Kunci Gitar Pendhoza - Ngene Banget Chord



Capo : fret 2

(Intro) G C Am D

      G
dadi anak wes manut karo wong tuane
            D
nggo ngomah wes mbantu mbantu sak kabehane
         Em
nanging iseh wae disalah-salahke
        C                D
di cap anak paling ra berguna dewe..

           G
di nggo konco yen susah aku mesti ono
         D
njaluk tulung ro aku kuwi sak bendino
          Em
mbasan ku sing butuh lha kok podo lungo
      C                D
jane aku salah opo kok podo tego..

    Em                 Bm
aku nganti bingung ndlongop angop
C        G
terheran heran..
     Am
dadi wong apikan..
                   D
kok malah di sepelekan..

(Chorus)
                    G
golek pahala kok ngene banget..
                     Bm
wong nrimo ko aku di gawe mumet..
             Em             Bm
rasane wes kesel dadi wong apikan..
          C
wes wegah kulakan sabar
        D
senajan kuwi ujian..

        G
wes kulino mandiri,
prihatin saben bengi
          D
sregep lehku nyelengi,
silih konco ra bali
           Em
po mungkin iki salahku
sing terlalu nyah nyoh
        D
ra popo tak trimo
pasrahke mawon kalih Gusti Allah

(Int.) C G Am D

    Em                 Bm
aku nganti bingung ndlongop angop
C        G
terheran heran..
     Am
dadi wong apikan..
                   D
kok malah di sepelekan..

(Chorus)
                    G
golek pahala kok ngene banget..
                     Bm
wong nrimo ko aku di gawe mumet..
             Em             Bm
rasane wes kesel dadi wong apikan..
          C
wes wegah kulakan sabar
        D
senajan kuwi ujian..

                    G
golek pahala kok ngene banget..
                     Bm
wong nrimo ko aku di gawe mumet..
             Em             Bm
rasane wes kesel dadi wong apikan..
          C
wes wegah kulakan sabar
        D
senajan kuwi ujian.. (ente bahlul..)



Pendhoza - Ngene Banget

(Intro) A D Bm E

      A
dadi anak wes manut karo wong tuane
            E
nggo ngomah wes mbantu mbantu sak kabehane
         F#m
nanging iseh wae disalah-salahke
        D                E
di cap anak paling ra berguna dewe..

           A
di nggo konco yen susah aku mesti ono
         E
njaluk tulung ro aku kuwi sak bendino
          F#m
mbasan ku sing butuh lha kok podo lungo
      D                E
jane aku salah opo kok podo tego..

    F#m                C#m
aku nganti bingung ndlongop angop
D        A
terheran heran..
     Bm
dadi wong apikan..
                   E
kok malah di sepelekan..

(Chorus)
                    A
golek pahala kok ngene banget..
                     C#m
wong nrimo ko aku di gawe mumet..
             F#m            C#m
rasane wes kesel dadi wong apikan..
          D
wes wegah kulakan sabar
        E
senajan kuwi ujian..

        A
wes kulino mandiri,
prihatin saben bengi
          E
sregep lehku nyelengi,
silih konco ra bali
           F#m
po mungkin iki salahku
sing terlalu nyah nyoh
        E
ra popo tak trimo
pasrahke mawon kalih Gusti Allah

(Int.) D A Bm E

    F#m                C#m
aku nganti bingung ndlongop angop
D        A
terheran heran..
     Bm
dadi wong apikan..
                   E
kok malah di sepelekan..

(Chorus)
                    A
golek pahala kok ngene banget..
                     C#m
wong nrimo ko aku di gawe mumet..
             F#m            C#m
rasane wes kesel dadi wong apikan..
          D
wes wegah kulakan sabar
        E
senajan kuwi ujian..

                    A
golek pahala kok ngene banget..
                     C#m
wong nrimo ko aku di gawe mumet..
             F#m            C#m
rasane wes kesel dadi wong apikan..
          D
wes wegah kulakan sabar
        E
senajan kuwi ujian.. (ente bahlul..)

Chord Pendhoza - Ngene Banget

Lihat Semua :