Kunci Gitar Nella Kharisma - Sadar Posisi



Capo di fret 3

          C          G
wis tak cobo nguatke ati
      Am         Em
nompo kasunyatan iki
  F            C
senadyan perih rasane
      Dm         G
aku kudu sadar diri..

       C            G
mbiyen kowe ninggal lungo
        Am        Em
tanpo pamit karo aku
      F            C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm         G          C   F G
mung ngeterke undangan rabimu..

Am                G
 aku kudu sadar posisi
                  F
rabakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G            Am
malah milih wong liyo

                         G
mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe, kowe tresno liyane..

(Chorus)
       C
remuk atiku nompo layang
         F                    Am
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
                     G
tresno iki marang sliramu..
            C                     F
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
      Am               G
matur suwun.. kowe wis tahu
                 C
gawe kisah ning uripku..

(Int.) C F Am G
       C F Am G C..

          C          G
wis tak cobo nguatke ati
      Am         Em
nompo kasunyatan iki
  F            C
senadyan perih rasane
      Dm         G
aku kudu sadar diri..

       C            G
mbiyen kowe ninggal lungo
        Am        Em
tanpo pamit karo aku
      F            C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm         G          C
mung ngeterke undangan rabimu..

Am                G
 aku kudu sadar posisi
                  F
rabakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G            Am
malah milih wong liyo

                         G
mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe, kowe tresno liyane..

(Chorus)
       C
remuk atiku nompo layang
         F                    Am
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
                     G
tresno iki marang sliramu..
            C                     F
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
      Am               G
matur suwun.. kowe wis tahu
                 C
gawe kisah ning uripku..

(Int.) C F Am G
       C F Am G C..

          C          G
wis tak cobo nguatke ati
      Am         Em
nompo kasunyatan iki
  F            C
senadyan perih rasane
      Dm         G
aku kudu sadar diri..

       C            G
mbiyen kowe ninggal lungo
        Am        Em
tanpo pamit karo aku
      F            C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm         G          C
mung ngeterke undangan rabimu..

Am                G
 aku kudu sadar posisi
                  F
rabakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G            Am
malah milih wong liyo

                         G
mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe, kowe tresno liyane..

(Chorus)
       C
remuk atiku nompo layang
         F                    Am
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
                     G
tresno iki marang sliramu..
            C                     F
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
      Am               G
matur suwun.. kowe wis tahu
                 C
gawe kisah ning uripku..

       C
remuk atiku nompo layang
         F                    Am
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
                     G
tresno iki marang sliramu..
            C                     F
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
      Am               G
matur suwun.. kowe wis tahu
                 C
gawe kisah ning uripku..



Nella Kharisma - Sadar Posisi

          D#         A#
wis tak cobo nguatke ati
      Cm         Gm
nompo kasunyatan iki
  G#           D#
senadyan perih rasane
      Fm         A#
aku kudu sadar diri..

       D#           A#
mbiyen kowe ninggal lungo
        Cm        Gm
tanpo pamit karo aku
      G#           D#
saiki we teko ning ngarepku
     Fm         A#         D#  G# A#
mung ngeterke undangan rabimu..

Cm                A#
 aku kudu sadar posisi
                  G#
rabakal biso nduweni
                        D#
mergo kowe sing tak tresno
      A#           Cm
malah milih wong liyo

                         A#
mung iso tak pendem ning ati
                     G#
roso sayang ro tresnoku iki
             A#
aku tresno kowe, kowe tresno liyane..

(Chorus)
       D#
remuk atiku nompo layang
         G#                   Cm
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
                     A#
tresno iki marang sliramu..
            D#                    G#
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
      Cm               A#
matur suwun.. kowe wis tahu
                 D#
gawe kisah ning uripku..

(Int.) D# G# Cm A#
       D# G# Cm A# D#..

          D#         A#
wis tak cobo nguatke ati
      Cm         Gm
nompo kasunyatan iki
  G#           D#
senadyan perih rasane
      Fm         A#
aku kudu sadar diri..

       D#           A#
mbiyen kowe ninggal lungo
        Cm        Gm
tanpo pamit karo aku
      G#           D#
saiki we teko ning ngarepku
     Fm         A#         D#
mung ngeterke undangan rabimu..

Cm                A#
 aku kudu sadar posisi
                  G#
rabakal biso nduweni
                        D#
mergo kowe sing tak tresno
      A#           Cm
malah milih wong liyo

                         A#
mung iso tak pendem ning ati
                     G#
roso sayang ro tresnoku iki
             A#
aku tresno kowe, kowe tresno liyane..

(Chorus)
       D#
remuk atiku nompo layang
         G#                   Cm
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
                     A#
tresno iki marang sliramu..
            D#                    G#
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
      Cm               A#
matur suwun.. kowe wis tahu
                 D#
gawe kisah ning uripku..

(Int.) D# G# Cm A#
       D# G# Cm A# D#..

          D#         A#
wis tak cobo nguatke ati
      Cm         Gm
nompo kasunyatan iki
  G#           D#
senadyan perih rasane
      Fm         A#
aku kudu sadar diri..

       D#           A#
mbiyen kowe ninggal lungo
        Cm        Gm
tanpo pamit karo aku
      G#           D#
saiki we teko ning ngarepku
     Fm         A#         D#
mung ngeterke undangan rabimu..

Cm                A#
 aku kudu sadar posisi
                  G#
rabakal biso nduweni
                        D#
mergo kowe sing tak tresno
      A#           Cm
malah milih wong liyo

                         A#
mung iso tak pendem ning ati
                     G#
roso sayang ro tresnoku iki
             A#
aku tresno kowe, kowe tresno liyane..

(Chorus)
       D#
remuk atiku nompo layang
         G#                   Cm
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
                     A#
tresno iki marang sliramu..
            D#                    G#
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
      Cm               A#
matur suwun.. kowe wis tahu
                 D#
gawe kisah ning uripku..

       D#
remuk atiku nompo layang
         G#                   Cm
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
                     A#
tresno iki marang sliramu..
            D#                    G#
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
      Cm               A#
matur suwun.. kowe wis tahu
                 D#
gawe kisah ning uripku..
Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Posted on : by
Related Chords: