Kunci Gitar Nella Kharisma - Prapatan Boyolali



(Intro) C Dm Em A
        Dm Fm C -Fm C

C                  Am
neng kene.. mbiyen dewe ketemu
          Dm          G  -F
neng prapatan.. boyolali..
       Em           E    Am
tresno mulai numbuh bersemi..
  Dm
rosoku rosomu
     Fm                   G
perlahan lahan mulai menyatu..

C               Am
senadyan.. dewe nembe kenalan
         Dm               G    -F
nanging ati.. podo podo sayang..
        E                Am
nanging kahanan ora mendukung..
      Dm          -Em
mergo urep adohan..
    Fm              G
dalani hubungan LDR'an..

-Em     F                C
 emboh opo.. seng gawe awakmu..
-Em     F                   G
 moro moro.. kok ilang kabarmu..

(Chorus)
     F              G
neng prapatan boyolali..
              Em                 A
ninggalne kenangan.. neng njero ati..
               Dm
senajan mong sedelok wae..
        Fm                    C -Fm C
nanging terlalu indah di lalekne..

   F                   G
sampek besok bakal kelingan..
               Em                A
pas seneng senenge.. gandengan tangan..
                Dm
nanging sak iki kowe ngilang..
       Fm        G        C     G
tinggallah aku dengan kenangan..

C               Am
senadyan.. dewe nembe kenalan
         Dm               G
nanging ati.. podo podo sayang..
        E                Am
nanging kahanan ora mendukung..
      Dm
mergo urep adohan..
    Fm              G
dalani hubungan LDR'an..

(Chorus)
     F              G
neng prapatan boyolali..
              Em                 A
ninggalne kenangan.. neng njero ati..
               Dm
senajan mong sedelok wae..
        Fm                    C -Fm C
nanging terlalu indah di lalekne..

   F                   G
sampek besok bakal kelingan..
               Em                A
pas seneng senenge.. gandengan tangan..
                Dm
nanging sak iki kowe ngilang..
       Fm        G        C
tinggallah aku dengan kenangan..

(Int.) F G Em A
       Dm Fm G..

       F                C
emboh opo.. seng gawe awakmu..
       F                   G
moro moro.. kok ilang kabarmu..

(Chorus)
     F              G
neng prapatan boyolali..
              Em                 A
ninggalne kenangan.. neng njero ati..
               Dm
senajan mong sedelok wae..
        Fm                    C
nanging terlalu indah di lalekne..

   F                   G
sampek besok bakal kelingan..
               Em                A
pas seneng senenge.. gandengan tangan..
                Dm
nanging sak iki kowe ngilang..
       Fm        G        C
tinggallah aku dengan kenangan..

                Dm
nanging sak iki kowe ngilang..
       Fm        G        C
tinggallah aku dengan kenangan..



Nella Kharisma - Prapatan Boyolali

(Intro) A Bm C#m F#
        Bm Dm A -Dm A

A                  F#m
neng kene.. mbiyen dewe ketemu
          Bm          E  -D
neng prapatan.. boyolali..
       C#m          C#   F#m
tresno mulai numbuh bersemi..
  Bm
rosoku rosomu
     Dm                   E
perlahan lahan mulai menyatu..

A               F#m
senadyan.. dewe nembe kenalan
         Bm               E    -D
nanging ati.. podo podo sayang..
        C#               F#m
nanging kahanan ora mendukung..
      Bm          -C#m
mergo urep adohan..
    Dm              E
dalani hubungan LDR'an..

-C#m    D                A
 emboh opo.. seng gawe awakmu..
-C#m    D                   E
 moro moro.. kok ilang kabarmu..

(Chorus)
     D              E
neng prapatan boyolali..
              C#m                F#
ninggalne kenangan.. neng njero ati..
               Bm
senajan mong sedelok wae..
        Dm                    A -Dm A
nanging terlalu indah di lalekne..

   D                   E
sampek besok bakal kelingan..
               C#m               F#
pas seneng senenge.. gandengan tangan..
                Bm
nanging sak iki kowe ngilang..
       Dm        E        A     E
tinggallah aku dengan kenangan..

A               F#m
senadyan.. dewe nembe kenalan
         Bm               E
nanging ati.. podo podo sayang..
        C#               F#m
nanging kahanan ora mendukung..
      Bm
mergo urep adohan..
    Dm              E
dalani hubungan LDR'an..

(Chorus)
     D              E
neng prapatan boyolali..
              C#m                F#
ninggalne kenangan.. neng njero ati..
               Bm
senajan mong sedelok wae..
        Dm                    A -Dm A
nanging terlalu indah di lalekne..

   D                   E
sampek besok bakal kelingan..
               C#m               F#
pas seneng senenge.. gandengan tangan..
                Bm
nanging sak iki kowe ngilang..
       Dm        E        A
tinggallah aku dengan kenangan..

(Int.) D E C#m F#
       Bm Dm E..

       D                A
emboh opo.. seng gawe awakmu..
       D                   E
moro moro.. kok ilang kabarmu..

(Chorus)
     D              E
neng prapatan boyolali..
              C#m                F#
ninggalne kenangan.. neng njero ati..
               Bm
senajan mong sedelok wae..
        Dm                    A
nanging terlalu indah di lalekne..

   D                   E
sampek besok bakal kelingan..
               C#m               F#
pas seneng senenge.. gandengan tangan..
                Bm
nanging sak iki kowe ngilang..
       Dm        E        A
tinggallah aku dengan kenangan..

                Bm
nanging sak iki kowe ngilang..
       Dm        E        A
tinggallah aku dengan kenangan..

Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :