Kunci Gitar Dudu Anake DPR RI - Evan loss feat. Sandios Pendhoza Chord



Capo : fret 2

      C     D
aku sadar diri..
      Bm        Em
dudu anake DPR RI..
         Am
sing iso nuruti
      D           G
kabeh sing mbok pengeni..

(Intro) C D Bm E
        Am  Cm D..

  G        Em          Am
jane.. wis ra kurang kurang..
D         Bm   Em
 lehku ngupayakne..
        Am          D
ben iso nyenengke kowe..

  G         Em         Am
nanging.. kowe ra perduli..
D           Bm      Em
 kabeh sing tak lakoni..
        Am          D
ra dadi karep ning ati..

      C     D
aku sadar diri..
      Bm        Em
dudu anake DPR RI..
         Am
sing iso nuruti
      D           G
kabeh sing mbok pengeni..

(Chorus)
         C            D
sambel bawang diulek ajur
         Bm              Em
yen ra sayang aku tak mundur..
        Am
aku ngrumangsani
        D                   G
mencintaimu ra mung cukup modal ati..

         C                  D
mancing iwak ning pinggir kali
           Bm                 Em
aku mbok tolak tak nggolek ganti..
         Am
sorry sorry sayang
      D            G
wong ayu ra mung siji..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G
       C D Bm Em
       Am D G

(Rapp)
        G
sabarku terus-terusan
dolarani ra wayahan
         D
ning aku nyobo bertahan
senadjan kalah ning modal
      Em
mencintaimu mung paitan wani
          C
ngandalke ati sing bakoh
  D
gaweane Gusti.. (sabar bestie..)

         G
nanging aku kudu sadar
mung menungso spek normal
          D
yen terus ajur-ajuran
iso njepat waton budal
         Em
ora nganggo suwe
ra nganggo ancang-ancang
            C
mending tak ikhlaske wae
        D
aku wis wegah kelaran..

      C     D
aku sadar diri..
      Bm        Em
dudu anake DPR RI..
         Am
sing iso nuruti
      D              G
kabeh sing mbok pengeni..

(Chorus)
         C            D
sambel bawang diulek ajur
         Bm              Em
yen ra sayang aku tak mundur..
        Am
aku ngrumangsani
        D                   G
mencintaimu ra mung cukup modal ati..

         C                  D
mancing iwak ning pinggir kali
           Bm                 Em
aku mbok tolak tak nggolek ganti..
         Am
sorry sorry sayang
      D            G
wong ayu ra mung siji..

         C            D
sambel bawang diulek ajur
         Bm              Em
yen ra sayang aku tak mundur..
        Am
aku ngrumangsani
        D                   G
mencintaimu ra mung cukup modal ati..

         C                  D
mancing iwak ning pinggir kali
           Bm                 Em
aku mbok tolak tak nggolek ganti..
         Am
sorry sorry sayang
      D            G
wong ayu ra mung siji..
Em        Am
 sorry sorry sayang
      D            G
wong ayu ra mung siji..
Em        Am
 sorry sorry sayang
      D           G
wong ayu ra mung.. siji..



Dudu Anake DPR RI - Evan loss feat. Sandios Pendhoza

      D     E
aku sadar diri..
      C#m       F#m
dudu anake DPR RI..
         Bm
sing iso nuruti
      E           A
kabeh sing mbok pengeni..

(Intro) D E C#m F#
        Bm  Dm E..

  A        F#m         Bm
jane.. wis ra kurang kurang..
E         C#m  F#m
 lehku ngupayakne..
        Bm          E
ben iso nyenengke kowe..

  A         F#m        Bm
nanging.. kowe ra perduli..
E           C#m     F#m
 kabeh sing tak lakoni..
        Bm          E
ra dadi karep ning ati..

      D     E
aku sadar diri..
      C#m       F#m
dudu anake DPR RI..
         Bm
sing iso nuruti
      E           A
kabeh sing mbok pengeni..

(Chorus)
         D            E
sambel bawang diulek ajur
         C#m             F#m
yen ra sayang aku tak mundur..
        Bm
aku ngrumangsani
        E                   A
mencintaimu ra mung cukup modal ati..

         D                  E
mancing iwak ning pinggir kali
           C#m                F#m
aku mbok tolak tak nggolek ganti..
         Bm
sorry sorry sayang
      E            A
wong ayu ra mung siji..

(Int.) D E C#m F#m
       Bm E A
       D E C#m F#m
       Bm E A

(Rapp)
        A
sabarku terus-terusan
dolarani ra wayahan
         E
ning aku nyobo bertahan
senadjan kalah ning modal
      F#m
mencintaimu mung paitan wani
          D
ngandalke ati sing bakoh
  E
gaweane Gusti.. (sabar bestie..)

         A
nanging aku kudu sadar
mung menungso spek normal
          E
yen terus ajur-ajuran
iso njepat waton budal
         F#m
ora nganggo suwe
ra nganggo ancang-ancang
            D
mending tak ikhlaske wae
        E
aku wis wegah kelaran..

      D     E
aku sadar diri..
      C#m       F#m
dudu anake DPR RI..
         Bm
sing iso nuruti
      E              A
kabeh sing mbok pengeni..

(Chorus)
         D            E
sambel bawang diulek ajur
         C#m             F#m
yen ra sayang aku tak mundur..
        Bm
aku ngrumangsani
        E                   A
mencintaimu ra mung cukup modal ati..

         D                  E
mancing iwak ning pinggir kali
           C#m                F#m
aku mbok tolak tak nggolek ganti..
         Bm
sorry sorry sayang
      E            A
wong ayu ra mung siji..

         D            E
sambel bawang diulek ajur
         C#m             F#m
yen ra sayang aku tak mundur..
        Bm
aku ngrumangsani
        E                   A
mencintaimu ra mung cukup modal ati..

         D                  E
mancing iwak ning pinggir kali
           C#m                F#m
aku mbok tolak tak nggolek ganti..
         Bm
sorry sorry sayang
      E            A
wong ayu ra mung siji..
F#m       Bm
 sorry sorry sayang
      E            A
wong ayu ra mung siji..
F#m       Bm
 sorry sorry sayang
      E           A
wong ayu ra mung.. siji..

Chord Dudu Anake DPR RI - Evan loss feat. Sandios Pendhoza

Lihat Semua :