Kunci Gitar Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU



(Intro) C G
        F -Em A..
        Dm Em F  G..

 C               G
unine batin dungoku..
F     G            Am
 ra luput ko jenengmu..
Dm   G             Em  Am
 aku ngedem-ngedem atimu..
F              G
 bakoh mempertahankanmu..

(Intro) Am  F  -C/E Dm  G

   F                    C
Gusti.. kulo mpun manut dalane..
Dm        G                C
 mung jenengan sing ngatur critane..
Am                    Em
 sing jelas aku mikir kedepane..
 F                   G
opo bakal hubungan satru sak teruse..

(Chorus)
F        G      Em         Am
 tulung percoyo aku sayang awakmu..
   Dm      Em           Am     A
buktine sampean nglirik liyane..
F        G       Em
 sumpah ra koyo sing
           Am      Dm
mbok pikir selama iki..
            G               C
mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..

C                    F
 sepurane yen pancen salah..
G            -F         Em
 sepurane yen aku ning uripmu
       Am
mung masalah..

      Dm
rangkulen aku..
G                     C
 iki gur mung salah pahamku..

(Int.) F G    Am
         ha..aa.. uuuu..

F        G             Am           Dm
 satru hubungan mung salah.. paham..mu..
             F          G        C
sampean kudu ngerteni.. aku cemburu..

   F                    C
Gusti.. kulo mpun manut dalane..
Dm        G                C
 mung jenengan sing ngatur critane..
C          Am
ho.. woo ooo..
                     Em
sing jelas aku mikir kedepane..
 F                   G
opo bakal hubungan satru sak teruse..

(Chorus)
F        G      Em         Am
 tulung percoyo aku sayang awakmu..
   Dm      Em           Am     A
buktine sampean nglirik liyane..
F        G       Em
 sumpah ra koyo sing
           Am      Dm
mbok pikir selama iki..
            G               C
mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..

C                    F
 sepurane yen pancen salah..
G                 Em
 sepurane yen aku ning uripmu
       Am
mung masalah..

      Dm
rangkulen aku..
G                     C
 iki gur mung salah pahamku..

 C               G
unine batin dungoku..
F     G            Am
 ra luput ko jenengmu..



Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU

(Intro) A E
        D -C#m F#..
        Bm C#m D  E..

 A               E
unine batin dungoku..
D     E            F#m
 ra luput ko jenengmu..
Bm   E             C#m F#m
 aku ngedem-ngedem atimu..
D              E
 bakoh mempertahankanmu..

(Intro) F#m  D  -A/C# Bm  E

   D                    A
Gusti.. kulo mpun manut dalane..
Bm        E                A
 mung jenengan sing ngatur critane..
F#m                   C#m
 sing jelas aku mikir kedepane..
 D                   E
opo bakal hubungan satru sak teruse..

(Chorus)
D        E      C#m        F#m
 tulung percoyo aku sayang awakmu..
   Bm      C#m          F#m    F#
buktine sampean nglirik liyane..
D        E       C#m
 sumpah ra koyo sing
           F#m     Bm
mbok pikir selama iki..
            E               A
mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..

A                    D
 sepurane yen pancen salah..
E            -D         C#m
 sepurane yen aku ning uripmu
       F#m
mung masalah..

      Bm
rangkulen aku..
E                     A
 iki gur mung salah pahamku..

(Int.) D E    F#m
         ha..aa.. uuuu..

D        E             F#m          Bm
 satru hubungan mung salah.. paham..mu..
             D          E        A
sampean kudu ngerteni.. aku cemburu..

   D                    A
Gusti.. kulo mpun manut dalane..
Bm        E                A
 mung jenengan sing ngatur critane..
A          F#m
ho.. woo ooo..
                     C#m
sing jelas aku mikir kedepane..
 D                   E
opo bakal hubungan satru sak teruse..

(Chorus)
D        E      C#m        F#m
 tulung percoyo aku sayang awakmu..
   Bm      C#m          F#m    F#
buktine sampean nglirik liyane..
D        E       C#m
 sumpah ra koyo sing
           F#m     Bm
mbok pikir selama iki..
            E               A
mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..

A                    D
 sepurane yen pancen salah..
E                 C#m
 sepurane yen aku ning uripmu
       F#m
mung masalah..

      Bm
rangkulen aku..
E                     A
 iki gur mung salah pahamku..

 A               E
unine batin dungoku..
D     E            F#m
 ra luput ko jenengmu..
Lihat Semua :

Denny Caknan

Chord Kunci Gitar lainnya: