Kunci Gitar Pendhoza - Demi Kowe



Capo di fret 3

(Intro) Am F G C E
        Am F G C..

C                   Em
dik aku bali.. arep nepati janji
    F       G          C
tak jaluk kowe ra ngapusi..
C                     Em
lungaku wingi.. amung golek rejeki
    F              G         C
tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

      F
wes seprene suwene
      C
aku lungo ninggal kowe
 F            G             C
adoh paran yo mung dinggo kowe..

(Chorus)
 Am                     F
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       G                      C  E
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Am
tresnaku ra bakal ilang
        F
senajan adoh paranku
     G                    C
setiaku karo kowe tekan matiku..

    Am
aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
    F
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
  C
mikir masa depan karo golek modal
    G
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
        Am
mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
      F
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
 C
aku ning sandingmu ngancani uripmu
   G
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

      F
wes seprene suwene
      C
aku lungo ninggal kowe
 F            G             C
adoh paran yo mung dinggo kowe..

(Chorus)
 Am                     F
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       G                      C  E
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Am
tresnaku ra bakal ilang
        F
senajan adoh paranku
     G                    C
setiaku karo kowe tekan matiku..

          Am
mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
F
godaan teko nanging aku ora ngiwo
      C
saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
      G
ono kowe aku wani ngadepi urip iki
  Am
matur suwun wis gelem nompo aku
   F
sampun percoyo karo janji janjiku
  C
bakal tak jogo tekan ing patiku
    G
kanggoku awakmu kuwi harga diriku

      F
wes seprene suwene
      C
aku lungo ninggal kowe
 F            G             C
adoh paran yo mung dinggo kowe..

(Chorus)
 Am                     F
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       G                      C  E
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Am
tresnaku ra bakal ilang
        F
senajan adoh paranku
     G                    C
setiaku karo kowe tekan matiku..

 Am                     F
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       G                      C  E
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Am
tresnaku ra bakal ilang
        F
senajan adoh paranku
     G                    C    E Am
setiaku karo kowe tekan matiku..



Pendhoza - Demi Kowe

(Intro) Cm G# A# D# G
        Cm G# A# D#..

D#                  Gm
dik aku bali.. arep nepati janji
    G#      A#         D#
tak jaluk kowe ra ngapusi..
D#                    Gm
lungaku wingi.. amung golek rejeki
    G#             A#        D#
tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

      G#
wes seprene suwene
      D#
aku lungo ninggal kowe
 G#           A#            D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

(Chorus)
 Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Cm
tresnaku ra bakal ilang
        G#
senajan adoh paranku
     A#                   D#
setiaku karo kowe tekan matiku..

    Cm
aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
    G#
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
  D#
mikir masa depan karo golek modal
    A#
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
        Cm
mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
      G#
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
 D#
aku ning sandingmu ngancani uripmu
   A#
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

      G#
wes seprene suwene
      D#
aku lungo ninggal kowe
 G#           A#            D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

(Chorus)
 Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Cm
tresnaku ra bakal ilang
        G#
senajan adoh paranku
     A#                   D#
setiaku karo kowe tekan matiku..

          Cm
mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
G#
godaan teko nanging aku ora ngiwo
      D#
saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
      A#
ono kowe aku wani ngadepi urip iki
  Cm
matur suwun wis gelem nompo aku
   G#
sampun percoyo karo janji janjiku
  D#
bakal tak jogo tekan ing patiku
    A#
kanggoku awakmu kuwi harga diriku

      G#
wes seprene suwene
      D#
aku lungo ninggal kowe
 G#           A#            D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

(Chorus)
 Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Cm
tresnaku ra bakal ilang
        G#
senajan adoh paranku
     A#                   D#
setiaku karo kowe tekan matiku..

 Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Cm
tresnaku ra bakal ilang
        G#
senajan adoh paranku
     A#                   D#   G Cm
setiaku karo kowe tekan matiku..
Lihat Semua Chord Pendhoza
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: