Kunci Gitar Om Wawes - Dinggo Bukti (feat. YK Brass Ensemble)



Capo di fret 2

(Intro) F Em D# G C C..
        D.. -A D.. -A
        D.. -A

    D           A       Bm     F#m
Umpomo kowe ngerti roso atiku iki
          G          D
Senadyan urip sesandingan
         Em        A
nanging ati ora krasan

          D          A
Wes tak cobo tak lakoni
          Bm           F#m
Wes tak cobo tak ngerteni
         G       D
Nanging ati ora iso kuat
          Em        A
Nyonggo loro mergo omonganmu
               D
Sing nglarani ati..

(Chorus)
                 G
kowe ora tau ngrumangsani
A
 Sing tak lakoni
        F#m               B
yo mung dinggo, dinggo bukti
            Em             A
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
              D
sewu siji masalahe..

                 G
kowe ora tau iso ngumumi
A
 Bakal tak dongake
      F#m               B
tekan kapan wae mugo gusti..
              Em                 A
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
                   D
Mugo nyaman karo liyane

(Interlude) Bm F#m
            Em A D
            Em A F#m Bm
            Em A D Em F#m G..

 D    A           Bm
Urip iki mung sepisan
 F#m           G     D
ojo nganti ngrusak seduluran
             Em        A
senadyan wis ra sesandingan
 D   A          Bm
Ati iki tetep sayang
  F#m             G        D
nanging tresno ra kudu duweni
        Em      A
Yen kui dalane..
             D
Kudu tak lakoni..

(Chorus)
                 G
kowe ora tau ngrumangsani
A
 Sing tak lakoni
        F#m               B
yo mung dinggo, dinggo bukti
            Em             A
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
              D
sewu siji masalahe..

                 G
kowe ora tau iso ngumumi
A
 Bakal tak dongake
      F#m               B
tekan kapan wae mugo gusti..
              Em                 A
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
                   D
Mugo nyaman karo liyane..

(Intro) A#..

(Chorus) (Overtone)
F                 A#
 kowe ora tau ngrumangsani
C
 Sing tak lakoni
        Am                D
yo mung dinggo, dinggo bukti
            Gm             C
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
              F
sewu siji masalahe..

                 A#
kowe ora tau iso ngumumi
C
 Bakal tak dongake
      Am                D
tekan kapan wae mugo gusti..
              Gm                 C
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
                   F
Mugo nyaman karo liyane..

(Outro) F Em D# G
        Cm A# Gm D#-Dm Cm..



OM WAWES X YK BRASS ENSEMBLE - DINGGO BUKTI

(Intro) G F#m F A D D..
        E.. -B E.. -B
        E.. -B

    E           B       C#m    G#m
Umpomo kowe ngerti roso atiku iki
          A          E
Senadyan urip sesandingan
         F#m       B
nanging ati ora krasan

          E          B
Wes tak cobo tak lakoni
          C#m          G#m
Wes tak cobo tak ngerteni
         A       E
Nanging ati ora iso kuat
          F#m       B
Nyonggo loro mergo omonganmu
               E
Sing nglarani ati..

(Chorus)
                 A
kowe ora tau ngrumangsani
B
 Sing tak lakoni
        G#m               C#
yo mung dinggo, dinggo bukti
            F#m            B
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
              E
sewu siji masalahe..

                 A
kowe ora tau iso ngumumi
B
 Bakal tak dongake
      G#m               C#
tekan kapan wae mugo gusti..
              F#m                B
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
                   E
Mugo nyaman karo liyane

(Interlude) C#m G#m
            F#m B E
            F#m B G#m C#m
            F#m B E F#m G#m A..

 E    B           C#m
Urip iki mung sepisan
 G#m           A     E
ojo nganti ngrusak seduluran
             F#m       B
senadyan wis ra sesandingan
 E   B          C#m
Ati iki tetep sayang
  G#m             A        E
nanging tresno ra kudu duweni
        F#m     B
Yen kui dalane..
             E
Kudu tak lakoni..

(Chorus)
                 A
kowe ora tau ngrumangsani
B
 Sing tak lakoni
        G#m               C#
yo mung dinggo, dinggo bukti
            F#m            B
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
              E
sewu siji masalahe..

                 A
kowe ora tau iso ngumumi
B
 Bakal tak dongake
      G#m               C#
tekan kapan wae mugo gusti..
              F#m                B
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
                   E
Mugo nyaman karo liyane..

(Intro) C..

(Chorus) (Overtone)
G                 C
 kowe ora tau ngrumangsani
D
 Sing tak lakoni
        Bm                E
yo mung dinggo, dinggo bukti
            Am             D
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
              G
sewu siji masalahe..

                 C
kowe ora tau iso ngumumi
D
 Bakal tak dongake
      Bm                E
tekan kapan wae mugo gusti..
              Am                 D
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
                   G
Mugo nyaman karo liyane..

(Outro) G F#m F A
        Dm C Am F-Em Dm..
Lihat Semua Chord OM Wawes
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: