Kunci Gitar Nella Kharisma - Prei Sayang


AutoScroll  

(Intro) C G Am Em F C G

      C            G
wes suwe anggonmu ilang
           Am          Em
bareng ketemu wes mantenan
      F                C
tak lilo nadyan gelo nemen
       G
jane kowe kecantol sinten

       C           G
yo wes ra tak gandoli
       Am               Em
yen pancen mbok tilap rabi
        F              C
tiwas kesel mbok semayani
      G
mergo ning kene
                  C
aku akeh sing ngantri

(Intro) Am F C G
        Am F C G
        Am F C G
        Am F C G C

(Chorus)
      C            G
wes suwe anggonmu ilang
           Am          Em
bareng ketemu wes mantenan
      F                C
tak lilo nadyan gelo nemen
       G
jane kowe kecantol sinten

       C           G
yo wes ra tak gandoli
       Am               Em
yen pancen mbok tilap rabi
        F              C
tiwas kesel mbok semayani
      G
mergo ning kene
                  C
aku akeh sing ngantri

(Intro) Am F C G
        Am F C G
        Am F C G
        Am F C G C

    C         G
suwene lehmu ilang
         Am              Em
bareng ketok wes dadi manten
       F         C
janji mbok rabi aku
               G
jebul mbok prekne prei sayang

       C          G
yo wes pancen mekaten
         Am              Em
tak lilakne kowe dadi manten
     F                     C
ora eling mbiyen ngomong sayang
     G                C
saikine cintaku kau buang..

    Am                  G
tresnoku sing gede mbok campakke
          C              F
tiwas tak enteni, kowe rabi ro liyane
   Am                      G
mending kowe tak lalikne wae
        C         G             Em
amergo aku karo kowe wes prei sayang..

(Chorus)
      C            G
wes suwe anggonmu ilang
           Am          Em
bareng ketemu wes mantenan
      F                C
tak lilo nadyan gelo nemen
       G
jane kowe kecantol sinten

       C           G
yo wes ra tak gandoli
       Am               Em
yen pancen mbok tilap rabi
        F              C
tiwas kesel mbok semayani
      G
mergo ning kene
                  C
aku akeh sing ngantri

      C            G
wes suwe anggonmu ilang
           Am          Em
bareng ketemu wes mantenan
      F                C
tak lilo nadyan gelo nemen
       G
jane kowe kecantol sinten

       C           G
yo wes ra tak gandoli
       Am               Em
yen pancen mbok tilap rabi
        F              C
tiwas kesel mbok semayani
      G
mergo ning kene
                  C
aku akeh sing ngantri

(Outro) Am F C G
        Am F C G
        Am F C G
        Am F C G C



Nella Kharisma - Prei Sayang

(Intro) B F# G#m D#m E B F#

      B            F#
wes suwe anggonmu ilang
           G#m         D#m
bareng ketemu wes mantenan
      E                B
tak lilo nadyan gelo nemen
       F#
jane kowe kecantol sinten

       B           F#
yo wes ra tak gandoli
       G#m              D#m
yen pancen mbok tilap rabi
        E              B
tiwas kesel mbok semayani
      F#
mergo ning kene
                  B
aku akeh sing ngantri

(Intro) G#m E B F#
        G#m E B F#
        G#m E B F#
        G#m E B F# B

(Chorus)
      B            F#
wes suwe anggonmu ilang
           G#m         D#m
bareng ketemu wes mantenan
      E                B
tak lilo nadyan gelo nemen
       F#
jane kowe kecantol sinten

       B           F#
yo wes ra tak gandoli
       G#m              D#m
yen pancen mbok tilap rabi
        E              B
tiwas kesel mbok semayani
      F#
mergo ning kene
                  B
aku akeh sing ngantri

(Intro) G#m E B F#
        G#m E B F#
        G#m E B F#
        G#m E B F# B

    B         F#
suwene lehmu ilang
         G#m             D#m
bareng ketok wes dadi manten
       E         B
janji mbok rabi aku
               F#
jebul mbok prekne prei sayang

       B          F#
yo wes pancen mekaten
         G#m             D#m
tak lilakne kowe dadi manten
     E                     B
ora eling mbiyen ngomong sayang
     F#               B
saikine cintaku kau buang..

    G#m                 F#
tresnoku sing gede mbok campakke
          B              E
tiwas tak enteni, kowe rabi ro liyane
   G#m                     F#
mending kowe tak lalikne wae
        B         F#            D#m
amergo aku karo kowe wes prei sayang..

(Chorus)
      B            F#
wes suwe anggonmu ilang
           G#m         D#m
bareng ketemu wes mantenan
      E                B
tak lilo nadyan gelo nemen
       F#
jane kowe kecantol sinten

       B           F#
yo wes ra tak gandoli
       G#m              D#m
yen pancen mbok tilap rabi
        E              B
tiwas kesel mbok semayani
      F#
mergo ning kene
                  B
aku akeh sing ngantri

      B            F#
wes suwe anggonmu ilang
           G#m         D#m
bareng ketemu wes mantenan
      E                B
tak lilo nadyan gelo nemen
       F#
jane kowe kecantol sinten

       B           F#
yo wes ra tak gandoli
       G#m              D#m
yen pancen mbok tilap rabi
        E              B
tiwas kesel mbok semayani
      F#
mergo ning kene
                  B
aku akeh sing ngantri

(Outro) G#m E B F#
        G#m E B F#
        G#m E B F#
        G#m E B F# B
Lihat semua chord Nella Kharisma
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: