Kunci Gitar Pendhoza - Di Gawe Penak (Bojo Galak 2)


AutoScroll  

          Am                   F
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
              C                    G
Urip mung sepisan mending digawe penak
             Am                   F
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
            C                    G
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

(Intro) Am F C G
        Am F C G

     Am                 F
Asem rasane kecut, Gula rasane legi
      C                  G
Kabeh uwes kebacut, Yo kudu dilakoni
       Am                 F
Saking sabare aku ngadepi kelakuanmu
       C                G
Senengane nesu-nesu ro aku ngajak padu

     Am            F
Tetapku sayang aku bertahan
        C
Senajan bojoku galak
     G
tak akan ku tinggalkan

      Am                F
Tetep syukuri wae trimo opo enenge
        C                    G
Mungkin iki dalane kowe sing dadi jodone

(Reff)
          Am                   F
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
              C                    G
Urip mung sepisan mending digawe penak
             Am                   F
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
            C                    G
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

                 Am     F C G
Atiku wes kadung tresno..
              Am   F C G
Senajan atiku loro..

  Am                F
Jamu godong telo campur beras kencur
       C                      G
Kadang atiku gelo nanging tresnaku ra luntur
   Am                F
Ibarat kowe geni aku dadi banyune
      C                G
Yen kowe muni-muni aku iso ngademke

     Am           F
Kowe mecucu aku tetep ngguyu
      C                 G
Kabeh kekurangamu melengkapi uripku
  Am                     F
Rasah nganggo sambat senajan kuwi berat
     C               G
Demi kowe bojoku yo aku mesti kuat..

(Interlude) Am F C G
            Am F C G
            Am F C G
            Am F C G

Am   F              C
 Ora sah kenceng-kenceng
     G             Am
Urep seng santai wae
    F          C
Ojo nganti sepaneng
           G            Am G
Mending di tinggal karaoke..

(Reff)
          Am                   F
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
              C                    G
Urip mung sepisan mending digawe penak
             Am                   F
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
            C                    G
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

          Am                   F
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
              C                    G
Urip mung sepisan mending digawe penak
             Am                   F
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
            C                    G
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

                 Am     F C G
Atiku wes kadung tresno..
              Am   F C G
Senajan atiku loro..
                 Am     F C G
Atiku wes kadung tresno..
              Am   F C
Senajan atiku loro..
  G      G#m  Am
Nanging ora popo..
Lihat semua chord Pendhoza
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: