Kunci Gitar OmWawes - Yen Wis



Capo di fret 4

(Intro) C Fm C Fm

    C             Gm
yen wis.. titi wancine
    C            F
aku bakal ninggalke kowe..
    Fm                     C
wis tak pikir seko relung atiku..
            G
sing paling jeru..

  C             Gm
kudu.. nentokke keputusan
C                F
paling abot ning uripku..
  Fm                     C
pilih lanjut opo cukup semene..
      G
aku karo kowe..

Dm       G            Em
 susah seneng tak lakoni..
       A        Dm
kowe ngleremke ati
        G          C
saben wengi kegowo ngimpi..

Dm     G           Em
 ra nyadar koyo ngene..
      A          Dm
kangenku karo kowe
     G         C  G
mung ngene akhire..

(Chorus)
C      Am    Dm       G
tak culno.. isi atiku kanggo kowe
     Em   Am            Dm           G
sing ra..iso.. tergantekke ro wong liyo..
C    Am     Dm          G
percoyo.. suci tresnomu kanggoku
  Em        Am           Dm
bakal.. tak simpen ning ati..
  G           C Am Dm G
tekan sak matiku..

(Int.) Em Am Dm G

 C             Gm
opo.. wong tuwomu ra mikir
C            F
sing.. tak rasakke..
  Fm                    C
loroku wis cukup.. koyo ngene..
          G
mung di sepelekke..

Dm       G            Em
 susah seneng tak lakoni..
       A        Dm
kowe ngleremke ati
        G          C
saben wengi kegowo ngimpi..

Dm     G           Em
 ra nyadar koyo ngene..
      A          Dm
kangenku karo kowe
     G         C  G
mung ngene akhire..

(Chorus)
C      Am    Dm       G
tak culno.. isi atiku kanggo kowe
     Em   Am            Dm           G
sing ra..iso.. tergantekke ro wong liyo..
C    Am     Dm          G
percoyo.. suci tresnomu kanggoku
  Em        Am           Dm
bakal.. tak simpen ning ati..
  G          C Am Dm
tekan sakmatiku..
  G          Em Am Dm G
tekan sakmatiku..

(Outro) C G#-G# G#-G# C



OMWawes - Yen Wis

(Intro) F Bbm F Bbm

    F             Cm
yen wis.. titi wancine
    F            Bb
aku bakal ninggalke kowe..
    Bbm                    F
wis tak pikir seko relung atiku..
            C
sing paling jeru..

  F             Cm
kudu.. nentokke keputusan
F                Bb
paling abot ning uripku..
  Bbm                    F
pilih lanjut opo cukup semene..
      C
aku karo kowe..

Gm       C            Am
 susah seneng tak lakoni..
       D        Gm
kowe ngleremke ati
        C          F
saben wengi kegowo ngimpi..

Gm     C           Am
 ra nyadar koyo ngene..
      D          Gm
kangenku karo kowe
     C         F  C
mung ngene akhire..

(Chorus)
F      Dm    Gm       C
tak culno.. isi atiku kanggo kowe
     Am   Dm            Gm           C
sing ra..iso.. tergantekke ro wong liyo..
F    Dm     Gm          C
percoyo.. suci tresnamu kanggoku
  Am        Dm           Gm
bakal.. tak simpen ning ati..
  C           F Dm Gm C
tekan sak matiku..

(Int.) Am Dm Gm C

 F             Cm
opo.. wong tuwomu ra mikir
F            Bb
sing.. tak rasakke..
  Bbm                   F
loroku wis cukup.. koyo ngene..
          C
mung di sepelekke..

Gm       C            Am
 susah seneng tak lakoni..
       D        Gm
kowe ngleremke ati
        C          F
saben wengi kegowo ngimpi..

Gm     C           Am
 ra nyadar koyo ngene..
      D          Gm
kangenku karo kowe
     C         F  C
mung ngene akhire..

(Chorus)
F      Dm    Gm       C
tak culno.. isi atiku kanggo kowe
     Am   Dm            Gm           C
sing ra..iso.. tergantekke ro wong liyo..
F    Dm     Gm          C
percoyo.. suci tresnamu kanggoku
  Am        Dm           Gm
bakal.. tak simpen ning ati..
  C           F Dm Gm
tekan sak matiku..
  C           Am Dm Gm C
tekan sak matiku..

(Outro) F C#-C# C#-C# F
Lihat Semua Chord OM Wawes
Posted on : by
Related Chords: