Kunci Gitar Ndarboy Genk - Separo Tresno



(Intro) Am  G  Am  G

-D G           Am  D        G
    yen pancen a..ku lan sliramu..
     Em         A      D
kudu nentokke.. dalane urip..
   C
omongo terus terang..
    Cm
ora perlu alesan..
     Am                D
gawe coro.. medot sesambungan..

G           Am D  G
 wit mbiyen mulo aku kroso..
    Em      A           D
ing atimu.. mung separo tresno..
     C
koyo sing tak rasakke..
    Cm
ono tresno liyane..
   Am          D           G
pancen luwih becik meng..kene..

(Chorus)
    Am    D     G
ora bakal tak getuni..
E                Am
 opo meneh tak tangisi..
Bm-C              G
    akeh sing liyane..
        Em     Am
kang nompo tekaku..
         D        G             Am
bareng siso.. sisaning tresnoku..

    D           G
ora bakal tak getuni..
E                Am
 opo meneh tak tangisi..
Bm-C              G
    akeh sing liyane..
        Em     Am
kang nompo tekaku..
         D        G
bareng siso.. sisaning uripku..

(Int.) Am Bm C D
       Am Bm C D G..
oo oo..o..

       Am    D   G
wit mbiyen mulo aku kroso..
    Em           A      D
ing atimu.. mung separo tresno..
     C
koyo sing tak rasakke..
    Cm
ono tresno liyane..
   Am          D       G
pancen luwih becik mengkene..

(Chorus)
    Am    D     G
ora bakal tak getuni..
E                Am
 opo meneh tak tangisi..
Bm-C              G
    akeh sing liyane..
        Em     Am
kang nompo tekaku..
         D        G             Am
bareng siso.. sisaning tresnoku..

    D           G
ora bakal tak getuni..
E                Am
 opo meneh tak tangisi..
Bm-C              G
    akeh sing liyane..
        Em     Am
kang nompo tekaku..
         D        G
bareng siso.. sisaning uripku..

(Chorus) (Overtone)
A   Bm E      A 
ora bakal tak getuni..
F#               Bm  
 opo meneh tak tangisi..
C#m-D              A
     akeh sing liyane..
        F#m    Bm
kang nompo tekaku..
         E             A
bareng siso.. sisaning tresnoku..

D              A
 akeh sing liyane..
        F#m    Bm
kang nompo tekaku..
         E       D        Dm     A
bareng siso. sisaning u..rip..ku..
Lihat Semua :

Ndarboy Genk

Chord Kunci Gitar lainnya: