Kunci Gitar Nella Kharisma - Golek Ganti



(Intro) C  F  G E Am
        Dm  F  G..

    C           Em
tak rewangi.. rono rene
 F          G
esuk awan wengi sore
    C            Em
tak lakoni.. nganti ngene
   F              G
nanging isih mbok larake..

Em                  Am
 pancen kudu ajar kuat nompo..
Em                      Am
 snadyan batin kulo.. keloro loro..
  Dm
nuruti karepmu..
  Fm                 G
suwe-suwe marakke ngelu..

(Chorus)
        C  -Em F
pilih golek ganti..
     G         C
sing luwih gemati..
G/B     Am   G     D
timbang mertahanke kowe
      G
aku dadi kenthir dewe

        C   -Em F
aku tak sing lungo..
   G    E    Am
timbangane loro..
  Dm               G       (Am)
golek ganti.. sing iso nambani..

(Int.) Am G F
       Am G F
       Dm G E Am
       Dm F G

    C           Em
tak rewangi.. rono rene
 F          G
esuk awan wengi sore
    C            Em
tak lakoni.. nganti ngene
   F              G
nanging isih mbok larake..

Em                  Am
 pancen kudu ajar kuat nompo..
Em                      Am
 snadyan batin kulo.. keloro loro..
  Dm
nuruti karepmu..
  Fm                 G
suwe-suwe marakke ngelu..

(Chorus)
        C      F
pilih golek ganti..
     G         C
sing luwih gemati..
        Am   G     D
timbang mertahanke kowe
      G
aku dadi kenthir dewe

        C      F
aku tak sing lungo..
   G    E    Am
timbangane loro..
  Dm               G        C
golek ganti.. sing iso nambani..

        C      F
pilih golek ganti..
     G         C
sing luwih gemati..
        Am         D
timbang mertahanke kowe
      G
aku dadi kenthir dewe

        C      F
aku tak sing lungo..
   G    E    Am
timbangane loro..
  Dm        G               C
golek ganti.. sing iso nambani..

(Outro) F G Bm C

Chord Nella Kharisma

Chord Nella Kharisma - Golek Ganti

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :