Kunci Gitar Pendhoza - Dudu Pilihane



(Intro) C F Dm G..

C                      F
aku seng sering terabaikan..
Dm                     G
opo pancen.. mung pelampiasan..
Em    E                Am
dudu aku.. seng mbok karepno..
       Dm                   G
kudu sadar.. yen dudu.. pilihane..

F                C
ati iki sak ajur-ajure..
      Dm              G
mergo kowe.. seng ngremukke..
F                    C
malah gandeng ro liyane..
           Dm                    G
eluh moto iki dadi seksi tangise atiku..

(Chorus)
 C         G        Am
aku.. mung biso nerimo..
     G         F         G        C  G
sak nrimo-nrimone.. seng dadi dalane..
 C      G           Am
ati.. loro nanging isih..
   G           F      G         C
nduwe roso tresno.. gede karo kowe..

Am             Em
pancen koyo ngene kahanane..
F            C
aku dudu pilihan atine
  Dm
sabar terus-terusan..
    G
senajan mung pelampiasan..

C                   F
nanging opo.. aku salah..
Dm                     G
kebacut jeru.. karo slirahmu..
    Em      E        Am
wis suwe anggone bebarengan..
          Dm                  G
nanging kowe.. ra njogo perasaan..

F                C
ati iki sak ajur-ajure..
      Dm              G
mergo kowe.. seng ngremukke..
F                    C
malah gandeng ro liyane..
           Dm                    G
eluh moto iki dadi seksi tangise atiku..

(Chorus)
 C         G        Am
aku.. mung biso nerimo..
     G         F         G        C  G
sak nrimo-nrimone.. seng dadi dalane..
 C      G           Am
ati.. loro nanging isih..
   G           F      G         C
nduwe roso tresno.. gede karo kowe..

 C         G        Am
aku.. mung biso nerimo..
     G         F         G        C  G
sak nrimo-nrimone.. seng dadi dalane..
 C      G           Am
ati.. loro nanging isih..
   G           F      G         F  G# C..
nduwe roso tresno.. gede karo kowe..



Pendhoza - Dudu Pilihane

(Intro) G C Am D..

G                      C
aku seng sering terabaikan..
Am                     D
opo pancen.. mung pelampiasan..
Bm    B                Em
dudu aku.. seng mbok karepno..
       Am                   D
kudu sadar.. yen dudu.. pilihane..

C                G
ati iki sak ajur-ajure..
      Am              D
mergo kowe.. seng ngremukke..
C                    G
malah gandeng ro liyane..
           Am                    D
eluh moto iki dadi seksi tangise atiku..

(Chorus)
 G         D        Em
aku.. mung biso nerimo..
     D         C         D        G  D
sak nrimo-nrimone.. seng dadi dalane..
 G      D           Em
ati.. loro nanging isih..
   D           C      D         G
nduwe roso tresno.. gede karo kowe..

Em             Bm
pancen koyo ngene kahanane..
C            G
aku dudu pilihan atine
  Am
sabar terus-terusan..
    D
senajan mung pelampiasan..

G                   C
nanging opo.. aku salah..
Am                     D
kebacut jeru.. karo slirahmu..
    Bm      B        Em
wis suwe anggone bebarengan..
          Am                  D
nanging kowe.. ra njogo perasaan..

C                G
ati iki sak ajur-ajure..
      Am              D
mergo kowe.. seng ngremukke..
C                    G
malah gandeng ro liyane..
           Am                    D
eluh moto iki dadi seksi tangise atiku..

(Chorus)
 G         D        Em
aku.. mung biso nerimo..
     D         C         D        G  D
sak nrimo-nrimone.. seng dadi dalane..
 G      D           Em
ati.. loro nanging isih..
   D           C      D         G
nduwe roso tresno.. gede karo kowe..

 G         D        Em
aku.. mung biso nerimo..
     D         C         D        G  D
sak nrimo-nrimone.. seng dadi dalane..
 G      D           Em
ati.. loro nanging isih..
   D           C      D         C  D# G..
nduwe roso tresno.. gede karo kowe..
Lihat Semua :

Pendhoza

Chord Kunci Gitar lainnya: