Kunci Gitar Happy Asmara - Awal Kasmaran



Capo di fret 1

(Intro) C G/B Am G
        C G/B Am  -G
        F G C G/B Am
        Dm G/B C

 C         G/B  Am
iki awal cerito..
     G           C
ku ngrasakke tresno..
    G          F
tresno karo konco..
 C            G/B  Am
aku mung iso nrimo..
         G             C
senajan mbok anggep konco..
  G        Am
tapi ora popo..

  F         G
nanging.. siji..
     C     G/B   Am
sing tak karepke ning ati
  Dm              G       C
tulung.. ngerteni rosoku iki..

 C         G/B  Am
iki awal cerito..
     G           C
ku ngrasakke tresno..
    G          F
tresno karo konco..
 C            G/B  Am
aku mung iso nrimo..
         G             C
senajan mbok anggep konco..
  G        Am
tapi ora popo..

  F         G
nanging.. siji..
     C     G/B   Am
sing tak karepke ning ati
  Dm              G       C
tulung.. ngerteni rosoku iki..

(Chorus)
     Am          Em
urip yo mung sepisan
       F        C
karo kowe bebarengan..
  G/B   Am          Em
senajan abot kanggo awakmu
       F               G
durung iso.. nompo awakku..

    F     G    C   G/B  Am
kuatno.. ati.. kuatno rogo..
G   F          G              C
semoga cinta datang tak menghilang..

(Int.) Am Em F C G/B Am Em
       F  G
       F G C G/B Am
       F G C

  F         G
nanging.. siji..
     C     G/B   Am
sing tak karepke ning ati
  Dm              G       C
tulung.. ngerteni rosoku iki..

(Chorus)
     Am          Em
urip yo mung sepisan
       F        C
karo kowe bebarengan..
  G/B   Am          Em
senajan abot kanggo awakmu
       F               G
durung iso.. nompo awakku..

    F     G    C   G/B  Am
kuatno.. ati.. kuatno rogo..
G   F          G              C
semoga cinta datang tak menghilang..

     Am          Em
urip yo mung sepisan
       F        C
karo kowe bebarengan..
  G/B   Am          Em
senajan abot kanggo awakmu
       F               G
durung iso.. nompo awakku..

    F     G    C   G/B  Am
kuatno.. ati.. kuatno rogo..
G   F          G              C
semoga cinta datang tak menghilang..
    F     G    C   G/B  Am
kuatno.. ati.. kuatno rogo..
G   F          G              C
semoga cinta datang tak menghilang..



Happy Asmara - Awal Kasmaran

(Intro) C# G#/C A#m G#
        C# G#/C A#m  -G#
        F# G# C# G#/C A#m
        D#m G#/C C#

 C#        G#/C A#m
iki awal cerito..
     G#          C#
ku ngrasakke tresno..
    G#         F#
tresno karo konco..
 C#           G#/C A#m
aku mung iso nrimo..
         G#            C#
senajan mbok anggep konco..
  G#       A#m
tapi ora popo..

  F#        G#
nanging.. siji..
     C#    G#/C  A#m
sing tak karepke ning ati
  D#m             G#      C#
tulung.. ngerteni rosoku iki..

 C#        G#/C A#m
iki awal cerito..
     G#          C#
ku ngrasakke tresno..
    G#         F#
tresno karo konco..
 C#           G#/C A#m
aku mung iso nrimo..
         G#            C#
senajan mbok anggep konco..
  G#       A#m
tapi ora popo..

  F#        G#
nanging.. siji..
     C#    G#/C  A#m
sing tak karepke ning ati
  D#m             G#      C#
tulung.. ngerteni rosoku iki..

(Chorus)
     A#m         Fm
urip yo mung sepisan
       F#       C#
karo kowe bebarengan..
  G#/C  A#m         Fm
senajan abot kanggo awakmu
       F#              G#
durung iso.. nompo awakku..

    F#    G#   C#  G#/C A#m
kuatno.. ati.. kuatno rogo..
G#  F#         G#             C#
semoga cinta datang tak menghilang..

(Int.) A#m Fm F# C# G#/C A#m Fm
       F#  G#
       F# G# C# G#/C A#m
       F# G# C#

  F#        G#
nanging.. siji..
     C#    G#/C  A#m
sing tak karepke ning ati
  D#m             G#      C#
tulung.. ngerteni rosoku iki..

(Chorus)
     A#m         Fm
urip yo mung sepisan
       F#       C#
karo kowe bebarengan..
  G#/C  A#m         Fm
senajan abot kanggo awakmu
       F#              G#
durung iso.. nompo awakku..

    F#    G#   C#  G#/C A#m
kuatno.. ati.. kuatno rogo..
G#  F#         G#             C#
semoga cinta datang tak menghilang..

     A#m         Fm
urip yo mung sepisan
       F#       C#
karo kowe bebarengan..
  G#/C  A#m         Fm
senajan abot kanggo awakmu
       F#              G#
durung iso.. nompo awakku..

    F#    G#   C#  G#/C A#m
kuatno.. ati.. kuatno rogo..
G#  F#         G#             C#
semoga cinta datang tak menghilang..
    F#    G#   C#  G#/C A#m
kuatno.. ati.. kuatno rogo..
G#  F#         G#             C#
semoga cinta datang tak menghilang..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: