Kunci Gitar Aftershine - Aku Sing Lungo



Capo di fret 2

(Intro) F  G  C G Am
        Dm G F  G

C   G             Am Em
kelingan mbiyen kae..
  F    C          G
kowe.. ninggalke aku..
-F  Em               Am
  loro.. sak jroning atiku
       F
kowe tego medot
      G           C   G
janji sumpah setiamu..

C     G       Am Em
tanpo abot atimu..
  F    C         G
kowe.. mbalekke aku..
-F  Em            Am
  jebul.. mergo kowe..
 Em            Am
uwis.. ono liyane..
  Em              Am
cukup.. aku ngerteni polahmu
       F           G        C   G
aku yo mung dadi pelampiasanmu..

(Chorus)
    F       G        C
aa..aku wes ora percoyo..
Am     Dm        G
 kabeh kata-kata sayangmu
  C
kuwi mung ngapusi..

  F      G         C  -Bm Am
yowes.. aku sing lungo..
  F             G       C  G
mugo kowe luwih disio-sio..

C                    G
 nanging kabeh ucapanmu..
            Am
ra ono buktine..
                    F
malah kowe ninggal aku..
               C
ngeboti gendaanmu..

             G
kowe milih kae..
               Am
sing bagus rupane..
                F
sing sugih bandane
                C
bedo aku opo anane..

        G                   Am
ra ngelingi.. sopo sing gemati..
              Em                F
sopo sing ono naliko kowe loro ati
                           C
nanging malah kowe nyidro aku..
               G
mblenjani janjimu
                            G
ninggalke loro ning njero dodo..
           C   G
aku ra terimo..

(Chorus)
    F       G        C
aa..aku wes ora percoyo..
Am     Dm        G
 kabeh kata-kata sayangmu
  C
kuwi mung ngapusi..

  F     G          C  -Bm Am
yowes.. aku sing lungo..
  F             G       C
mugo kowe luwih disio-sio..

  F       G       C          Am
jaremu mbiyen.. kowe tresno aku..
   Dm       G          C
janji ora.. ninggalke aku..
  F           G      Em        A
nanging pas kowe.. ketemu ro kae
      Dm             G       C
tresnamu pindah ning ati liyane..

(Chorus)
    F       G        C
aa..aku wes ora percoyo..
Am     Dm        G
 kabeh kata-kata sayangmu
  C
kuwi mung ngapusi..

  F     G          C  -Bm Am
yowes.. aku sing lungo..
  F             G       C
mugo kowe luwih disio-sio..
  F     G          C  -Bm Am
yowes.. aku sing lungo..
  F             G       C
mugo kowe luwih disio-sio..



Aftershine - Aku Sing Lungo

(Intro) G  A  D A Bm
        Em A G  A

D   A             Bm F#m
kelingan mbiyen kae..
  G    D          A
kowe.. ninggalke aku..
-G  F#m              Bm
  loro.. sak jroning atiku
       G
kowe tego medot
      A           D   A
janji sumpah setiamu..

D     A       Bm F#m
tanpo abot atimu..
  G    D         A
kowe.. mbalekke aku..
-G  F#m           Bm
  jebul.. mergo kowe..
 F#m           Bm
uwis.. ono liyane..
  F#m             Bm
cukup.. aku ngerteni polahmu
       G           A        D   A
aku yo mung dadi pelampiasanmu..

(Chorus)
    G       A        D
aa..aku wes ora percoyo..
Bm     Em        A
 kabeh kata-kata sayangmu
  D
kuwi mung ngapusi..

  G      A         D  -C#m Bm
yowes.. aku sing lungo..
  G             A       D  A
mugo kowe luwih disio-sio..

D                    A
 nanging kabeh ucapanmu..
            Bm
ra ono buktine..
                    G
malah kowe ninggal aku..
               D
ngeboti gendaanmu..

             A
kowe milih kae..
               Bm
sing bagus rupane..
                G
sing sugih bandane
                D
bedo aku opo anane..

        A                   Bm
ra ngelingi.. sopo sing gemati..
              F#m               G
sopo sing ono naliko kowe loro ati
                           D
nanging malah kowe nyidro aku..
               A
mblenjani janjimu
                            A
ninggalke loro ning njero dodo..
           D   A
aku ra terimo..

(Chorus)
    G       A        D
aa..aku wes ora percoyo..
Bm     Em        A
 kabeh kata-kata sayangmu
  D
kuwi mung ngapusi..

  G     A          D  -C#m Bm
yowes.. aku sing lungo..
  G             A       D
mugo kowe luwih disio-sio..

  G       A       D          Bm
jaremu mbiyen.. kowe tresno aku..
   Em       A          D
janji ora.. ninggalke aku..
  G           A      F#m       B
nanging pas kowe.. ketemu ro kae
      Em             A       D
tresnamu pindah ning ati liyane..

(Chorus)
    G       A        D
aa..aku wes ora percoyo..
Bm     Em        A
 kabeh kata-kata sayangmu
  D
kuwi mung ngapusi..

  G     A          D  -C#m Bm
yowes.. aku sing lungo..
  G             A       D
mugo kowe luwih disio-sio..
  G     A          D  -C#m Bm
yowes.. aku sing lungo..
  G             A       D
mugo kowe luwih disio-sio..
Lihat Semua Chord Aftershine
Posted on : by
Related Chords: