Aftershine - Aku Sing Lungo (New Arrangement) Chord Mudah

Untuk versi sebelumnya bisa dilihat disini : Aku Sing Lungo.
Di versi ini tentunya aransement musiknya berbeda dengan versi sebelumnya.

Capo : fret 2

(Intro) C  G  Am  F

C   G             Am Em
kelingan mbiyen kae..
  F    C          G
kowe.. ninggalke aku..
  Em               Am
loro.. sak jroning atiku
       F        G          C   G
kowe tego medot janji setiomu..

C     G       Am Em
tanpo abot atimu..
  F    C          G
kowe.. ninggalke aku..
  Em            Am
jebul.. mergo kowe..
 Em            Am
uwis.. ono liyane..
  Em              Am
cukup.. aku ngerteni polahmu
       F           G        C   G
aku yo mung dadi pelampiasanmu..

(Chorus)
 F      G        C  Am
aku wes ora percoyo..
      Dm        G
kabeh kata-kata sayangmu
  C
kuwi mung ngapusi..

  F     G          C -G/B Am
yowes.. aku sing lungo..
  Dm            G     C    G
mugo kowe luwih disio-sio..

C                    G
 nanging kabeh ucapanmu..
            Am
ra ono buktine..
                    F
malah kowe ninggal aku..
               C
ngeboti gendaanmu..

             G
kowe milih kae..
               Am
sing bagus rupane..
                F
sing sugih bandane
                C
bedo aku opo anane..

         G                   Am
ora ngelingi.. sopo sing gemati..
              Em                F
sopo sing ono naliko kowe loro ati..
                           C
nanging malah kowe nyidro aku..
               Dm
mblenjani janjimu
                            G
ninggalke loro ning njero dodo..
           C
aku ra terimo..

  F       G       C          Am
jaremu mbiyen.. kowe tresno aku..
   Dm       G          C
janji ora.. ninggalke aku..
  F           G      Em        A
nanging pas kowe.. ketemu ro kae
      Dm        G          C
tresnamu pindah ning ati liyane..

(Chorus)
 F      G        C -G/B Am
aku wes ora percoyo..
      Dm        G
kabeh kata-kata sayangmu
  C
kuwi mung ngapusi..

  F     G          C -G/B Am
yowes.. aku sing lungo..
  Dm            G       C
mugo kowe luwih disio-sio..
  F     G          C -G/B Am
yowes.. aku sing lungo..
  Dm           G        C
mugo kowe luwih disio-sio..



Chord Originalnya

(Intro) D  A  Bm  G

D   A             Bm F#m
kelingan mbiyen kae..
  G    D          A
kowe.. ninggalke aku..
  F#m              Bm
loro.. sak jroning atiku
       G        A          D   A
kowe tego medot janji setiomu..

D     A       Bm F#m
tanpo abot atimu..
  G    D          A
kowe.. ninggalke aku..
  F#m           Bm
jebul.. mergo kowe..
 F#m           Bm
uwis.. ono liyane..
  F#m             Bm
cukup.. aku ngerteni polahmu
       G           A        D   A
aku yo mung dadi pelampiasanmu..

(Chorus)
 G      A        D  Bm
aku wes ora percoyo..
      Em        A
kabeh kata-kata sayangmu
  D
kuwi mung ngapusi..

  G     A          D -A/C# Bm
yowes.. aku sing lungo..
  Em            A     D    A
mugo kowe luwih disio-sio..

D                    A
 nanging kabeh ucapanmu..
            Bm
ra ono buktine..
                    G
malah kowe ninggal aku..
               D
ngeboti gendaanmu..

             A
kowe milih kae..
               Bm
sing bagus rupane..
                G
sing sugih bandane
                D
bedo aku opo anane..

         A                   Bm
ora ngelingi.. sopo sing gemati..
              F#m               G
sopo sing ono naliko kowe loro ati..
                           D
nanging malah kowe nyidro aku..
               Em
mblenjani janjimu
                            A
ninggalke loro ning njero dodo..
           D
aku ra terimo..

  G       A       D          Bm
jaremu mbiyen.. kowe tresno aku..
   Em       A          D
janji ora.. ninggalke aku..
  G           A      F#m       B
nanging pas kowe.. ketemu ro kae
      Em        A          D
tresnamu pindah ning ati liyane..

(Chorus)
 G      A        D -A/C# Bm
aku wes ora percoyo..
      Em        A
kabeh kata-kata sayangmu
  D
kuwi mung ngapusi..

  G     A          D -A/C# Bm
yowes.. aku sing lungo..
  Em            A       D
mugo kowe luwih disio-sio..
  G     A          D -A/C# Bm
yowes.. aku sing lungo..
  Em           A        D
mugo kowe luwih disio-sio..

Chord Aku Sing Lungo (New Arrangement)