Kunci Gitar Shinta Gisul - Sepurane



Capo di fret 2

  F   G           Em        Am
sepurane.. aku ngomong opo anane
     Dm                E         A  A7
ketimbang mbesuk getun tibo mburine..
        F               G
kowe pantes oleh sing luwih tresno
       Em              Am
luwih ayu lan luwih mulyo
    Dm            G        C
aku raiso nyawang uripmu soro..

(Intro) F G Em Am Dm G C
        F G Em Am Dm G C

  C      G          Am    G
kowe.. bali.. neng uripku..
     Dm       G
karo kepolosanmu..
 E                       Am
mbaleni crito tresnomu karo aku..
F         G            Em          Am
kowe percoyo.. yen uripmu bakal mulyo..
      Dm           G         C
jerit atiku sayang iki rungokno..

(Chorus)
  F   G           Em        Am
sepurane.. aku ngomong opo anane
     Dm                E         A  A7
ketimbang mbesuk getun tibo mburine..
        F               G
kowe pantes oleh sing luwih tresno
       Em              Am
luwih ayu lan luwih mulyo
    Dm            G        C
aku raiso nyawang uripmu soro..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Em Am Dm G C

  C      G          Am    G
kowe.. bali.. neng uripku..
     Dm       G
karo kepolosanmu..
 E                       Am
mbaleni crito tresnomu karo aku..
F         G            Em          Am
kowe percoyo.. yen uripmu bakal mulyo..
      Dm           G         C
jerit atiku sayang iki rungokno..

(Chorus)
  F   G           Em        Am
sepurane.. aku ngomong opo anane
     Dm                E         A  A7
ketimbang mbesuk getun tibo mburine..
        F               G
kowe pantes oleh sing luwih tresno
       Em              Am
luwih ayu lan luwih mulyo
    Dm            G        C
aku raiso nyawang uripmu soro..
    Dm            G        F   C
aku raiso nyawang uripmu soro..



Shinta Gisul - Sepurane

  G   A           F#m       Bm
sepurane.. aku ngomong opo anane
     Em                F#        B  B7
ketimbang mbesuk getun tibo mburine..
        G               A
kowe pantes oleh sing luwih tresno
       F#m             Bm
luwih ayu lan luwih mulyo
    Em            A        D
aku raiso nyawang uripmu soro..

(Intro) G A F#m Bm Em A D
        G A F#m Bm Em A D

  D      A          Bm    A
kowe.. bali.. neng uripku..
     Em       A
karo kepolosanmu..
 F#                      Bm
mbaleni crito tresnomu karo aku..
G         A            F#m         Bm
kowe percoyo.. yen uripmu bakal mulyo..
      Em           A         D
jerit atiku sayang iki rungokno..

(Chorus)
  G   A           F#m       Bm
sepurane.. aku ngomong opo anane
     Em                F#        B  B7
ketimbang mbesuk getun tibo mburine..
        G               A
kowe pantes oleh sing luwih tresno
       F#m             Bm
luwih ayu lan luwih mulyo
    Em            A        D
aku raiso nyawang uripmu soro..

(Int.) G A F#m Bm Em A D
       G A F#m Bm Em A D

  D      A          Bm    A
kowe.. bali.. neng uripku..
     Em       A
karo kepolosanmu..
 F#                      Bm
mbaleni crito tresnomu karo aku..
G         A            F#m         Bm
kowe percoyo.. yen uripmu bakal mulyo..
      Em           A         D
jerit atiku sayang iki rungokno..

(Chorus)
  G   A           F#m       Bm
sepurane.. aku ngomong opo anane
     Em                F#        B  B7
ketimbang mbesuk getun tibo mburine..
        G               A
kowe pantes oleh sing luwih tresno
       F#m             Bm
luwih ayu lan luwih mulyo
    Em            A        D
aku raiso nyawang uripmu soro..
    Em            A        G   D
aku raiso nyawang uripmu soro..
Lihat Semua Chord Shinta Gisul
Posted on : by
Related Chords: