Kunci Gitar OmWawes - Tresno Semu



(Intro) Am Em F C
        Am Em F G

C       Em     F          C
aku tenanan.. mbiyen gandengan
C          Em
bebarengan ngadepi
F           G
urip seng keras tenan..

C           Em    F        C
nanging rakuat.. atiku sekarat
Dm
rosoku rakaruan
 Em
aku tok tinggal dewean
  Dm          G     C
kowe tetep ra rumongso..

(Chorus)
     Am       Em
sak umure uripku
       F           C
tresno kuwi mung semu..
Am       Em
kowe ro aku
        F            C
mung konco ngentekke wektu..
Am         Em
ojo mbok pikir
    F              C
apikku mung dinggo kowe
Am         Em
aku wes nyerah
      F              G     C
mergo tresno wes ngremokke aku..

C       Em    F        C
aku rakuat.. atiku sekarat..
Dm
rosoku rakaruan
 Em
aku tok tinggal dewean
  Dm          G     C
kowe tetep ra rumongso..

(Chorus)
     Am       Em
sak umure uripku
       F           C
tresno kuwi mung semu..
Am       Em
kowe ro aku
        F            C
mung konco ngentekke wektu..
Am         Em
ojo mbok pikir
    F              C
apikku mung dinggo kowe
Am         Em
aku wes nyerah
      F              G     C
mergo tresno wes ngremokke aku..

(Int.) Em Am F G
       Em Am F Fm G..

F          G
sak tenane atiku
Em             Am
yo mung dinggo awakmu
F                     G
kabeh iki mergo tresnomu.. ye..ee..

(Chorus)
     Am       Em
sak umure uripku
       F           C
tresno kuwi mung semu..
Am       Em
kowe ro aku
        F            C
mung konco ngentekke wektu..
Am         Em
ojo mbok pikir
    F              C
apikku mung dinggo kowe
Am         Em
aku wes nyerah
      F              G     C
mergo tresno wes ngremokke aku..

     Am       Em
sak umure uripku
       F           C
tresno kuwi mung semu..
Am       Em
kowe ro aku
        F            C
mung konco ngentekke wektu..
Am         Em
ojo mbok pikir
    F              C
apikku mung dinggo kowe
Am         Em
aku wes nyerah
      F              G     C
mergo tresno wes ngremokke aku..



OmWawes - Tresno Semu

(Intro) F#m C#m D A
        F#m C#m D E

A       C#m    D          A
aku tenanan.. mbiyen gandengan
A          C#m
bebarengan ngadepi
D           E
urip seng keras tenan..

A           C#m   D        A
nanging rakuat.. atiku sekarat
Bm
rosoku rakaruan
 C#m
aku tok tinggal dewean
  Bm          E     A
kowe tetep ra rumongso..

(Chorus)
     F#m      C#m
sak umure uripku
       D           A
tresno kuwi mung semu..
F#m      C#m
kowe ro aku
        D            A
mung konco ngentekke wektu..
F#m        C#m
ojo mbok pikir
    D              A
apikku mung dinggo kowe
F#m        C#m
aku wes nyerah
      D              E     A
mergo tresno wes ngremokke aku..

A       C#m   D        A
aku rakuat.. atiku sekarat..
Bm
rosoku rakaruan
 C#m
aku tok tinggal dewean
  Bm          E     A
kowe tetep ra rumongso..

(Chorus)
     F#m      C#m
sak umure uripku
       D           A
tresno kuwi mung semu..
F#m      C#m
kowe ro aku
        D            A
mung konco ngentekke wektu..
F#m        C#m
ojo mbok pikir
    D              A
apikku mung dinggo kowe
F#m        C#m
aku wes nyerah
      D              E     A
mergo tresno wes ngremokke aku..

(Int.) C#m F#m D E
       C#m F#m D Dm E..

D          E
sak tenane atiku
C#m            F#m
yo mung dinggo awakmu
D                     E
kabeh iki mergo tresnomu.. ye..ee..

(Chorus)
     F#m      C#m
sak umure uripku
       D           A
tresno kuwi mung semu..
F#m      C#m
kowe ro aku
        D            A
mung konco ngentekke wektu..
F#m        C#m
ojo mbok pikir
    D              A
apikku mung dinggo kowe
F#m        C#m
aku wes nyerah
      D              E     A
mergo tresno wes ngremokke aku..

     F#m      C#m
sak umure uripku
       D           A
tresno kuwi mung semu..
F#m      C#m
kowe ro aku
        D            A
mung konco ngentekke wektu..
F#m        C#m
ojo mbok pikir
    D              A
apikku mung dinggo kowe
F#m        C#m
aku wes nyerah
      D              E     A
mergo tresno wes ngremokke aku..
Lihat Semua Chord OM Wawes
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: