Kunci Gitar Nella Kharisma - Konco Opo Rabi



Capo di fret 5

(Intro) Am G Am

         Am         F
milih koncoan opo rabi
        G                     C
rasah kedawan yen aku mbo tresnani
            F               Dm
tak jaluk kowe ra bakal blenjani
     E                       Am
ben iso selawase aku mbo duweni..

         Am         F
milih koncoan opo rabi
              G
yen ndang dijaluk
                     C
yen tresnoku mbok gandoli
          F                      Dm
rasah kesuwen mantene ndang di kipasi
          E
jejer lungguh kwade
                    Am
berbunga rasa ning ati..

(Intro) Am F G C
        F Dm E Am

       Am
yen pancen karo aku tresno tenan
Am                 Dm
mending ndang mantenan
       G
wis ra usah kakean haluan
        G                      E
mergo biso ngubur lan dadi kedawan..

         Am
ra sah cilik ati mergo bondo ndunyo
      Am         Dm
kabeh iso di rekoso..
         G 
yen wes mantep anggone bebrayan
         G                E
nadyan kahanan ora dadi halangan..

     Am
buktine yen pancen ono katresnan
        Am                      Dm
janur melengkung yen uwis di pasang
G
atine pating gumebyar
    G
tamune dahar diramekno gendhing
         E
lan koploan..

   Dm                           Am
saiki milih wae.. koncoan opo rabi
          Dm                      E
ra sah bimbang manteb ning njero ati..

(Chorus)
         Am         F
milih koncoan opo rabi
        G                     C
rasah kedawan yen aku mbo tresnani
            F               Dm
tak jaluk kowe ra bakal blenjani
     E                       Am
ben iso selawase aku mbo duweni..

         Am         F
milih koncoan opo rabi
              G
yen ndang dijaluk
                     C
yen tresnoku mbok gandoli
          F                      Dm
rasah kesuwen mantene ndang di kipasi
          E
jejer lungguh kwade
                    Am
berbunga rasa ning ati..

(Intro) Am F G C
        F Dm E Am

       Am
yen pancen karo aku tresno tenan
Am                 Dm
mending ndang mantenan
       G
wis ra usah kakean haluan
        G                      E
mergo biso ngubur lan dadi kedawan..

         Am
ra sah cilik ati mergo bondo ndunyo
      Am         Dm
kabeh iso di rekoso..
         G 
yen wes mantep anggone bebrayan
         G                E
nadyan kahanan ora dadi halangan..

     Am
buktine yen pancen ono katresnan
        Am                      Dm
janur melengkung yen uwis di pasang
G
atine pating gumebyar
    G
tamune dahar diramekno gendhing
         E
lan koploan..

   Dm                         Am
saiki milih wae koncoan opo rabi
          Dm                      E
ra sah bimbang manteb ning njero ati..

(Chorus)
         Am         F
milih koncoan opo rabi
        G                     C
rasah kedawan yen aku mbo tresnani
            F               Dm
tak jaluk kowe ra bakal blenjani
     E                       Am
ben iso selawase aku mbo duweni..

         Am         F
milih koncoan opo rabi
              G
yen ndang dijaluk
                     C
yen tresnoku mbok gandoli
          F                      Dm
rasah kesuwen mantene ndang di kipasi
          E
jejer lungguh kwade
                    Am
berbunga rasa ning ati..



Nella Kharisma

(Intro) Dm C Dm

         Dm         Bb
milih koncoan opo rabi
        C                     F
rasah kedawan yen aku mbo tresnani
            Bb              Gm
tak jaluk kowe ra bakal blenjani
     A                       Dm
ben iso selawase aku mbo duweni..

         Dm         Bb
milih koncoan opo rabi
              C
yen ndang dijaluk
                     F
yen tresnoku mbok gandoli
          Bb                     Gm
rasah kesuwen mantene ndang di kipasi
          A
jejer lungguh kwade
                    Dm
berbunga rasa ning ati..

(Intro) Dm Bb C F
        Bb Gm A Dm

       Dm
yen pancen karo aku tresno tenan
Dm                 Gm
mending ndang mantenan
       C
wis ra usah kakean haluan
        C                      A
mergo biso ngubur lan dadi kedawan..

         Dm
ra sah cilik ati mergo bondo ndunyo
      Dm         Gm
kabeh iso di rekoso..
         C 
yen wes mantep anggone bebrayan
         C                A
nadyan kahanan ora dadi halangan..

     Dm
buktine yen pancen ono katresnan
        Dm                      Gm
janur melengkung yen uwis di pasang
C
atine pating gumebyar
    C
tamune dahar diramekno gendhing
         A
lan koploan..

   Gm                           Dm
saiki milih wae.. koncoan opo rabi
          Gm                      A
ra sah bimbang manteb ning njero ati..

(Chorus)
         Dm         Bb
milih koncoan opo rabi
        C                     F
rasah kedawan yen aku mbo tresnani
            Bb              Gm
tak jaluk kowe ra bakal blenjani
     A                       Dm
ben iso selawase aku mbo duweni..

         Dm         Bb
milih koncoan opo rabi
              C
yen ndang dijaluk
                     F
yen tresnoku mbok gandoli
          Bb                     Gm
rasah kesuwen mantene ndang di kipasi
          A
jejer lungguh kwade
                    Dm
berbunga rasa ning ati..

(Intro) Dm Bb C F
        Bb Gm A Dm

       Dm
yen pancen karo aku tresno tenan
Dm                 Gm
mending ndang mantenan
       C
wis ra usah kakean haluan
        C                      A
mergo biso ngubur lan dadi kedawan..

         Dm
ra sah cilik ati mergo bondo ndunyo
      Dm         Gm
kabeh iso di rekoso..
         C 
yen wes mantep anggone bebrayan
         C                A
nadyan kahanan ora dadi halangan..

     Dm
buktine yen pancen ono katresnan
        Dm                      Gm
janur melengkung yen uwis di pasang
C
atine pating gumebyar
    C
tamune dahar diramekno gendhing
         A
lan koploan..

   Gm                         Dm
saiki milih wae koncoan opo rabi
          Gm                      A
ra sah bimbang manteb ning njero ati..

(Chorus)
         Dm         Bb
milih koncoan opo rabi
        C                     F
rasah kedawan yen aku mbo tresnani
            Bb              Gm
tak jaluk kowe ra bakal blenjani
     A                       Dm
ben iso selawase aku mbo duweni..

         Dm         Bb
milih koncoan opo rabi
              C
yen ndang dijaluk
                     F
yen tresnoku mbok gandoli
          Bb                     Gm
rasah kesuwen mantene ndang di kipasi
          A
jejer lungguh kwade
                    Dm
berbunga rasa ning ati..
Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: