Kunci Gitar Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane



(Intro) C G/B Am Em F C Dm G
        C G/B Am Em F C Dm G

C       G/B       Am        Em
 kesel atiku ngerasakke awakmu..
F           C
 kabeh sing tak karep
  Dm       G
saiki wis ilang..

C       G/B
 eling omongmu
         Am             Em
mung awakku sing mbok sayang..
F            C
 nanging tresnamu
     Dm            G
mung manis neng lambe..

Dm                   F
 mbok kiro ku ra ngerti..
             Am         G
kowe karo de'e.. kebangeten..
Dm               F
 koyo aku ra ngerti..
      C                  G
opo wae.. sing mbok delikke..

(Chorus)
C         G       Am          Em
ngomong wae.. opo sing mbok karepke
 F           C
opo wae yen iso nggawe
     Dm      G
dadi atimu seneng..
C       G       Am          Em
jujur wae.. opo sing mbok karepke
   F               C
ra sah mandek terosno wae
     Dm       G
takduduhi dalane..

(Int.) F Fm C Am
       Dm Em F G

Dm              F
 saiki wis ra kudu..
             Am         G
ngenteni awakmu.. tresnamu..
Dm                  F
 tak anggep wis ra ono..
         C      G
kabeh janji.. manismu..

(Chorus)
C         G       Am          Em
ngomong wae.. opo sing mbok karepke
 F           C
opo wae yen iso nggawe
     Dm      G
dadi atimu seneng..
C       G       Am          Em
jujur wae.. opo sing mbok karepke
   F               C
ra sah mandek terosno wae
     Dm       G
takduduhi dalane..

C         G       Am          Em
ngomong wae.. opo sing mbok karepke
 F           C
opo wae yen iso nggawe
     Dm      G
dadi atimu seneng..
C       G       Am          Em
jujur wae.. opo sing mbok karepke
   F               C
ra sah mandek terosno wae
     Dm       G   C
takduduhi dalane..
Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Posted on : by
Related Chords: