Pakle feat. RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza - Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang Chord Mudah

(Intro) G... C D G
        G C D G..

G       C      D          G
ora sedelo.. kowe dadi konco..
G           C
barengan ngalor ngidul..
    D        G
wis koyo sedulur..

G         C        D          G
kurangku opo.. leh ku dadi konco..
G          C
opo kurang sing grapyak
      D            G
kok suwe-suwe nglunjak..

     Em            Bm
kowe wis ngerti dekne..
      C          G
tak incer awit suwe..
        Am          D             G
neng mburiku.. kowe malah nglimpekke..

     Em         Bm
sakjane aku rapopo..
        C           G
yen gur masalah tresno..
        C          A            D
nggo konco nyowo wae.. tak wenehke..

(Chorus)
G           C    D             G
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Em          Am     D        C   G
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
G          C    D         G
bayangno remuke ati tak rasake
Em          Am      D           G
aku sing berjuang kowe sing disayang..

G           C    D             G
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Em          Am     D        C   G
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
G          C    D         G
bayangno remuke ati tak rasake
Em          Am      D           G
aku sing berjuang kowe sing disayang..

(Int.) G C D G  
       G C D G

         G
mergo konco perkarane
       C
aku trimo meneng wae
      D
ati remuk nanging aku
       G
isih milih kekancane
     Em
sing tak tresno
      Am
malah di limpe konco
     D
sing tak perjuangke
       G
mung dadi sio-sio..

G                 C
yen susah kowe sambat karo sopo
  D
nanging leh mu mbales
      G
malah ra kiro kiro
Em                Am
tak loske timbang mumet pikire
      D               G
sak karep-karepe, sak bahagiane..

     Em            Bm
kowe wis ngerti dekne..
      C          G
tak incer awit suwe..
        Am          D             G
neng mburiku.. kowe malah nglimpekke..

     Em         Bm
sakjane aku rapopo..
        C           G
yen gur masalah tresno..
        C          A         D
nggo konco nyowo wae.. tak wenehke..

(Chorus)
G           C    D             G
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Em          Am     D        C   G
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
G          C    D         G
bayangno remuke ati tak rasake
Em          Am      D           G
aku sing berjuang kowe sing disayang..

G           C    D             G
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Em          Am     D        C   G
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
G          C    D         G
bayangno remuke ati tak rasake
Em          Am      D           G
aku sing berjuang kowe sing disayang..

G           Am      D       C   G
aku sing berjuang kowe sing disayang..


Chord Lebih Mudah

Capo : fret 3

(Intro) C... F G C
        C F G C..

C       F      G          C
ora sedelo.. kowe dadi konco..
C           F
barengan ngalor ngidul..
    G        C
wis koyo sedulur..

C         F        G          C
kurangku opo.. leh ku dadi konco..
C          F
opo kurang sing grapyak
      G            C
kok suwe-suwe nglunjak..

     Am            Em
kowe wis ngerti dekne..
      F          C
tak incer awit suwe..
        Dm          G             C
neng mburiku.. kowe malah nglimpekke..

     Am         Em
sakjane aku rapopo..
        F           C
yen gur masalah tresno..
        F          D            G
nggo konco nyowo wae.. tak wenehke..

(Chorus)
C           F    G             C
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Am          Dm     G        F   C
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
C          F    G         C
bayangno remuke ati tak rasake
Am          Dm      G           C
aku sing berjuang kowe sing disayang..

C           F    G             C
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Am          Dm     G        F   C
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
C          F    G         C
bayangno remuke ati tak rasake
Am          Dm      G           C
aku sing berjuang kowe sing disayang..

(Int.) C F G C  
       C F G C

         C
mergo konco perkarane
       F
aku trimo meneng wae
      G
ati remuk nanging aku
       C
isih milih kekancane
     Am
sing tak tresno
      Dm
malah di limpe konco
     G
sing tak perjuangke
       C
mung dadi sio-sio..

C                 F
yen susah kowe sambat karo sopo
  G
nanging leh mu mbales
      C
malah ra kiro kiro
Am                Dm
tak loske timbang mumet pikire
      G               C
sak karep-karepe, sak bahagiane..

     Am            Em
kowe wis ngerti dekne..
      F          C
tak incer awit suwe..
        Dm          G             C
neng mburiku.. kowe malah nglimpekke..

     Am         Em
sakjane aku rapopo..
        F           C
yen gur masalah tresno..
        F          D         G
nggo konco nyowo wae.. tak wenehke..

(Chorus)
C           F    G             C
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Am          Dm     G        F   C
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
C          F    G         C
bayangno remuke ati tak rasake
Am          Dm      G           C
aku sing berjuang kowe sing disayang..

C           F    G             C
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Am          Dm     G        F   C
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
C          F    G         C
bayangno remuke ati tak rasake
Am          Dm      G           C
aku sing berjuang kowe sing disayang..

C           Dm      G       F   C
aku sing berjuang kowe sing disayang..

Chord Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang