Kunci Gitar Aftershine - Mending Golek Timbang Balen Chord



(Intro) Am G F E..

C
bingung atiku..
                 G
kepiye carane mempertahankanmu..
      Am
nggrantese uripku..
      F               G
opo wae tok anggep kleru..

C
tangise ati..
                    G
mikir kowe kok tego malah nglarani..
 Am
aku sing gemati..
        F              G
cintaku kau tinggal pergi..

     F         G
sak iki kowe teko
         Em            Dm
marang kulo ngemis tresno..
          Dm   G           C
timbang loro.. kowe tak culno..

(Chorus)
          F             G
mending golek timbang balen
      Em          Am
loro ati rung kelalen..
         Dm
senajan iseh sayang
  G               C
kowe.. tak anggep ilang..

        F           G
Gusti niku mboten sare
      Em         Am
kowe ojo nyepelekne..
        Dm            G        C
karma teko.. monggo rasake larane..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em Am
       Dm G C  G..

C
bingung atiku..
                 G
kepiye carane mempertahankanmu..
      Am
nggrantese uripku..
      F               G
opo wae tok anggep kleru..

C
tangise ati..
                    G
mikir kowe kok tego malah nglarani..
 Am
aku sing gemati..
        F              G
cintaku kau tinggal pergi..

     F         G
sak iki kowe teko
         Em            Dm
marang kulo ngemis tresno..
          Dm   G           C
timbang loro.. kowe tak culno..

(Chorus)
          F             G
mending golek timbang balen
      Em          Am
loro ati rung kelalen..
         Dm
senajan iseh sayang
  G               C
kowe.. tak anggep ilang..

        F           G
Gusti niku mboten sare
      Em         Am
kowe ojo nyepelekne..
        Dm
karma teko..
         G         C
monggo rasakne larane.. hoowo..

          F             G
mending golek timbang balen..
      Em          Am
loro ati rung kelalen
         Dm
senajan iseh sayang
  G               C
kowe.. tak anggep ilang..

        F           G
Gusti niku mboten sare..
      Em         Am
kowe ojo nyepelekne
        Dm            G         C
karma teko.. monggo rasakno larane..
        Dm            G         C
karma teko.. monggo rasakno larane..
        Dm         C
karma teko.. hoo.. huu..
                 F     G     Am
monggo rasakno larane.. ha aaa..



Aftershine - Mending Golek Timbang Balen

(Intro) C#m B A G#..

E
bingung atiku..
                 B
kepiye carane mempertahankanmu..
      C#m
nggrantese uripku..
      A               B
opo wae tok anggep kleru..

E
tangise ati..
                    B
mikir kowe kok tego malah nglarani..
 C#m
aku sing gemati..
        A              B
cintaku kau tinggal pergi..

     A         B
sak iki kowe teko
         G#m           F#m
marang kulo ngemis tresno..
          F#m  B           E
timbang loro.. kowe tak culno..

(Chorus)
          A             B
mending golek timbang balen
      G#m         C#m
loro ati rung kelalen..
         F#m
senajan iseh sayang
  B               E
kowe.. tak anggep ilang..

        A           B
Gusti niku mboten sare
      G#m        C#m
kowe ojo nyepelekne..
        F#m           B        E
karma teko.. monggo rasake larane..

(Int.) A B G#m C#m
       F#m B E..
       A B G#m C#m
       F#m B E  B..

E
bingung atiku..
                 B
kepiye carane mempertahankanmu..
      C#m
nggrantese uripku..
      A               B
opo wae tok anggep kleru..

E
tangise ati..
                    B
mikir kowe kok tego malah nglarani..
 C#m
aku sing gemati..
        A              B
cintaku kau tinggal pergi..

     A         B
sak iki kowe teko
         G#m           F#m
marang kulo ngemis tresno..
          F#m  B           E
timbang loro.. kowe tak culno..

(Chorus)
          A             B
mending golek timbang balen
      G#m         C#m
loro ati rung kelalen..
         F#m
senajan iseh sayang
  B               E
kowe.. tak anggep ilang..

        A           B
Gusti niku mboten sare
      G#m        C#m
kowe ojo nyepelekne..
        F#m
karma teko..
         B         E
monggo rasakne larane.. hoowo..

          A             B
mending golek timbang balen..
      G#m         C#m
loro ati rung kelalen
         F#m
senajan iseh sayang
  B               E
kowe.. tak anggep ilang..

        A           B
Gusti niku mboten sare..
      G#m        C#m
kowe ojo nyepelekne
        F#m           B         E
karma teko.. monggo rasakno larane..
        F#m           B         E
karma teko.. monggo rasakno larane..
        F#m        E
karma teko.. hoo.. huu..
                 A     B     C#m
monggo rasakno larane.. ha aaa..

Chord Aftershine - Mending Golek Timbang Balen

Lihat Semua :