Kunci Gitar Om Wawes - Restu



Capo di fret 4

(Intro) F G Em Am -G F G C..

  C
tutupen matamu..
  G           E            Am
rasakno angin wengi iki ngademke awakmu..
 A                       Dm
ojo wedi aku ning sandingmu..
        G
tanpo mikir wektu..

   C
tentremke atimu..
  G         E          Am
kahanan ora iso tok anggep angin lalu..
  A                     Dm
kabeh wis digariske aku lan sliramu..
      G
raiso bersatu..

(Chorus)
              F             G
tumitah amung sadermo nglakoni..
            Em            Am
romo lan ibumu ora ngrestoni
          Dm            G
janjiku bakal.. tak tepati..
        C    C7
lilakno yayi..

           F         G
lesu lesah lamun pinisah..
        Em           Am
rosoku ora bakal berubah..
G             F             G
genggem tanganku.. percoyo aku..
              C
tresnoku sliramu..

(Int.) F G Em Am -G F G C..

   C
tentremke atimu..
  G         E          Am
kahanan ora iso tok anggep angin lalu..
  A                     Dm
kabeh wis digariske aku lan sliramu..
      G
raiso bersatu..

(Chorus)
              F             G
tumitah amung sadermo nglakoni..
            Em            Am
romo lan ibumu ora ngrestoni
          Dm            G
janjiku bakal.. tak tepati..
        C    C7
lilakno yayi..

           F         G
lesu lesah lamun pinisah..
        Em           Am
rosoku ora bakal berubah..
G             F             G
genggem tanganku.. percoyo aku..
              C  
tresnoku sliramu..

(Outro) Am G F  G  C..



Om Wawes - Restu

(Intro) A B G#m C#m -B A B E..

  E
tutupen matamu..
  B           G#           C#m
rasakno angin wengi iki ngademke awakmu..
 C#                      F#m
ojo wedi aku ning sandingmu..
        B
tanpo mikir wektu..

   E
tentremke atimu..
  B         G#         C#m
kahanan ora iso tok anggep angin lalu..
  C#                    F#m
kabeh wis digariske aku lan sliramu..
      B
raiso bersatu..

(Chorus)
              A             B
tumitah amung sadermo nglakoni..
            G#m           C#m
romo lan ibumu ora ngrestoni
          F#m           B
janjiku bakal.. tak tepati..
        E    E7
lilakno yayi..

           A         B
lesu lesah lamun pinisah..
        G#m          C#m
rosoku ora bakal berubah..
B             A             B
genggem tanganku.. percoyo aku..
              E
tresnoku sliramu..

(Int.) A B G#m C#m -B A B E..

   E
tentremke atimu..
  B         G#         C#m
kahanan ora iso tok anggep angin lalu..
  C#                    F#m
kabeh wis digariske aku lan sliramu..
      B
raiso bersatu..

(Chorus)
              A             B
tumitah amung sadermo nglakoni..
            G#m           C#m
romo lan ibumu ora ngrestoni
          F#m           B
janjiku bakal.. tak tepati..
        E    E7
lilakno yayi..

           A         B
lesu lesah lamun pinisah..
        G#m          C#m
rosoku ora bakal berubah..
B             A             B
genggem tanganku.. percoyo aku..
              E  
tresnoku sliramu..

(Outro) C#m B A  B  E..
Lihat Semua :

OM Wawes

Chord Kunci Gitar lainnya: