Kunci Gitar Nella Kharisma - Konco Mesra



Capo di fret 4

        C              G
yen tak sawang sorote mripatmu
     Am                 G
jane ku ngerti ono ati sliramu
        F              Em
nanging onone mung sewates konco
  F                    G
podo ra wanine ngungkapke tresno..

       C                      G
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
      Am                      G
terpampang gambar waru.. ning atimu
       F                  Em
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       F
mung dadi konco mesra
      G           C
mergo kependem cinta..

(Intro) C G Am G
        F Em F G

          C
sungguh sayang aku tak bisa
    G
langsung mengungkapkan..
  Am
perasaan yang ku simpan
  G
buat ku tak tenang..
 F                   Em
ini semua karena hubungan pertemanan
    F        G            C
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Am              G                F
 adem panas awakku.. gara-gara kamu..
            C      G           Am
nyibakke atiku.. gati menyang aku..
                G
sampek kegowo turu..
                  F
ngimpi ngusap pipimu..
                 C
tansah nyoto keroso..
   G           Am
konco dadi tresno..

              Am                   G
nggereges awakku naliko mepet sliramu
                                       F
yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku
                                 Em
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
                                    Em
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

(Reff)
        C              G
yen tak sawang sorote mripatmu
     Am                 G
jane ku ngerti ono ati sliramu
        F              Em
nanging onone mung sewates konco
  F                    G
podo ra wanine ngungkapke tresno..

       C                      G
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
      Am                      G
terpampang gambar waru.. ning atimu
       F                  Em
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       F
mung dadi konco mesra
      G           C
mergo kependem cinta..

(Int.) C G Am G
       F Em F G

          C
sungguh sayang aku tak bisa
    G
langsung mengungkapkan..
  Am
perasaan yang ku simpan
  G
buat ku tak tenang..
 F                   Em
ini semua karena hubungan pertemanan
    F        G            C
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Am              G                F
 adem panas awakku.. gara-gara kamu..
            C      G           Am
nyibakke atiku.. gati menyang aku..
                G
sampek kegowo turu..
                  F
ngimpi ngusap pipimu..
                 C
tansah nyoto keroso..
   G           Am
konco dadi tresno..

              Am                   G
nggereges awakku naliko mepet sliramu
                                       F
yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku
                                 Em
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
                                    Em
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

(Reff)
        C              G
yen tak sawang sorote mripatmu
     Am                 G
jane ku ngerti ono ati sliramu
        F              Em
nanging onone mung sewates konco
  F                    G
podo ra wanine ngungkapke tresno..

       C                      G
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
      Am                      G
terpampang gambar waru.. ning atimu
       F                  Em
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       F
mung dadi konco mesra
      G           C
mergo kependem cinta..

        C              G
yen tak sawang sorote mripatmu
     Am                 G
jane ku ngerti ono ati sliramu
        F              Em
nanging onone mung sewates konco
  F                    G
podo ra wanine ngungkapke tresno..

       C                      G
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
      Am                      G
terpampang gambar waru.. ning atimu
       F                  Em
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       F
mung dadi konco mesra
      G           C  G
mergo kependem cinta..

(Outro) C G Am G
        F Em F G C



Nella Kharisma - Konco Mesra

        E              B
yen tak sawang sorote mripatmu
     C#m                B
jane ku ngerti ono ati sliramu
        A              G#m
nanging onone mung sewates konco
  A                    B
podo ra wanine ngungkapke tresno..

       E                      B
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
      C#m                     B
terpampang gambar waru.. ning atimu
       A                  G#m
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       A
mung dadi konco mesra
      B           E
mergo kependem cinta..

(Intro) E B C#m B
        A G#m A B

          E
sungguh sayang aku tak bisa
    B
langsung mengungkapkan..
  C#m
perasaan yang ku simpan
  B
buat ku tak tenang..
 A                   G#m
ini semua karena hubungan pertemanan
    A        B            E
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

C#m             B                A
 adem panas awakku.. gara-gara kamu..
            E      B           C#m
nyibakke atiku.. gati menyang aku..
                B
sampek kegowo turu..
                  A
ngimpi ngusap pipimu..
                 E
tansah nyoto keroso..
   B           C#m
konco dadi tresno..

              C#m                  B
nggereges awakku naliko mepet sliramu
                                       A
yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku
                                 G#m
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
                                    G#m
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

(Reff)
        E              B
yen tak sawang sorote mripatmu
     C#m                B
jane ku ngerti ono ati sliramu
        A              G#m
nanging onone mung sewates konco
  A                    B
podo ra wanine ngungkapke tresno..

       E                      B
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
      C#m                     B
terpampang gambar waru.. ning atimu
       A                  G#m
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       A
mung dadi konco mesra
      B           E
mergo kependem cinta..

(Int.) E B C#m B
       A G#m A B

          E
sungguh sayang aku tak bisa
    B
langsung mengungkapkan..
  C#m
perasaan yang ku simpan
  B
buat ku tak tenang..
 A                   G#m
ini semua karena hubungan pertemanan
    A        B            E
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

C#m             B                A
 adem panas awakku.. gara-gara kamu..
            E      B           C#m
nyibakke atiku.. gati menyang aku..
                B
sampek kegowo turu..
                  A
ngimpi ngusap pipimu..
                 E
tansah nyoto keroso..
   B           C#m
konco dadi tresno..

              C#m                  B
nggereges awakku naliko mepet sliramu
                                       A
yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku
                                 G#m
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
                                    G#m
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

(Reff)
        E              B
yen tak sawang sorote mripatmu
     C#m                B
jane ku ngerti ono ati sliramu
        A              G#m
nanging onone mung sewates konco
  A                    B
podo ra wanine ngungkapke tresno..

       E                      B
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
      C#m                     B
terpampang gambar waru.. ning atimu
       A                  G#m
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       A
mung dadi konco mesra
      B           E
mergo kependem cinta..

        E              B
yen tak sawang sorote mripatmu
     C#m                B
jane ku ngerti ono ati sliramu
        A              G#m
nanging onone mung sewates konco
  A                    B
podo ra wanine ngungkapke tresno..

       E                      B
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
      C#m                     B
terpampang gambar waru.. ning atimu
       A                  G#m
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       A
mung dadi konco mesra
      B           E  B
mergo kependem cinta..

(Outro) E B C#m B
        A G#m A B E

Chord Nella Kharisma

Chord Nella Kharisma - Konco Mesra

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :