Kunci Gitar Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu



Capo di fret 2

(Intro) C D B Em
        C D G

         G           Am
Dalane cerito aku ro koe
     Em       D
Wis akeh tantangane
     G           Am
Urip bareng karo koe
      Em      D
Mesti ono godane..

        G         Am
Nanging koe mesti sabar
       Em        D
Dinggo aku atimu jembar
    G              C
Ora mundur nggonmu nandur
          Em        D
Tresna ro aku ratau luntur..

     C      D
Seka opo atimu kui
   Bm           E
Kuate ngungkuli wesi
     C      D
Seka opo atimu kui
         B                     Em
Ngadek jejeg.. senajan tak larani..

(Chorus)
            C               D
Saiki tresnaku yo mung nggo koe
       Bm              Em
Tak pasrahke kabeh sak ragane
 C                D           G    G7
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
            C            D
Mung sewu siji wong koyo koe
        B         Em
Rabakal tak sia-siake
  C             D             G
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

(Interlude) C D B Em C D G
            Am Bm C D

     C      D
Seka opo atimu kui
   Bm           E
Kuate ngungkuli wesi
     C      D
Seka opo atimu kui
         B                     Em
Ngadek jejeg.. senajan tak larani..

(Chorus)
            C               D
Saiki tresnaku yo mung nggo koe
       Bm              Em
Tak pasrahke kabeh sak ragane
 C                D           G    G7
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
            C            D
Mung sewu siji wong koyo koe
        B         Em
Rabakal tak sia-siake
  C             D             G
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

            C               D
Saiki tresnaku yo mung nggo koe
       Bm              Em
Tak pasrahke kabeh sak ragane
 C                D           G    G7
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
  C       D          B       Em
Wutuh rasaku.. iki nggo sliramu..
(Mung sewu siji wong koyo koe)
(Rabakal tak sia-siake)
  C          D     G
Rabakal ngelarani atimu
(Muga aku ro koe iso tekan sak lawase)
            C
Muga aku ro koe..
      D             G
iso tekan.. sak lawase..



Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu

(Intro) D E C# F#m
        D E A

         A           Bm
Dalane cerito aku ro koe
     F#m      E
Wis akeh tantangane
     A           Bm
Urip bareng karo koe
      F#m     E
Mesti ono godane..

        A         Bm
Nanging koe mesti sabar
       F#m       E
Dinggo aku atimu jembar
    A              D
Ora mundur nggonmu nandur
          F#m       E
Tresna ro aku ratau luntur..

     D      E
Seka opo atimu kui
   C#m          F#
Kuate ngungkuli wesi
     D      E
Seka opo atimu kui
         C#                    F#m
Ngadek jejeg.. senajan tak larani..

(Chorus)
            D               E
Saiki tresnaku yo mung nggo koe
       C#m             F#m
Tak pasrahke kabeh sak ragane
 D                E           A    A7
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
            D            E
Mung sewu siji wong koyo koe
        C#        F#m
Rabakal tak sia-siake
  D             E             A
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

(Interlude) D E C# F#m D E A
            Bm C#m D E

     D      E
Seka opo atimu kui
   C#m          F#
Kuate ngungkuli wesi
     D      E
Seka opo atimu kui
         C#                    F#m
Ngadek jejeg.. senajan tak larani..

(Chorus)
            D               E
Saiki tresnaku yo mung nggo koe
       C#m             F#m
Tak pasrahke kabeh sak ragane
 D                E           A    A7
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
            D            E
Mung sewu siji wong koyo koe
        C#        F#m
Rabakal tak sia-siake
  D             E             A
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

            D               E
Saiki tresnaku yo mung nggo koe
       C#m             F#m
Tak pasrahke kabeh sak ragane
 D                E           A    A7
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
  D       E          C#      F#m
Wutuh rasaku.. iki nggo sliramu..
(Mung sewu siji wong koyo koe)
(Rabakal tak sia-siake)
  D          E     A
Rabakal ngelarani atimu
(Muga aku ro koe iso tekan sak lawase)
            D
Muga aku ro koe..
      E             A
iso tekan.. sak lawase..
Lihat Semua Chord Pendhoza
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: