Kunci Gitar Nangisi Lungamu - Aftershine feat. Tiara Linggar



(Intro) C  F  C  Fm..

   C
udane.. wingi..
C7                  F
 wis terang anggone nelesi..
Fm      C              G
 lan saiki.. pelangimu hadir..

C        F
 yen akhire..
G            C    -G/B
 bakal.. nglaleake..
Am        Dm
 aku sing dadi payungmu..
F                  G
 sing relo ngobati laramu..

(Chorus)
                 F
nganti entek eluhku..
 G              C     G Am
aku.. nangisi lungamu..
      F              G
kowe ora.. bakal ngerti..
             C
sing tak rasake..

  F          G
loro.. ning ati..
                 C
sak tenane ning mburimu
 G              Am
ajur remuk ning dadaku
         F
esemku wingi..
 G                 C
amung.. nutupi laraku..

(Int.) Am  G  F  E..

F#m            E
 (aku ora nyongko..)
          D
(kowe nganti)
                 A   E
(berjuang semene gedene..)
Bm       C#m  D  Dm G C
 (maturnuwun..)

(Chorus)
                 F
nganti entek eluhku..
 G              C     G Am
aku.. nangisi lungamu..
      F              G
kowe ora.. bakal ngerti..
             C
sing tak rasake..

  F          G
loro.. ning ati..
                 C
sak tenane ning mburimu
 G              Am
ajur remuk ning dadaku
         F
esemku wingi..
 G                 C
amung.. nutupi laraku..

                 F
nganti entek eluhku...
                    G
(aku wis ngerti yen selama iki kowe..)
      Em                  Am
(sing selalu ono nggo awakku..)
      F              G
kowe ora.. bakal ngerti..
             C
sing tak rasake..

                  F       G
(aku mung isoh ndongo.. mugo..)
                 C
sak tenane ning mburimu
 G              Am
ajur remuk ning dadaku
         F
esemku wingi..
 G                 C
amung.. nutupi laraku..

Dm           G         C G Am
 isoh orane aku.. tanpamu..
A       Dm            G
mugo Gusti.. sing maringi..
       C
kuate ati..

Chord Aftershine

Chord Nangisi Lungamu - Aftershine feat. Tiara Linggar

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :