Kunci Gitar Damara De - Loro Ati



Berikut ini adalah chord lagu Loro Ati yang dinyanyikan oleh Damara De. Lagu ciptaan Tegar cs yang dibawakannya telah dirilis pada 1 oktober 2021. Video klip dari single terbarunya tersebut telah tayang perdana di channel youtube Musik Proaktif.

Capo di fret 2

(Intro) F G C G..

     C                 F
uwes suwi.. aku curiga ro kowe..
         G
mong tak pendem..
                C
nunggu lek enek buktine..

        Dm         G
nanging saiki uwes wayahe
         Em             Am
seng tak songko wes ono buktine
        Dm           G         C     G
neng mburiku.. kowe mbagi.. cintaku..

(Chorus)
     F              G
loro ati.. campur roso benci..
     C          G/B              Am
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
         Dm
blenjani sumpah janjimu..
           G
manis neng ngarepku
                   C     G
tapi pahit neng mburiku..

         C                   F
memang tego.. kowe ngancurne asmoro..
    G                  C
ora mikir.. perasaanku nelongso..
    Dm                G
kuciwo numpok neng njero dodo
      Em              Am
wes jeru tenan, wes kadung tresno
    Dm        G         C     G
seliramu.. ngelarani.. atiku..

(Chorus)
     F              G
loro ati.. campur roso benci..
     C          G/B              Am
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
         Dm
blenjani sumpah janjimu..
           G
manis neng ngarepku
                   C     C7
tapi pahit neng mburiku..

     F             G
mugo-mugo.. kowe entok balesane ..
       C           G/B            Am
ben ngerasakne opo seng saiki tak roso..
       Dm
suwi cepet pasti teko..
       G
kowe bakal ngerasakne seng..
      C         G
saiki tak roso..

(Int.) Dm  G  Em  Am
       Dm  F G C  G..

(Chorus)
     F              G
loro ati.. campur roso benci..
     C          G/B              Am
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
         Dm
blenjani sumpah janjimu..
           G
manis neng ngarepku
                   C     C7
tapi pahit neng mburiku..

     F             G
mugo-mugo.. kowe entok balesane ..
       C           G/B            Am
ben ngerasakne opo seng saiki tak roso..
       Dm
suwi cepet pasti teko..
       G
kowe bakal ngerasakne seng..
      C
saiki tak roso..
       Dm             -C
suwi cepet pasti teko..
       Fm            G             
kowe bakal.. ngerasakne..
           C
seng tak roso..





(Intro) G A D A..

     D                 G
uwes suwi.. aku curiga ro kowe..
         A
mong tak pendem..
                D
nunggu lek enek buktine..

        Em         A
nanging saiki uwes wayahe
         F#m            Bm
seng tak songko wes ono buktine
        Em           A         D     A
neng mburiku.. kowe mbagi.. cintaku..

(Chorus)
     G              A
loro ati.. campur roso benci..
     D          A/C#             Bm
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
         Em
blenjani sumpah janjimu..
           A
manis neng ngarepku
                   D     A
tapi pahit neng mburiku..

         D                   G
memang tego.. kowe ngancurne asmoro..
    A                  D
ora mikir.. perasaanku nelongso..
    Em                A
kuciwo numpok neng njero dodo
      F#m             Bm
wes jeru tenan, wes kadung tresno
    Em        A         D     A
seliramu.. ngelarani.. atiku..

(Chorus)
     G              A
loro ati.. campur roso benci..
     D          A/C#             Bm
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
         Em
blenjani sumpah janjimu..
           A
manis neng ngarepku
                   D     D7
tapi pahit neng mburiku..

     G             A
mugo-mugo.. kowe entok balesane ..
       D           A/C#           Bm
ben ngerasakne opo seng saiki tak roso..
       Em
suwi cepet pasti teko..
       A
kowe bakal ngerasakne seng..
      D         A
saiki tak roso..

(Int.) Em  A  F#m  Bm
       Em  G A D  A..

(Chorus)
     G              A
loro ati.. campur roso benci..
     D          A/C#             Bm
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
         Em
blenjani sumpah janjimu..
           A
manis neng ngarepku
                   D     D7
tapi pahit neng mburiku..

     G             A
mugo-mugo.. kowe entok balesane ..
       D           A/C#           Bm
ben ngerasakne opo seng saiki tak roso..
       Em
suwi cepet pasti teko..
       A
kowe bakal ngerasakne seng..
      D
saiki tak roso..
       Em             -D
suwi cepet pasti teko..
       Gm            A             
kowe bakal.. ngerasakne..
           D
seng tak roso..

Chord Damara.de

Chord Damara De - Loro Ati

Lihat Semua :