         Am
kowe soyo sakpenake..
      Dm           G         C
wes rapopo senajan batinku kesikso..

    F           G
aku ra nuntut kowe..
     Em       Am
kudu koyo kepiye..
      Dm     G        C
njalukku.. siji reganono usahaku..
  F               G
cukup aku sing ngupayakke
       Em          Am
kowe trimo beres wae..
       Dm              G      C
lagi ditinggal kok wes karo liyane..

(Chorus)
       F    G
elingo usahaku
          Em          Am
nggo mbahagiakke sliramu..
          Dm
wes cukup semene
       G            C
aku berjuang nggo kowe..
      F          G
aku pamit yo mas yo
        Em      Am
salamno wong tuamu..
          Dm       G     C
tak dongakno bahagio selawase..

(Int.) F G Em A
       Dm  G..

    F           G
aku ra nuntut kowe..
     Em       Am
kudu koyo kepiye..
      Dm     G        C
njalukku.. siji reganono usahaku..
  F               G
cukup aku sing ngupayakke
       Em          Am
kowe trimo beres wae..
       Dm              G      C
lagi ditinggal kok wes karo liyane..

(Chorus)
       F    G
elingo usahaku
          Em          Am
nggo mbahagiakke sliramu..
          Dm
wes cukup semene
       G            C
aku berjuang nggo kowe..
      F          G
aku pamit yo mas yo
        Em      Am
salamno wong tuamu..
          Dm       G     C
tak dongakno bahagio selawase..

       F    G
elingo usahaku
          Em          Am
nggo mbahagiakke sliramu..
          Dm
wes cukup semene
       G            C
aku berjuang nggo kowe..
      F          G
aku pamit yo mas yo
        Em      Am
salamno wong tuamu..
          Dm       G     C
tak dongakno bahagio selawase..

       F   G
kon njogo ati..
  Em          Am
malah kok larani..
     Dm
janjimu wingi
     G        C
ra tulus seko ati..
Am        Dm       G
 oh, janjimu wingi..
              F    G    C
ra tulus seko ati.. huwowo..

===+================+===
   | ORIGINAL CHORD |
===+================+===

(Intro) A B G#m C#
        F#m  B..

 E            B
aku sing berjuang..
        C#m       B
dinggo awak dewe..
  A         B          E
jebul kowe ora merjuangke..
 A          B
aku golek duit..
        G#m        C#m
tak rewangi esok sore..
          F#m        B       E
kowe sing penak mung nyepelekke..

    E
wes cukup semene..
    C#m         B
aku sing karo kowe..
A           B
ngrasakke polahmu..
 E
aku yo ndak mampu..
F#m         B
yen tak nengke..
       G#m        C#m
kowe soyo sakpenake..
      F#m          B         E
wes rapopo senajan batinku kesikso..

    A           B
aku ra nuntut kowe..
     G#m      C#m
kudu koyo kepiye..
      F#m    B        E
njalukku.. siji reganono usahaku..
  A               B
cukup aku sing ngupayakke
       G#m         C#m
kowe trimo beres wae..
       F#m             B      E
lagi ditinggal kok wes karo liyane..

(Chorus)
       A    B
elingo usahaku
          G#m         C#m
nggo mbahagiakke sliramu..
          F#m
wes cukup semene
       B            E
aku berjuang nggo kowe..
      A          B
aku pamit yo mas yo
        G#m     C#m
salamno wong tuamu..
          F#m      B     E
tak dongakno bahagio selawase..

(Int.) A B G#m C#
       F#m  B..

    A           B
aku ra nuntut kowe..
     G#m      C#m
kudu koyo kepiye..
      F#m    B        E
njalukku.. siji reganono usahaku..
  A               B
cukup aku sing ngupayakke
       G#m         C#m
kowe trimo beres wae..
       F#m             B      E
lagi ditinggal kok wes karo liyane..

(Chorus)
       A    B
elingo usahaku
          G#m         C#m
nggo mbahagiakke sliramu..
          F#m
wes cukup semene
       B            E
aku berjuang nggo kowe..
      A          B
aku pamit yo mas yo
        G#m     C#m
salamno wong tuamu..
          F#m      B     E
tak dongakno bahagio selawase..

       A    B
elingo usahaku
          G#m         C#m
nggo mbahagiakke sliramu..
          F#m
wes cukup semene
       B            E
aku berjuang nggo kowe..
      A          B
aku pamit yo mas yo
        G#m     C#m
salamno wong tuamu..
          F#m      B     E
tak dongakno bahagio selawase..

       A   B
kon njogo ati..
  G#m         C#m
malah kok larani..
     F#m
janjimu wingi
     B        E
ra tulus seko ati..
C#m       F#m      B
 oh, janjimu wingi..
              A    B    E
ra tulus seko ati.. huwowo..

Chord Kenengan Tresno