Kunci Gitar Aftershine - Jomblo Bebas



Capo di fret 4

(Intro) F G C Am Dm G C

C             F       C
 loro ning njero ati iki..
C        F            G
 mergo kowe sing njalari..
F         G    C     G/B   Am
 tresno tulus.. sing tak jogo
 Dm           G        C
ora nyongko kowe iso tego..

(Intro) F G C

C         F         C
 aku mung iso nggeguyu..
C            F          G
 leh ku ngerasakke polahmu..
F        G           C       G/B Am
 lungamu ninggalke loro ning atiku..
  Dm
kowe ngarang cerito..
      G                  C
yen kabeh iki.. mau salahku..

(Chorus)
           F
wes bola-bali..
     G               C
kowe mung ngobral janji
Am        Dm
lambemu lamis..
        G         C
nyatane ra ono bukti..
              F
wes tak ikhlaske..
           G        C
senadyan nggerus atine..
Am        Dm
nyawang kowe..
      G            C
pamer sing anyar kae..

        F         G          C
ora masalah.. ora tak gawe susah
Am        Dm
sleman jembar..
        G           C
jogja luas.. jomblo bebas..
            F
dan ora masalah..
    G          C
ora tak gawe susah..
Am        Dm
sleman jembar..
        G           C
jogja luas.. jomblo bebas

(Int.) F G C Am Dm G C
       F G C Am Dm G C

C      F          C
 saiki aku ngrasakke..
C       F          G
 jebule yo penak dewe..
F        G      C      G/B  Am
 lungo dewe.. bebas ngopo wae..
 Dm
ora ono kowe..
     G                C
nyatane aku.. biasa wae..

(Chorus)
           F
wes bola-bali..
     G               C
kowe mung ngobral janji
Am        Dm
lambemu lamis..
        G         C
nyatane ra ono bukti..
              F
wes tak ikhlaske..
           G        C
senadyan nggerus atine..
Am        Dm
nyawang kowe..
      G            C
pamer sing anyar kae..

        F         G          C
ora masalah.. ora tak gawe susah
Am        Dm
sleman jembar..
        G           C
jogja luas.. jomblo bebas..
        F         G          C
ora masalah.. ora tak gawe susah
Am        Dm
sleman jembar..
        G           C
jogja luas.. jomblo bebas

            F
dan ora masalah..
    G          C
ora tak gawe susah..
Am        Dm
sleman jembar..
        G           C
jogja luas.. jomblo bebas
Am        Dm
sleman jembar..
        G             C
jogja luas.. jomblo bebas..
   Dm                 G
sleman jembar jogja luas
       C
jomblo bebas..

Lihat Semua Chord Aftershine
Posted on : by
Related Chords: