Aftershine - Mending Golek Timbang Balen Chord Mudah

Capo : fret 2

(Intro) Bm A G F#..

D
bingung atiku..
                 A
kepiye carane mempertahankanmu..
      Bm
nggrantese uripku..
      G               A
opo wae tok anggep kleru..

D
tangise ati..
                    A
mikir kowe kok tego malah nglarani..
 Bm
aku sing gemati..
        G              A
cintaku kau tinggal pergi..

     G         A
sak iki kowe teko
         F#m            Em
marang kulo ngemis tresno..
          Em   A           D
timbang loro.. kowe tak culno..

(Chorus)
          G             A
mending golek timbang balen
      F#m          Bm
loro ati rung kelalen..
         Em
senajan iseh sayang
  A               D
kowe.. tak anggep ilang..

        G           A
Gusti niku mboten sare
      F#m         Bm
kowe ojo nyepelekne..
        Em            A        D
karma teko.. monggo rasake larane..

(Int.) G A F#m Bm
       Em A D..
       G A F#m Bm
       Em A D  A..

D
bingung atiku..
                 A
kepiye carane mempertahankanmu..
      Bm
nggrantese uripku..
      G               A
opo wae tok anggep kleru..

D
tangise ati..
                    A
mikir kowe kok tego malah nglarani..
 Bm
aku sing gemati..
        G              A
cintaku kau tinggal pergi..

     G         A
sak iki kowe teko
         F#m            Em
marang kulo ngemis tresno..
          Em   A           D
timbang loro.. kowe tak culno..

(Chorus)
          G             A
mending golek timbang balen
      F#m          Bm
loro ati rung kelalen..
         Em
senajan iseh sayang
  A               D
kowe.. tak anggep ilang..

        G           A
Gusti niku mboten sare
      F#m         Bm
kowe ojo nyepelekne..
        Em
karma teko..
         A         D
monggo rasakne larane.. hoowo..

          G             A
mending golek timbang balen..
      F#m          Bm
loro ati rung kelalen
         Em
senajan iseh sayang
  A               D
kowe.. tak anggep ilang..

        G           A
Gusti niku mboten sare..
      F#m         Bm
kowe ojo nyepelekne
        Em            A         D
karma teko.. monggo rasakno larane..
        Em            A         D
karma teko.. monggo rasakno larane..
        Em         D
karma teko.. hoo.. huu..
                 G     A     Bm
monggo rasakno larane.. ha aaa..



Chord Dasar

Capo : fret 4

(Intro) Am G F E..

C
bingung atiku..
                 G
kepiye carane mempertahankanmu..
      Am
nggrantese uripku..
      F               G
opo wae tok anggep kleru..

C
tangise ati..
                    G
mikir kowe kok tego malah nglarani..
 Am
aku sing gemati..
        F              G
cintaku kau tinggal pergi..

     F         G
sak iki kowe teko
         Em            Dm
marang kulo ngemis tresno..
          Dm   G           C
timbang loro.. kowe tak culno..

(Chorus)
          F             G
mending golek timbang balen
      Em          Am
loro ati rung kelalen..
         Dm
senajan iseh sayang
  G               C
kowe.. tak anggep ilang..

        F           G
Gusti niku mboten sare
      Em         Am
kowe ojo nyepelekne..
        Dm            G        C
karma teko.. monggo rasake larane..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em Am
       Dm G C  G..

C
bingung atiku..
                 G
kepiye carane mempertahankanmu..
      Am
nggrantese uripku..
      F               G
opo wae tok anggep kleru..

C
tangise ati..
                    G
mikir kowe kok tego malah nglarani..
 Am
aku sing gemati..
        F              G
cintaku kau tinggal pergi..

     F         G
sak iki kowe teko
         Em            Dm
marang kulo ngemis tresno..
          Dm   G           C
timbang loro.. kowe tak culno..

(Chorus)
          F             G
mending golek timbang balen
      Em          Am
loro ati rung kelalen..
         Dm
senajan iseh sayang
  G               C
kowe.. tak anggep ilang..

        F           G
Gusti niku mboten sare
      Em         Am
kowe ojo nyepelekne..
        Dm
karma teko..
         G         C
monggo rasakne larane.. hoowo..

          F             G
mending golek timbang balen..
      Em          Am
loro ati rung kelalen
         Dm
senajan iseh sayang
  G               C
kowe.. tak anggep ilang..

        F           G
Gusti niku mboten sare..
      Em         Am
kowe ojo nyepelekne
        Dm            G         C
karma teko.. monggo rasakno larane..
        Dm            G         C
karma teko.. monggo rasakno larane..
        Dm         C
karma teko.. hoo.. huu..
                 F     G     Am
monggo rasakno larane.. ha aaa..

Chord Mending Golek Timbang Balen