Kunci Gitar Nella Kharisma - Lungo



Capo di fret 4

(Intro) Am Am F Dm  Am..

        Am
uwis ra sepisan iki
        Dm
tak sepurani kowe mbaleni
     G
aku mbok anggep opo
       C
bojomu opo wong liyo
      F
aku setia kau mendua
       Dm
ku menangis kau tertawa
        Bm
semudah itu kau berjanji
        E
semudah itu kau ingkari..

          Am
kowe sing paling tak pujo
          Dm
kowe sing paling tak sayang
          G
mbiyen janji urip mulyo
      C
saiki kowe menghilang
      F
aku rabi nggolek surgo
        Dm
kowe nafkahi neroko
        Bm
mencoba untuk bertahan
        E
nanging aku wis kelaran..

(Chorus)
      Am
ojo tangisi lungoku
       Dm
ojo ngarepke balikku
        G
cukup sudah sakit ini
    C
biarkanlah aku pergi
     Bm        E
aku iki salah opo
      Am  G    D
umpamane nduwe duso
      Dm       E
sepurane.. sepurane..
      Am
aku lungo..

          Am
mungkin jalanku denganmu
         Dm
harus berakhir disini
         G
tlah kumaafkan salahmu
         C
namun ku takkan kembali
    Bm               E
kenangan tinggal kenangan
         Am  G      D
tak akan pernah terulang
    Dm         E
sepurane.. sepurane..

(Chorus)
      Am
ojo tangisi lungoku
       Dm
ojo ngarepke balikku
        G
cukup sudah sakit ini
    C
biarkanlah aku pergi
     Bm        E
aku iki salah opo
      Am  G    D
umpamane nduwe duso
    Dm         E
sepurane.. sepurane..

      Am
ojo tangisi lungoku
       Dm
ojo ngarepke balikku
        G
cukup sudah sakit ini
    C
biarkanlah aku pergi
     Bm        E
aku iki salah opo
      Am  G    D
umpamane nduwe duso
      Dm       E
sepurane.. sepurane..
      Dm       E
sepurane.. sepurane..
      Am
aku lungo..

(Outro) Am Am F Dm  Am



Nella Kharisma - Lungo

(Intro) C#m C#m A F#m  C#m..

        C#m
uwis ra sepisan iki
        F#m
tak sepurani kowe mbaleni
     B
aku mbok anggep opo
       E
bojomu opo wong liyo
      A
aku setia kau mendua
       F#m
ku menangis kau tertawa
        D#m
semudah itu kau berjanji
        G#
semudah itu kau ingkari..

          C#m
kowe sing paling tak pujo
          F#m
kowe sing paling tak sayang
          B
mbiyen janji urip mulyo
      E
saiki kowe menghilang
      A
aku rabi nggolek surgo
        F#m
kowe nafkahi neroko
        D#m
mencoba untuk bertahan
        G#
nanging aku wis kelaran..

(Chorus)
      C#m
ojo tangisi lungoku
       F#m
ojo ngarepke balikku
        B
cukup sudah sakit ini
    E
biarkanlah aku pergi
     D#m       G#
aku iki salah opo
      C#m B    F#
umpamane nduwe duso
      F#m      G#
sepurane.. sepurane..
      C#m
aku lungo..

          C#m
mungkin jalanku denganmu
         F#m
harus berakhir disini
         B
tlah kumaafkan salahmu
         E
namun ku takkan kembali
    D#m              G#
kenangan tinggal kenangan
         C#m B      F
tak akan pernah terulang
    F#m        G#
sepurane.. sepurane..

      C#m
ojo tangisi lungoku
       F#m
ojo ngarepke balikku
        B
cukup sudah sakit ini
    E
biarkanlah aku pergi
     D#m       G#
aku iki salah opo
      C#m B    F#
umpamane nduwe duso
      F#m      G#
sepurane.. sepurane..

      C#m
ojo tangisi lungoku
       F#m
ojo ngarepke balikku
        B
cukup sudah sakit ini
    E
biarkanlah aku pergi
     D#m       G#
aku iki salah opo
      C#m B    F#
umpamane nduwe duso
      F#m      G#
sepurane.. sepurane..
      F#m      G#
sepurane.. sepurane..
      C#m
aku lungo..

(Outro) C#m C#m A F#m  C#m
Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Posted on : by
Related Chords: