Kunci Gitar AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan



(Intro) C D Em  F  D

  G
titip kembang iki
       Bm
dinggo wong sing tak tresnani
    C          Cm      G
dijogo lan ojo nganti ilang..

      G
masio ra sesandingan
      Bm
ning ati tetep sayang
        C        Cm       G
ning mburimu aku wis berjuang..

  Bm                    Em
nanging opo kabeh iki raono artine
  Bm
kowe milih ninggal tresno
  Em
tulus sing tak jogo
         Am
kembange wis layu..
        D
koyo janjimu ning aku..

(Chorus)
    C         D
tresnoku wis ilang
      Bm       Em
kabur koyo layangan..
  Am            B           Em
kowe sing tak sayang akhire pisahan..
C           D
 tak cobo nglalekne
Bm        E            Am
 kenangan sing nggawe aku loro
         D                 (C)
ikhlas kowe lungo, aku orapopo..

(Int.) C D Bm Em F  D
           ha..     a.. hu..

  G
titip kembang iki
       Bm
dinggo wong sing tak tresnani
    C          Cm      G
dijogo lan ojo nganti ilang..

      G
masio ra sesandingan
      Bm
ning ati tetep sayang
        C        Cm       G
ning mburimu aku wis berjuang..

  Bm                    Em
nanging opo kabeh iki raono artine
  Bm
kowe milih ninggal tresno
  Em
tulus sing tak jogo
         Am
kembange wis layu..
        D
koyo janjimu ning aku..

(Chorus)
    C         D
tresnoku wis ilang
      Bm       Em
kabur koyo layangan..
  Am            B           Em   D
kowe sing tak sayang akhire pisahan..
C           D
 tak cobo nglalekke
Bm        E            Am
 kenangan sing nggawe aku loro
         D
ikhlas kowe lungo..

    C         D
tresnoku wis ilang
      Bm       Em
kabur koyo layangan..
  Am            B           Em   D
kowe sing tak sayang akhire pisahan..
C           D
 tak cobo nglalekne
Bm        E            Am
 kenangan sing nggawe aku loro
         D                  C
ikhlas kowe lungo, aku orapopo..
      Bm  E    Am
a..aaaa..aa.. aku lilo..
      D                    G
dadio wong liyo.. ning uripku..



AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan

(Intro) F G Am  Bb  G

  C
titip kembang iki
       Em
dinggo wong sing tak tresnani
    F          Fm      C
dijogo lan ojo nganti ilang..

      C
masio ra sesandingan
      Em
ning ati tetep sayang
        F        Fm       C
ning mburimu aku wis berjuang..

  Em                    Am
nanging opo kabeh iki raono artine
  Em
kowe milih ninggal tresno
  Am
tulus sing tak jogo
         Dm
kembange wis layu..
        G
koyo janjimu ning aku..

(Chorus)
    F         G
tresnoku wis ilang
      Em       Am
kabur koyo layangan..
  Dm            E           Am
kowe sing tak sayang akhire pisahan..
F           G
 tak cobo nglalekne
Em        A            Dm
 kenangan sing nggawe aku loro
         G                 (F)
ikhlas kowe lungo, aku orapopo..

(Int.) F G Em Am Bb  G
           ha..      a.. hu..

  C
titip kembang iki
       Em
dinggo wong sing tak tresnani
    F          Fm      C
dijogo lan ojo nganti ilang..

      C
masio ra sesandingan
      Em
ning ati tetep sayang
        F        Fm       C
ning mburimu aku wis berjuang..

  Em                    Am
nanging opo kabeh iki raono artine
  Em
kowe milih ninggal tresno
  Am
tulus sing tak jogo
         Dm
kembange wis layu..
        G
koyo janjimu ning aku..

(Chorus)
    F         G
tresnoku wis ilang
      Em       Am
kabur koyo layangan..
  Dm            E           Am   G
kowe sing tak sayang akhire pisahan..
F           G
 tak cobo nglalekke
Em        A            Dm
 kenangan sing nggawe aku loro
         G
ikhlas kowe lungo..

    F         G
tresnoku wis ilang
      Em       Am
kabur koyo layangan..
  Dm            E           Am   G
kowe sing tak sayang akhire pisahan..
F           G
 tak cobo nglalekne
Em        A            Dm
 kenangan sing nggawe aku loro
         G                  F
ikhlas kowe lungo, aku orapopo..
      Em  A    Dm
a..aaaa..aa.. aku lilo..
      G                    C
dadio wong liyo.. ning uripku..
Lihat Semua Chord Aftershine
Posted on : by
Related Chords: