Kunci Gitar Aftershine - Ngati Ati (feat. Maulida)



(Intro) C-Dm-Em-F  Em A
        Dm  G  C..

    C         G        Am  G
senajan awakdewe iseh enom..
G       F 
 kudu mikir..
        G           C     G
mujudke sing dadi impen urip..
  F             G      Em    Am
dadi uwong sing isoh.. bermakna..
          Dm     G          C   G
ben suk tuo.. mulyo lan bahagio..

   C           G
ngopo mikir dekne..
     Am         Em
sing ra mikir kowe..
   F                C
mending mbok nggo mikir..
  Dm         G
masa depan wae..

  F         G
kudu ndue bekal men urip
Em       A
ra sio sio..
         Dm          G
gumregah amemangun keluarga
       C            C7
tumuju kertaning praja..

      F      G          Em A
aja kuatir.. aja nggresulo..
          Dm     G         C  C7
timbang gelo.. marai sengsoro..

(Chorus)
      F
aja kesusu anggonmu..
         Em     Am
ikrar janji.. suci..
         Dm          G          C  C7
tahan nafsu mantebke batin lan ati..

           F
mlaku sing pener ojo nganti
  Em      A
salah.. dalan..
       Dm       G              C
kudu ditenani.. lan sing ngati ati..

(Int.) F  Em Am Dm  G..

   C           G
ngopo mikir dekne..
     Am         Em
sing ra mikir kowe..
   F                C
mending mbok nggo mikir..
  Dm         G
masa depan wae..

  F         G
kudu ndue bekal men urip
Em       A
ra sio sio..
         Dm          G
gumregah amemangun keluarga
       C            C7
tumuju kertaning praja..

      F      G          Em A
aja kuatir.. aja nggresulo..
          Dm     G         C
timbang gelo.. marai sengsoro..

(Chorus)
      F
aja kesusu anggonmu..
         Em     Am
ikrar janji.. suci..
         Dm          G          C  C7
tahan nafsu mantebke batin lan ati..

           F
mlaku sing pener ojo nganti
  Em      A
salah.. dalan..
       Dm           G           C  C7
kudu ditenani.. lan sing ngati ati..

           F
mlaku sing pener ojo nganti
  Em      A
salah.. dalan..
       Dm           G           C
kudu ditenani.. lan sing ngati ati..
       Dm           G           C  A
kudu ditenani.. lan sing ngati ati..
       Dm         G           C  F G  C
kudu ditenani lan sing ngati ati..



Aftershine - Ngati Ati (feat. Maulida)

(Intro) G-Am-Bm-C  Bm E
        Am  D  G..

    G         D        Em  D
senajan awakdewe iseh enom..
D       C 
 kudu mikir..
        D           G     D
mujudke sing dadi impen urip..
  C             D      Bm    Em
dadi uwong sing isoh.. bermakna..
          Am     D          G   D
ben suk tuo.. mulyo lan bahagio..

   G           D
ngopo mikir dekne..
     Em         Bm
sing ra mikir kowe..
   C                G
mending mbok nggo mikir..
  Am         D
masa depan wae..

  C         D
kudu ndue bekal men urip
Bm       E
ra sio sio..
         Am          D
gumregah amemangun keluarga
       G            G7
tumuju kertaning praja..

      C      D          Bm E
aja kuatir.. aja nggresulo..
          Am     D         G  G7
timbang gelo.. marai sengsoro..

(Chorus)
      C
aja kesusu anggonmu..
         Bm     Em
ikrar janji.. suci..
         Am          D          G  G7
tahan nafsu mantebke batin lan ati..

           C
mlaku sing pener ojo nganti
  Bm      E
salah.. dalan..
       Am       D              G
kudu ditenani.. lan sing ngati ati..

(Int.) C  Bm Em Am  D..

   G           D
ngopo mikir dekne..
     Em         Bm
sing ra mikir kowe..
   C                G
mending mbok nggo mikir..
  Am         D
masa depan wae..

  C         D
kudu ndue bekal men urip
Bm       E
ra sio sio..
         Am          D
gumregah amemangun keluarga
       G            G7
tumuju kertaning praja..

      C      D          Bm E
aja kuatir.. aja nggresulo..
          Am     D         G
timbang gelo.. marai sengsoro..

(Chorus)
      C
aja kesusu anggonmu..
         Bm     Em
ikrar janji.. suci..
         Am          D          G  G7
tahan nafsu mantebke batin lan ati..

           C
mlaku sing pener ojo nganti
  Bm      E
salah.. dalan..
       Am           D           G  G7
kudu ditenani.. lan sing ngati ati..

           C
mlaku sing pener ojo nganti
  Bm      E
salah.. dalan..
       Am           D           G
kudu ditenani.. lan sing ngati ati..
       Am           D           G  E
kudu ditenani.. lan sing ngati ati..
       Am         D           G  C D  G
kudu ditenani lan sing ngati ati..
Lihat Semua :

Aftershine

Chord Kunci Gitar lainnya: