Kunci Gitar Pakle feat. RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza - Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang



Capo di fret 3

(Intro) C... F G C
        C F G C..

C       F      G          C
ora sedelo.. kowe dadi konco..
C           F
barengan ngalor ngidul..
    G        C
wis koyo sedulur..

C         F        G          C
kurangku opo.. leh ku dadi konco..
C          F
opo kurang sing grapyak
      G            C
kok suwe-suwe nglunjak..

     Am            Em
kowe wis ngerti dekne..
      F          C
tak incer awit suwe..
        Dm          G             C
neng mburiku.. kowe malah nglimpekke..

     Am         Em
sakjane aku rapopo..
        F           C
yen gur masalah tresno..
        F          D            G
nggo konco nyowo wae.. tak wenehke..

(Chorus)
C           F    G             C
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Am          Dm     G        F   C
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
C          F    G         C
bayangno remuke ati tak rasake
Am          Dm      G           C
aku sing berjuang kowe sing disayang..

C           F    G             C
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Am          Dm     G        F   C
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
C          F    G         C
bayangno remuke ati tak rasake
Am          Dm      G           C
aku sing berjuang kowe sing disayang..

(Int.) C F G C  
       C F G C

         C
mergo konco perkarane
       F
aku trimo meneng wae
      G
ati remuk nanging aku
       C
isih milih kekancane
     Am
sing tak tresno
      Dm
malah di limpe konco
     G
sing tak perjuangke
       C
mung dadi sio-sio..

C                 F
yen susah kowe sambat karo sopo
  G
nanging leh mu mbales
      C
malah ra kiro kiro
Am                Dm
tak loske timbang mumet pikire
      G               C
sak karep-karepe, sak bahagiane..

     Am            Em
kowe wis ngerti dekne..
      F          C
tak incer awit suwe..
        Dm          G             C
neng mburiku.. kowe malah nglimpekke..

     Am         Em
sakjane aku rapopo..
        F           C
yen gur masalah tresno..
        F          D         G
nggo konco nyowo wae.. tak wenehke..

(Chorus)
C           F    G             C
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Am          Dm     G        F   C
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
C          F    G         C
bayangno remuke ati tak rasake
Am          Dm      G           C
aku sing berjuang kowe sing disayang..

C           F    G             C
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Am          Dm     G        F   C
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
C          F    G         C
bayangno remuke ati tak rasake
Am          Dm      G           C
aku sing berjuang kowe sing disayang..

C           Dm      G       F   C
aku sing berjuang kowe sing disayang..



Pakle feat. RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza - Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang

(Intro) D#... G# A# D#
        D# G# A# D#..

D#      G#     A#         D#
ora sedelo.. kowe dadi konco..
D#          G#
barengan ngalor ngidul..
    A#       D#
wis koyo sedulur..

D#        G#       A#         D#
kurangku opo.. leh ku dadi konco..
D#         G#
opo kurang sing grapyak
      A#           D#
kok suwe-suwe nglunjak..

     Cm            Gm
kowe wis ngerti dekne..
      G#         D#
tak incer awit suwe..
        Fm          A#            D#
neng mburiku.. kowe malah nglimpekke..

     Cm         Gm
sakjane aku rapopo..
        G#          D#
yen gur masalah tresno..
        G#         F            A#
nggo konco nyowo wae.. tak wenehke..

(Chorus)
D#          G#   A#            D#
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Cm          Fm     A#       G#  D#
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
D#         G#   A#        D#
bayangno remuke ati tak rasake
Cm          Fm      A#          D#
aku sing berjuang kowe sing disayang..

D#          G#   A#            D#
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Cm          Fm     A#       G#  D#
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
D#         G#   A#        D#
bayangno remuke ati tak rasake
Cm          Fm      A#          D#
aku sing berjuang kowe sing disayang..

(Int.) D# G# A# D# 
       D# G# A# D#

         D#
mergo konco perkarane
       G#
aku trimo meneng wae
      A#
ati remuk nanging aku
       D#
isih milih kekancane
     Cm
sing tak tresno
      Fm
malah di limpe konco
     A#
sing tak perjuangke
       D#
mung dadi sio-sio..

D#                G#
yen susah kowe sambat karo sopo
  A#
nanging leh mu mbales
      D#
malah ra kiro kiro
Cm                Fm
tak loske timbang mumet pikire
      A#              D#
sak karep-karepe, sak bahagiane..

     Cm            Gm
kowe wis ngerti dekne..
      G#         D#
tak incer awit suwe..
        Fm          A#            D#
neng mburiku.. kowe malah nglimpekke..

     Cm         Gm
sakjane aku rapopo..
        G#          D#
yen gur masalah tresno..
        G#         F         A#
nggo konco nyowo wae.. tak wenehke..

(Chorus)
D#          G#   A#            D#
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Cm          Fm     A#       G#  D#
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
D#         G#   A#        D#
bayangno remuke ati tak rasake
Cm          Fm      A#          D#
aku sing berjuang kowe sing disayang..

D#          G#   A#            D#
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Cm          Fm     A#       G#  D#
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
D#         G#   A#        D#
bayangno remuke ati tak rasake
Cm          Fm      A#          D#
aku sing berjuang kowe sing disayang..

D#          Fm      A#      G#  D#
aku sing berjuang kowe sing disayang..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: