Kunci Gitar Aftershine - Piye Kabarmu Chord



(Intro) C D Bm Em
        Am  D..

            G
kepiye kabarmu..
                 C
opo isih eling karo aku..
                  D
wong sing selama iki..
D
 merjuangke kowe
 G                    -D
ora mung modal janji..

G
 opo uwis bahagia..
                          C
karo wong sing mbok celuk cinta..
               D
tego ninggalke aku..
C
 sing uwis ngancani..
    D
ora mung sitik wektu..

Em               Bm
 bakal tak buktekke..
 C                D
aku.. iso tanpo kowe..

(Chorus)
                C
opo segampang kuwi..
  D                     G
kowe lungo.. ninggalke aku..
     D              Em
sing wes kadung tresno..
      Am
besok kowe bakale sadar
      D                       G
tresnoku.. neng kowe kuwi tenanan..

                   C
tak jaluk kowe ngerti..
 D               -C  Bm
loro.. sing tak rasakne..
          Em
nganti saiki..
      Am
besok kowe bakal ngrasakno..
  D              G    D
loro atine disio-sio..

(Int.) C G Am..
       G -Am -Bm -C -D

Em                Bm
 timbang tambah loro..
                  C
(timbang tambah loro..)
                G       D
tak usahake legowo.. (haaa..)
Em               Bm
 bakal tak buktekke..
 C                D
aku.. iso tanpo kowe..

(Chorus)
                C
opo segampang kuwi..
  D                     G
kowe lungo.. ninggalke aku..
     D              Em
sing wes kadung tresno..
      Am
besok kowe bakale sadar
      D                       G
tresnoku.. neng kowe kuwi tenanan..

                   C
tak jaluk kowe ngerti..
  D                  G
loro.. sing tak rasakke..
D         Em
nganti saiki..
      Am
besok kowe bakal ngrasakno..
  D              G
loro atine disio-sio..

                      C
oh tak jaluk kowe ngerti..
  D                  G
loro.. sing tak rasakke..
D         Em
nganti saiki..
      Am
besok kowe bakal ngrasakno..
  D              G
loro atine disio-sio..
       Am
mbesok kowe bakal ngrasakno
  D               (C)
loro atine disio-sio..

(Outro) C G Am G..



Aftershine - Piye Kabarmu

(Intro) B C# A#m D#m
        G#m  C#..

            F#
kepiye kabarmu..
                 B
opo isih eling karo aku..
                  C#
wong sing selama iki..
C#
 merjuangke kowe
 F#                   -C#
ora mung modal janji..

F#
 opo uwis bahagia..
                          B
karo wong sing mbok celuk cinta..
               C#
tego ninggalke aku..
B
 sing uwis ngancani..
    C#
ora mung sitik wektu..

D#m              A#m
 bakal tak buktekke..
 B                C#
aku.. iso tanpo kowe..

(Chorus)
                B
opo segampang kuwi..
  C#                    F#
kowe lungo.. ninggalke aku..
     C#             D#m
sing wes kadung tresno..
      G#m
besok kowe bakale sadar
      C#                      F#
tresnoku.. neng kowe kuwi tenanan..

                   B
tak jaluk kowe ngerti..
 C#              -B  A#m
loro.. sing tak rasakne..
          D#m
nganti saiki..
      G#m
besok kowe bakal ngrasakno..
  C#             F#   C#
loro atine disio-sio..

(Int.) B F# G#m..
       F# -G#m -A#m -B -C#

D#m               A#m
 timbang tambah loro..
                  B
(timbang tambah loro..)
                F#      C#
tak usahake legowo.. (haaa..)
D#m              A#m
 bakal tak buktekke..
 B                C#
aku.. iso tanpo kowe..

(Chorus)
                B
opo segampang kuwi..
  C#                    F#
kowe lungo.. ninggalke aku..
     C#             D#m
sing wes kadung tresno..
      G#m
besok kowe bakale sadar
      C#                      F#
tresnoku.. neng kowe kuwi tenanan..

                   B
tak jaluk kowe ngerti..
  C#                 F#
loro.. sing tak rasakke..
C#        D#m
nganti saiki..
      G#m
besok kowe bakal ngrasakno..
  C#             F#
loro atine disio-sio..

                      B
oh tak jaluk kowe ngerti..
  C#                 F#
loro.. sing tak rasakke..
C#        D#m
nganti saiki..
      G#m
besok kowe bakal ngrasakno..
  C#             F#
loro atine disio-sio..
       G#m
mbesok kowe bakal ngrasakno
  C#              (B)
loro atine disio-sio..

(Outro) B F# G#m F#..

Chord Aftershine - Piye Kabarmu

Lihat Semua :