Kunci Gitar Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah





(Intro) C G/B Am Gm C F  Fm

Am                  Dm
 dudu arek'e seng salah..
G                          C
 nanging kowe seng wes nggawe kisah
F                      Dm
 rasah nyalahke wong liyo..
          G                     C
yen sejatine kowe dewe seng suloyo..

Am                    Dm
 rasah ngeyel ngaku bener..
G                   C
 yen saktenane kowe seng minger..
F                      Dm
 meneng-meneng ketok anteng..
                G
tibak'e ning mburiku
           C
kowe tegel ngantem..

(Chorus)
C                 F
 wes tak belani perih..
           G
ngenteni kowe
                     Em
weteng liyer kroso luwe..
          Am
ora tak rasakne
         Dm                G
mung kepengen.. saat kau datang
                  C
ku sambut peluk sayang..

C7                  F
 ra cocok ro angen-angen..
            G
yang ku idamkan
                    Em
sikil nganti gringgingen..
         Am
kamu tak datang
         Dm               G
yen pancene.. kowe nggawe kisah
             Fm     C
aku tak seng ngalah..

(Int.) Dm  G  C Em Am  Dm G

(Chorus)
C                 F
 wes tak belani perih..
           G
ngenteni kowe
                     Em
weteng liyer kroso luwe..
          Am
ora tak rasakne
         Dm                G
mung kepengen.. saat kau datang
                  C
ku sambut peluk sayang..

C7                  F
 ra cocok ro angen-angen..
            G
yang ku idamkan
                    Em
sikil nganti gringgingen..
         Am
kamu tak datang
         Dm               G
yen pancene.. kowe nggawe kisah
                C
aku tak seng ngalah..

C7                F
 wes tak belani perih..
           G
ngenteni kowe
                     Em
weteng liyer kroso luwe..
          Am
ora tak rasakne
         Dm                G
mung kepengen.. saat kau datang
                  C
ku sambut peluk sayang..

C7                  F
 ra cocok ro angen-angen..
            G
yang ku idamkan
                    Em
sikil nganti gringgingen..
         Am
kamu tak datang
         Dm               G
yen pancene.. kowe nggawe kisah
             F      C
aku tak seng ngalah..

Chord Originalnya dari "B"


Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Posted on : by
Related Chords: