Kunci Gitar Pendhoza - Elingo (Lagu Religi)



(Intro) Am Em F C

Am               Em
uripmu kebak masalah..
   F                 C
ra tenang kakean pikiran..
 Am                   Em
elingo yen rumongso salah..
    F                  C
wes suwe ninggal kewajiban
              Dm
opo kowe ra wedi
         F               C
sing jenenge.. sikso neroko..
             Dm
yen wis wancine
             F               G
bakal ditimbali karo sing Kuoso..

(Chorus)
    C
dunia mung sementara
    G
akhirat selamanya
             F        G        C
mulo ojo nganti.. uripmu sia sia..
                  C
urip ning alam ndunyo..
                C
mung mampir ngombe..
       G                 F
mulo kowe.. ojo nganti lali..
  G          C
karo kewajibane..

(Rapp)
  C
dolane mempeng ngibadahe memeng
    C
sak bendinane malah mung seneng seneng
      G
ning ndunyo gawe dosa ning akhirat coloko
G
mulo saiki ayo do tobato
   F
mumpung kowe iseh di kek'i nyowo
 G
ayo sareng sareng ngoyak tiket suwargo
    C
sak durunge kowe kapundut wangsul
 C
akehi sedekah ben pahalane ngumpul

(Chorus)
    C
dunia mung sementara
    G
akhirat selamanya
             F        G        C
mulo ojo nganti.. uripmu sia sia..
                  C
urip ning alam ndunyo..
                C
mung mampir ngombe..
       G                 F
mulo kowe.. ojo nganti lali..
  G          C
karo kewajibane..

       C                    G
Allahumma sholli wa sallim ala..
       F            G       C
sayyidina.. wa maulana Muhammadin..
       C                    G
'Adada ma fi'ilmillahi sholatan..
     F           G          C
daimatan.. bidawami mulkillahi..

       C                    G
Allahumma sholli wa sallim ala..
       F            G       C
sayyidina.. wa maulana Muhammadin..
       C                    G
'Adada ma fi'ilmillahi sholatan..
     F           G          C
daimatan.. bidawami mulkillahi..



Pendhoza - Elingo (Lagu Religi)

(Intro) Gm Dm D# A#

Gm               Dm
uripmu kebak masalah..
   D#                A#
ra tenang kakean pikiran..
 Gm                   Dm
elingo yen rumongso salah..
    D#                 A#
wes suwe ninggal kewajiban
              Cm
opo kowe ra wedi
         D#              A#
sing jenenge.. sikso neroko..
             Cm
yen wis wancine
             D#              F
bakal ditimbali karo sing Kuoso..

(Chorus)
    A#
dunia mung sementara
    F
akhirat selamanya
             D#       F        A#
mulo ojo nganti.. uripmu sia sia..
                  A#
urip ning alam ndunyo..
                A#
mung mampir ngombe..
       F                 D#
mulo kowe.. ojo nganti lali..
  F          A#
karo kewajibane..

(Rapp)
  A#
dolane mempeng ngibadahe memeng
    A#
sak bendinane malah mung seneng seneng
      F
ning ndunyo gawe dosa ning akhirat coloko
F
mulo saiki ayo do tobato
   D#
mumpung kowe iseh di kek'i nyowo
 F
ayo sareng sareng ngoyak tiket suwargo
    A#
sak durunge kowe kapundut wangsul
 A#
akehi sedekah ben pahalane ngumpul

(Chorus)
    A#
dunia mung sementara
    F
akhirat selamanya
             D#       F        A#
mulo ojo nganti.. uripmu sia sia..
                  A#
urip ning alam ndunyo..
                A#
mung mampir ngombe..
       F                 D#
mulo kowe.. ojo nganti lali..
  F          A#
karo kewajibane..

       A#                   F
Allahumma sholli wa sallim ala..
       D#           F       A#
sayyidina.. wa maulana Muhammadin..
       A#                   F
'Adada ma fi'ilmillahi sholatan..
     D#          F          A#
daimatan.. bidawami mulkillahi..

       A#                   F
Allahumma sholli wa sallim ala..
       D#           F       A#
sayyidina.. wa maulana Muhammadin..
       A#                   F
'Adada ma fi'ilmillahi sholatan..
     D#          F          A#
daimatan.. bidawami mulkillahi..
Lihat Semua :

Chord Pendhoza - Elingo (Lagu Religi)

Chord Kunci Gitar lainnya: