Kunci Gitar Happy Asmara - Lalekno Aku



(Intro) Em  Bm  C  G D
        Em  Bm  C D Em..

Em            Bm
wis.. lalekno awakku..
        C               G        D
seng mbiyen.. nate mbok tresnani..
Em            Bm
wis.. lupakan diriku..
       C               G      D
yang dulu.. pernah kau cintai..

Am               Em
 amergo ku saiki wis nemu..
Em  -D C                   B
seng luwih.. ngerteni tresnoku..

(Chorus)
       Em                Am
ojo di salahne.. aku wis ninggalne
         D                    G   B
ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan
    Em                Am
ojo di paido.. pancen wis ra jodo..
          D              C        Em
tak jaluk awakmu.. golek penggantiku..

(Intro) Em  D  C D Em
        C D Em..

Em            Bm
wis.. lalekno awakku..
        C               G        D
seng mbiyen.. nate mbok tresnani..
Em            Bm
wis.. lupakan diriku..
       C               G      D
yang dulu.. pernah kau cintai..

Am               Em
 amergo ku saiki wis nemu..
Em     C                   B
seng luwih.. ngerteni tresnoku..

(Chorus)
       Em                Am
ojo di salahne.. aku wis ninggalne
         D                    G   B
ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan
    Em                Am
ojo di paido.. pancen wis ra jodo..
          D              C        Em
tak jaluk awakmu.. golek penggantiku..

(Intro) C  B

       Em            Am
ojo di salahne.. aku wis ninggalne
         D                    G   B
ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan
    Em                Am
ojo di paido.. pancen wis ra jodo..
          D              C        Em
tak jaluk awakmu.. golek penggantiku..
C D          C    Em
   golek penggantiku..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: