Kunci Gitar Cici Ranita - Langit Bumi Nyakseni



Berikut ini adalah chord lagu dengan judul Langit Bumi Nyakseni yang dinyanyikan oleh Cici Ranita. Lagu yang dia bawakan merupakan ciptaan Obie Viano dan telah dirilis pada 14 september 2021. Video klip dari lagu yang dibawakannya tersebut telah tayang perdana di channel youtube BW Record Official.

Capo di fret 2

   C                 F
sakjane kowe nyang endi..
      Dm                    G
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    Em                  A
opo wes pancen lali naliko nduwe janji
    F                        G
jarene bakal ngancani sampek mati..

(Intro) C F Dm G
        Em A F G..

 C                     F
uwis.. pirang pirang sasi..
     Dm                      G
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     Em                 A
dungoku amung siji kowe iseh sehati..
   F                    G
otomatis aku tansah ngenteni..

(Chorus)
        C                     F
panyuwunku mung siji pingin ketemu..
       G                 C
aku rindu dekik esem guyumu..
    Am
senadyan sak klerepan..
       Dm
keneng tak gawe tombo..
     F                    G
roso kangenku marang sliramu..

       C                  F
pengarepanku jodo karo sliramu..
        G                  C
mugo Gusti ngabulno dungo iki..
    Am
aku tansah ngenteni..
     Dm
isuk sore awan mbengi..
       F          G         C
langit bumi nyakseni tresno iki..

(Int.) C F Dm G
       Em A F G
       C F Dm G
       Em A F G C

   C                 F
sakjane kowe nyang endi..
      Dm                    G
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    Em                  A
opo wes pancen lali naliko nduwe janji
    F                        G
jarene bakal ngancani sampek mati..

 C                     F
uwis.. pirang pirang sasi..
     Dm                      G
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     Em                 A
dungoku amung siji kowe iseh sehati..
   F                    G
otomatis aku tansah ngenteni..

(Chorus)
        C                     F
panyuwunku mung siji pingin ketemu..
       G                 C
aku rindu dekik esem guyumu..
    Am
senadyan sak klerepan..
       Dm
keneng tak gawe tombo..
     F                    G
roso kangenku marang sliramu..

       C                  F
pengarepanku jodo karo sliramu..
        G                  C
mugo Gusti ngabulno dungo iki..
    Am
aku tansah ngenteni..
     Dm
isuk sore awan mbengi..
       F          G         C
langit bumi nyakseni tresno iki..

        C                     F
panyuwunku mung siji pingin ketemu..
       G                 C
aku rindu dekik esem guyumu..
    Am
senadyan sak klerepan..
       Dm
keneng tak gawe tombo..
     F                    G
roso kangenku marang sliramu..

       C                  F
pengarepanku jodo karo sliramu..
        G                  C
mugo Gusti ngabulno dungo iki..
    Am
aku tansah ngenteni..
     Dm
isuk sore awan mbengi..
       F          G         C
langit bumi nyakseni tresno iki..

   C                 F
sakjane kowe nyang endi..
      Dm                    G
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    Em                  A
opo wes pancen lali naliko nduwe janji
    F                        G
jarene bakal ngancani sampek mati..

 C                     F
uwis.. pirang pirang sasi..
     Dm                      G
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     Em                 A
dungoku amung siji kowe iseh sehati..
   F                    G
otomatis aku tansah ngenteni..

(Outro) C F Dm G
        Em A F G C..



Chord Cici Ranita - Langit Bumi Nyakseni

   D                 G
sakjane kowe nyang endi..
      Em                    A
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    F#m                 B
opo wes pancen lali naliko nduwe janji
    G                        A
jarene bakal ngancani sampek mati..

(Intro) D G Em A
        F#m B G A..

 D                     G
uwis.. pirang pirang sasi..
     Em                      A
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     F#m                B
dungoku amung siji kowe iseh sehati..
   G                    A
otomatis aku tansah ngenteni..

(Chorus)
        D                     G
panyuwunku mung siji pingin ketemu..
       A                 D
aku rindu dekik esem guyumu..
    Bm
senadyan sak klerepan..
       Em
keneng tak gawe tombo..
     G                    A
roso kangenku marang sliramu..

       D                  G
pengarepanku jodo karo sliramu..
        A                  D
mugo Gusti ngabulno dungo iki..
    Bm
aku tansah ngenteni..
     Em
isuk sore awan mbengi..
       G          A         D
langit bumi nyakseni tresno iki..

(Int.) D G Em A
       F#m B G A
       D G Em A
       F#m B G A D

   D                 G
sakjane kowe nyang endi..
      Em                    A
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    F#m                 B
opo wes pancen lali naliko nduwe janji
    G                        A
jarene bakal ngancani sampek mati..

 D                     G
uwis.. pirang pirang sasi..
     Em                      A
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     F#m                B
dungoku amung siji kowe iseh sehati..
   G                    A
otomatis aku tansah ngenteni..

(Chorus)
        D                     G
panyuwunku mung siji pingin ketemu..
       A                 D
aku rindu dekik esem guyumu..
    Bm
senadyan sak klerepan..
       Em
keneng tak gawe tombo..
     G                    A
roso kangenku marang sliramu..

       D                  G
pengarepanku jodo karo sliramu..
        A                  D
mugo Gusti ngabulno dungo iki..
    Bm
aku tansah ngenteni..
     Em
isuk sore awan mbengi..
       G          A         D
langit bumi nyakseni tresno iki..

        D                     G
panyuwunku mung siji pingin ketemu..
       A                 D
aku rindu dekik esem guyumu..
    Bm
senadyan sak klerepan..
       Em
keneng tak gawe tombo..
     G                    A
roso kangenku marang sliramu..

       D                  G
pengarepanku jodo karo sliramu..
        A                  D
mugo Gusti ngabulno dungo iki..
    Bm
aku tansah ngenteni..
     Em
isuk sore awan mbengi..
       G          A         D
langit bumi nyakseni tresno iki..

   D                 G
sakjane kowe nyang endi..
      Em                    A
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    F#m                 B
opo wes pancen lali naliko nduwe janji
    G                        A
jarene bakal ngancani sampek mati..

 D                     G
uwis.. pirang pirang sasi..
     Em                      A
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     F#m                B
dungoku amung siji kowe iseh sehati..
   G                    A
otomatis aku tansah ngenteni..

(Outro) D G Em A
        F#m B G A D..

Chord Cici Ranita

Chord Cici Ranita - Langit Bumi Nyakseni

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :