Kunci Gitar Lala Widi feat. Gerry Mahesa - Tak Trimo Salammu



Capo di fret 1

(Intro) Am Em Am..
        F G C..
        Dm  Am  G Em Am..

   Am        Em            Am
tansah.. kelingan.. ning sepi wengi..
    F           G         C
naliko.. tresno tulus dilarani..
       F           G
nadyan wis.. tak lali lali..
  C                  Am
rasane njanggel ning ati..
    Dm        Em           Am
nggowo loro.. janji.. di blenjani..

(Intro) F G -Em Am  Em..

  Am        Em            Am
dudu.. lungamu.. sing nggawe loro..
        F         G          C
nanging ke iris.. loro di khianati..
       F
banjur saiki.. 
G          C            Am
kowe titip salam kanggo aku..
   Dm             Em           Am
njaluk.. nyambung tresno.. ngajak bali..

(Intro) F G Am..

(Chorus)
       Am
tak trimo salammu..
            Em
nanging ora tak trimo tresnomu..
        F
cukup semene wae
   Dm                E
ra sah balen lan nyambung tresno..

       Am
opo ra kelingan
          Em
naliko mbiyen ninggalke aku..
         F
kadung jeru tresnoku..
               Dm             E
mbok tinggal lungo.. nelongso atiku..

Dm                      Am
wis cukup lalekne kabeh crito iki
       G         Em       Am
mergo aku saiki.. wis nduwe ganti..

(Intro) Am Em Am..
        F G C..
        Dm  Am  G Em Am..

  Am        Em            Am
dudu.. lungamu.. sing nggawe loro..
        F         G          C
nanging ke iris.. loro di khianati..
       F
banjur saiki.. 
G          C            Am
kowe titip salam kanggo aku..
   Dm             Em           Am
njaluk.. nyambung tresno.. ngajak bali..

(Chorus)
       Am
tak trimo salammu..
            Em
nanging ora tak trimo tresnomu..
        F
cukup semene wae
   Dm                E
ra sah balen lan nyambung tresno..

       Am
opo ra kelingan
          Em
naliko mbiyen ninggalke aku..
         F
kadung jeru tresnoku..
               Dm             E
mbok tinggal lungo.. nelongso atiku..

       Am
tak trimo salammu..
            Em
nanging ora tak trimo tresnomu..
        F
cukup semene wae
   Dm                E
ra sah balen lan nyambung tresno..

       Am
opo ra kelingan
          Em
naliko mbiyen ninggalke aku..
         F
kadung jeru tresnoku..
               Dm             E
mbok tinggal lungo.. nelongso atiku..

Dm                      Am
wis cukup lalekne kabeh crito iki
       G         Em       Am
mergo aku saiki.. wis nduwe ganti..



Lala Widi feat. Gerry Mahesa - Tak Trimo Salammu

(Intro) A#m Fm A#m..
        F# G# C#..
        D#m  A#m  G# Fm A#m..

   A#m       Fm            A#m
tansah.. kelingan.. ning sepi wengi..
    F#          G#        C#
naliko.. tresno tulus dilarani..
       F#          G#
nadyan wis.. tak lali lali..
  C#                 A#m
rasane njanggel ning ati..
    D#m       Fm           A#m
nggowo loro.. janji.. di blenjani..

(Intro) F# G# -Fm A#m  Fm..

  A#m       Fm            A#m
dudu.. lungamu.. sing nggawe loro..
        F#        G#         C#
nanging ke iris.. loro di khianati..
       F#
banjur saiki.. 
G#         C#           A#m
kowe titip salam kanggo aku..
   D#m            Fm           A#m
njaluk.. nyambung tresno.. ngajak bali..

(Intro) F# G# A#m..

(Chorus)
       A#m
tak trimo salammu..
            Fm
nanging ora tak trimo tresnomu..
        F#
cukup semene wae
   D#m               F
ra sah balen lan nyambung tresno..

       A#m
opo ra kelingan
          Fm
naliko mbiyen ninggalke aku..
         F#
kadung jeru tresnoku..
               D#m            F
mbok tinggal lungo.. nelongso atiku..

D#m                     A#m
wis cukup lalekne kabeh crito iki
       G#        Fm       A#m
mergo aku saiki.. wis nduwe ganti..

(Intro) A#m Fm A#m..
        F# G# C#..
        D#m  A#m  G# Fm A#m..

  A#m       Fm            A#m
dudu.. lungamu.. sing nggawe loro..
        F#        G#         C#
nanging ke iris.. loro di khianati..
       F#
banjur saiki.. 
G#         C#           A#m
kowe titip salam kanggo aku..
   D#m            Fm           A#m
njaluk.. nyambung tresno.. ngajak bali..

(Chorus)
       A#m
tak trimo salammu..
            Fm
nanging ora tak trimo tresnomu..
        F#
cukup semene wae
   D#m               F
ra sah balen lan nyambung tresno..

       A#m
opo ra kelingan
          Fm
naliko mbiyen ninggalke aku..
         F#
kadung jeru tresnoku..
               D#m            F
mbok tinggal lungo.. nelongso atiku..

       A#m
tak trimo salammu..
            Fm
nanging ora tak trimo tresnomu..
        F#
cukup semene wae
   D#m               F
ra sah balen lan nyambung tresno..

       A#m
opo ra kelingan
          Fm
naliko mbiyen ninggalke aku..
         F#
kadung jeru tresnoku..
               D#m            F
mbok tinggal lungo.. nelongso atiku..

D#m                     A#m
wis cukup lalekne kabeh crito iki
       G#        Fm       A#m
mergo aku saiki.. wis nduwe ganti..

Chord Gerry Mahesa

Chord Lala Widi feat. Gerry Mahesa - Tak Trimo Salammu

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :