Kunci Gitar Nella Kharisma - Aku Iki Sopo



(Intro) Am  G  F  C E
        Am  G  F  C E

Am       G                  F
 aku iki sopo.. dudu sopo sopo..
                C      E
nanging atiku dadi.. loro..
Am                   G
 nyawang awakmu di larani
                  F
ning ngarep moto iki..
               C          E
perih ati ra tego.. ngingeti..

Dm          Am  Em        Dm
 masio aku ora iso.. nduweni..
                C         E
awakmu sedih atiku melu perih..

(Chorus)
     Am             Em
aku iki sopo.. dudu apa-apamu..
         F           C        E
nanging ati iki.. mendhem.. perih..
     Am            Em
aku iso opo.. dudu apa-apamu..
 Dm       E
awakmu.. iseh sayang de'e..

(Int.) F  C  Dm  G
       F  C  Dm  E

Am       G                  F
 aku iki sopo.. dudu sopo sopo..
                C      E
nanging atiku dadi.. loro..
Am                   G
 nyawang awakmu di larani
                  F
ning ngarep moto iki..
               C          E
perih ati ra tego.. ngingeti..

Dm          Am  Em        Dm
 masio aku ora iso.. nduweni..
                C         E
awakmu sedih atiku melu perih..

(Chorus)
     Am             Em
aku iki sopo.. dudu apa-apamu..
         F           C        E
nanging ati iki.. mendhem.. perih..
     Am            Em
aku iso opo.. dudu apa-apamu..
 Dm       E
awakmu.. iseh sayang de'e..

     Am             Em
aku iki sopo.. dudu apa-apamu..
         F           C        E
nanging ati iki.. mendhem.. perih..
     Am            Em
aku iso opo.. dudu apa-apamu..
 Dm       E
awakmu.. iseh sayang de'e..

(Outro) F  C  Dm  E  E  Am



Nella Kharisma - Aku Iki Sopo

(Intro) Gm  F  D#  A# D
        Gm  F  D#  A# D

Gm       F                  D#
 aku iki sopo.. dudu sopo sopo..
                A#     D
nanging atiku dadi.. loro..
Gm                   F
 nyawang awakmu di larani
                  D#
ning ngarep moto iki..
               A#         D
perih ati ra tego.. ngingeti..

Cm          Gm  Dm        Cm
 masio aku ora iso.. nduweni..
                A#        D
awakmu sedih atiku melu perih..

(Chorus)
     Gm             Dm
aku iki sopo.. dudu apa-apamu..
         D#          A#       D
nanging ati iki.. mendhem.. perih..
     Gm            Dm
aku iso opo.. dudu apa-apamu..
 Cm       D
awakmu.. iseh sayang de'e..

(Int.) D#  A#  Cm  F
       D#  A#  Cm  D

Gm       F                  D#
 aku iki sopo.. dudu sopo sopo..
                A#     D
nanging atiku dadi.. loro..
Gm                   F
 nyawang awakmu di larani
                  D#
ning ngarep moto iki..
               A#         D
perih ati ra tego.. ngingeti..

Cm          Gm  Dm        Cm
 masio aku ora iso.. nduweni..
                A#        D
awakmu sedih atiku melu perih..

(Chorus)
     Gm             Dm
aku iki sopo.. dudu apa-apamu..
         D#          A#       D
nanging ati iki.. mendhem.. perih..
     Gm            Dm
aku iso opo.. dudu apa-apamu..
 Cm       D
awakmu.. iseh sayang de'e..

     Gm             Dm
aku iki sopo.. dudu apa-apamu..
         D#          A#       D
nanging ati iki.. mendhem.. perih..
     Gm            Dm
aku iso opo.. dudu apa-apamu..
 Cm       D
awakmu.. iseh sayang de'e..

(Outro) D#  A#  Cm  D  D  Gm
Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Posted on : by
Related Chords: