Kunci Gitar Esa Risty - Janji Tresno



(Intro) Am  F E
        Am  F E
        Am  Dm  Am  F  E..

Am                  Dm
cobo tak sawang ono langit..
G                             Am
cahyane lintang nambahi kangening ati..
E                 F
dadi.. seksi roso tresno..
         G           Am
sing tak simpen jeroning dodo..

Am                   Dm
abot tak songgo roso kangen..
G                         Am
sak kedep moto ketemu wis marem..
E                     F
ati..ne wong nandang kasmaran..
       G        Am
rasane tansah wedi kelangan..

(Chorus)
          Am                      Em
tak jaluk ning kono tansah dijogo sayang..
  F                 C
setyomu ojo pupus.. ilang..
      Dm                 Am
podo ndedungo tresno selawase..
    E
lan ojo ono roso bimbang..

    Am                      Em
ugo ning kene ngugemi janji tresno..
    F                C
selawase bakal sesandingan..
        Dm           Am
nadyan adoh.. ora bakal liyo..
      E                   Am
mergo tresno dudu mung kiasan..

(Int.) Am Em F C
       Dm Am E..

Am                  Dm
cobo tak sawang ono langit..
G                             Am
cahyane lintang nambahi kangening ati..
E                 F
dadi.. seksi roso tresno..
         G           Am
sing tak simpen jeroning dodo..

Am                   Dm
abot tak songgo roso kangen..
G                         Am
sak kedep moto ketemu wis marem..
E                     F
ati..ne wong nandang kasmaran..
       G        Am
rasane tansah wedi kelangan..

(Chorus)
          Am                      Em
tak jaluk ning kono tansah dijogo sayang..
  F                 C
setyomu ojo pupus.. ilang..
      Dm                 Am
podo ndedungo tresno selawase..
    E
lan ojo ono roso bimbang..

    Am                      Em
ugo ning kene ngugemi janji tresno..
    F                C
selawase bakal sesandingan..
        Dm           Am
nadyan adoh.. ora bakal liyo..
      E                   Am
mergo tresno dudu mung kiasan..

Chord Esa Risty

Chord Esa Risty - Janji Tresno

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :