Kunci Gitar Aftershine - Buruh COD



Capo di fret 4

(Intro) F  Fm  Am G F..
        F-G Am G F  G..

 C                      F
abote wong sing nyambut gawe..
          G                    C
kepontang panting atine demi koe..
         Am           
aku mung buruh COD
      Dm     G          C    -G
opo dayaku.. sing musuh kae..

       C                    F 
kurang opo aku sayang ro sliramu..
         G
wes tak upayakke
                  C
nyambut gawe koyo ngene..
             Am
senajan mung tok sepelekke
     Dm          G       C
mugo aku.. ndang oleh gantine..

(Chorus)
                  F
yen wes mantep atimu..
              G
wes teteg lakumu..
                        C
tak ikhlaske yen pancen akhire
  G       Am
kudu koyo ngene..
            Dm                  G
aku trimo lungo.. kalah bondo donya
                (F)
aku lilo yen koe lungo..

(Int.) F  G  Em  Am
       Dm  Em  F  G

       C                    F 
kurang opo aku sayang ro sliramu..
         G
wes tak upayakke
                  C
nyambut gawe koyo ngene..
             Am
senajan mung tok sepelekke
     Dm          G       C
mugo aku.. ndang oleh gantine..

(Chorus)
                  F                  G
yen wes mantep atimu.. wes teteg lakumu
                        C
tak ikhlaske yen pancen akhire
  G      Am
kudu koyongene..
            Dm                  G
aku trimo lungo.. kalah bondo donya
                 C
aku lilo yen koe lungo..

                  F                  G
yen wes mantep atimu.. wes teteg lakumu
                        C
tak ikhlaske yen pancen akhire
  G      Am
kudu koyongene..
            Dm                  G
aku trimo lungo.. kalah bondo donya
                 C
aku lilo yen koe lungo..

        F                     G
aku tak mundur.. timbang soyo ajur..
        C         G         Am
aku tak ngalah timbang soyo bubrah..
              Dm
bola bali tok larani..
      G                   C
rumangsamu.. aku ra nduwe ati..
              Dm
bola bali tok larani..
      G                   C
rumangsamu.. aku ra nduwe ati..



Aftershine - Buruh COD

(Intro) A  Am  C#m B A..
        A-B C#m B A  B..

 E                      A
abote wong sing nyambut gawe..
          B                    E
kepontang panting atine demi koe..
         C#m          
aku mung buruh COD
      F#m    B          E    -B
opo dayaku.. sing musuh kae..

       E                    A 
kurang opo aku sayang ro sliramu..
         B
wes tak upayakke
                  E
nyambut gawe koyo ngene..
             C#m
senajan mung tok sepelekke
     F#m         B       E
mugo aku.. ndang oleh gantine..

(Chorus)
                  A
yen wes mantep atimu..
              B
wes teteg lakumu..
                        E
tak ikhlaske yen pancen akhire
  B       C#m
kudu koyo ngene..
            F#m                 B
aku trimo lungo.. kalah bondo donya
                (A)
aku lilo yen koe lungo..

(Int.) A  B  G#m  C#m
       F#m G#m A  B

       E                    A 
kurang opo aku sayang ro sliramu..
         B
wes tak upayakke
                  E
nyambut gawe koyo ngene..
             C#m
senajan mung tok sepelekke
     F#m         B       E
mugo aku.. ndang oleh gantine..

(Chorus)
                  A                  B
yen wes mantep atimu.. wes teteg lakumu
                        E
tak ikhlaske yen pancen akhire
  B      C#m
kudu koyongene..
            F#m                 B
aku trimo lungo.. kalah bondo donya
                 E
aku lilo yen koe lungo..

                  A                  B
yen wes mantep atimu.. wes teteg lakumu
                        E
tak ikhlaske yen pancen akhire
  B      C#m
kudu koyongene..
            F#m                 B
aku trimo lungo.. kalah bondo donya
                 E
aku lilo yen koe lungo..

        A                     B
aku tak mundur.. timbang soyo ajur..
        E         B         C#m
aku tak ngalah timbang soyo bubrah..
              F#m
bola bali tok larani..
      B                   E
rumangsamu.. aku ra nduwe ati..
              F#m
bola bali tok larani..
      B                   E
rumangsamu.. aku ra nduwe ati..
Lihat Semua Chord Aftershine
Posted on : by
Related Chords: