Aftershine - Jomblo Bebas (New Arrangement) Chord Mudah

Capo : fret 5

(Intro) F G -F Em Dm Cm  G..

C
 loro ning njero ati iki..
C                     G
 mergo kowe sing njalari..
F         G    Em          Am
 tresno tulus.. sing tak jogo..
 Dm           G        C
ora nyongko kowe iso tego..

(Intro) G F G-C

                   C
aku mung iso nggeguyu..
C                       G
 leh ku ngerasakke polahmu..
F        G           Em         Am
 lungamu ninggalke loro ning atiku..
  Dm
kowe ngarang cerito..
      G                  C
yen kabeh iki.. mau salahku..

(Chorus)
           F
wes bola-bali..
     G               Em
kowe mung ngobral janji..
 Am         Dm
omonganmu lamis..
        G         C
nyatane ra ono bukti..

              F
wes tak ikhlaske..
           G        Em
senadyan nggerus atine..
Am        Dm
nyawang kowe..
      G          C
pamer sing anyar wae..

      F           G          Em
ora masalah.. ora tak gawe susah
Am        Dm            G
sleman jembar.. jogja luas..
       C
jomblo bebas..
        F         G          Em
ora masalah.. ora tak gawe susah..
Am        Dm            G
sleman jembar.. jogja luas..
       C
jomblo bebas..

(Int.) F G Em Am Dm G C..
       F G Em Am Dm G C..

C      F          C
 saiki aku ngrasakke..
C       F          G
 jebule yo penak dewe..
F        G      Em          Am
 lungo dewe.. bebas ngopo wae..
 Dm                 G                C
ora ono kowe.. nyatane aku.. biasa wae..

(Chorus)
           F
wes bola-bali..
     G               Em
kowe mung ngobral janji..
 Am         Dm
omonganmu lamis..
        G         C
nyatane ra ono bukti..

              F
wes tak ikhlaske..
           G        Em
senadyan nggerus atine..
Am        Dm
nyawang kowe..
      G          C
pamer sing anyar wae..

      F           G          Em
ora masalah.. ora tak gawe susah
Am        Dm            G
sleman jembar.. jogja luas..
       C
jomblo bebas..
        F         G          Em
ora masalah.. ora tak gawe susah..
Am        Dm            G
sleman jembar.. jogja luas..
       C
jomblo bebas..

          Dm            G
sleman jembar.. jogja luas..
       C
jomblo bebas..
   Dm                   G
sleman jembar.. jogja luas..
       C
jomblo bebas..



Chord Originalnya

(Intro) A# C -A# Am Gm Fm  C..

F
 loro ning njero ati iki..
F                     C
 mergo kowe sing njalari..
A#        C    Am          Dm
 tresno tulus.. sing tak jogo..
 Gm           C        F
ora nyongko kowe iso tego..

(Intro) C A# C-F

                   F
aku mung iso nggeguyu..
F                       C
 leh ku ngerasakke polahmu..
A#       C           Am         Dm
 lungamu ninggalke loro ning atiku..
  Gm
kowe ngarang cerito..
      C                  F
yen kabeh iki.. mau salahku..

(Chorus)
           A#
wes bola-bali..
     C               Am
kowe mung ngobral janji..
 Dm         Gm
omonganmu lamis..
        C         F
nyatane ra ono bukti..

              A#
wes tak ikhlaske..
           C        Am
senadyan nggerus atine..
Dm        Gm
nyawang kowe..
      C          F
pamer sing anyar wae..

      A#          C          Am
ora masalah.. ora tak gawe susah
Dm        Gm            C
sleman jembar.. jogja luas..
       F
jomblo bebas..
        A#        C          Am
ora masalah.. ora tak gawe susah..
Dm        Gm            C
sleman jembar.. jogja luas..
       F
jomblo bebas..

(Int.) A# C Am Dm Gm C F..
       A# C Am Dm Gm C F..

F      A#         F
 saiki aku ngrasakke..
F       A#         C
 jebule yo penak dewe..
A#       C      Am          Dm
 lungo dewe.. bebas ngopo wae..
 Gm                 C                F
ora ono kowe.. nyatane aku.. biasa wae..

(Chorus)
           A#
wes bola-bali..
     C               Am
kowe mung ngobral janji..
 Dm         Gm
omonganmu lamis..
        C         F
nyatane ra ono bukti..

              A#
wes tak ikhlaske..
           C        Am
senadyan nggerus atine..
Dm        Gm
nyawang kowe..
      C          F
pamer sing anyar wae..

      A#          C          Am
ora masalah.. ora tak gawe susah
Dm        Gm            C
sleman jembar.. jogja luas..
       F
jomblo bebas..
        A#        C          Am
ora masalah.. ora tak gawe susah..
Dm        Gm            C
sleman jembar.. jogja luas..
       F
jomblo bebas..

          Gm            C
sleman jembar.. jogja luas..
       F
jomblo bebas..
   Gm                   C
sleman jembar.. jogja luas..
       F
jomblo bebas..

Chord Jomblo Bebas (New Arrangement)