Kunci Gitar Derradru feat. Sedoyo Mawut - Ora Tak Pikir



Capo di fret 6

(Intro) C G Am G
        F C Dm G
        C G Am G
        F C Dm G C

           F                  G
aku sing salah.. ning ngarepanmu..
              C                     Am
ra tau mbok anggep kabeh pengorbananku..
          Dm
yowes ora masalah
               G
nek cen kowe pengen bubrah
           C
oke kita pisah..

            F                    G
ra tak gondeli.. nek kowe pingin pergi
          C                    Am
ora tak tangisi kowe mblenjani janji
           Dm
ning kene ayem tentrem
             G
uripku tak gawe seneng
               C
rasah digawe sepaneng..

(Chorus)
    C           G
ora tak pikir jeru..
      Am           G
ning ati tetep ngguyu..
       F       C
blas raono kuciwo..
        Dm            G
snajan mbok tinggal lungo..

    C          G
ora tak gawe susah
      Am         G
ning ati tetep bungah
    F           C
ora bakal nelongso..
    Dm           G       C
kelangan kowe.. aku ora popo.. (los !!)

(Int.) C G Am G
       F C Dm G
       C G Am G
       F C Dm G C

           F                  G
aku sing salah.. ning ngarepanmu..
              C                     Am
ra tau mbok anggep kabeh pengorbananku..
          Dm
yowes ora masalah
               G
nek cen kowe pengen bubrah
           C
oke kita pisah..

            F                    G
ra tak gondeli.. nek kowe pingin pergi
          C                    Am
ora tak tangisi kowe mblenjani janji
           Dm
ning kene ayem tentrem
             G
uripku tak gawe seneng
               C
rasah digawe sepaneng..

(Chorus)
    C           G
ora tak pikir jeru..
      Am           G
ning ati tetep ngguyu..
       F       C
blas raono kuciwo..
        Dm            G
snajan mbok tinggal lungo..

    C          G
ora tak gawe susah
      Am         G
ning ati tetep bungah
    F           C
ora bakal nelongso..
    Dm           G       C
kelangan kowe.. aku ora popo..

    C           G
ora tak pikir jeru..
      Am           G
ning ati tetep ngguyu..
       F       C
blas raono kuciwo..
        Dm            G
snajan mbok tinggal lungo..

    C          G
ora tak gawe susah
      Am         G
ning ati tetep bungah
    F           C
ora bakal nelongso..
    Dm           G        C
kelangan kowe.. aku ora popo..

(los.. cul !!)



Derradru feat. Sedoyo Mawut - Ora Tak Pikir

(Intro) F# C# D#m C#
        B F# G#m C#
        F# C# D#m C#
        B F# G#m C# F#

           B                  C#
aku sing salah.. ning ngarepanmu..
              F#                    D#m
ra tau mbok anggep kabeh pengorbananku..
          G#m
yowes ora masalah
               C#
nek cen kowe pengen bubrah
           F#
oke kita pisah..

            B                    C#
ra tak gondeli.. nek kowe pingin pergi
          F#                   D#m
ora tak tangisi kowe mblenjani janji
           G#m
ning kene ayem tentrem
             C#
uripku tak gawe seneng
               F#
rasah digawe sepaneng..

(Chorus)
    F#          C#
ora tak pikir jeru..
      D#m          C#
ning ati tetep ngguyu..
       B       F#
blas raono kuciwo..
        G#m           C#
snajan mbok tinggal lungo..

    F#         C#
ora tak gawe susah
      D#m        C#
ning ati tetep bungah
    B           F#
ora bakal nelongso..
    G#m          C#      F#
kelangan kowe.. aku ora popo.. (los !!)

(Int.) F# C# D#m C#
       B F# G#m C#
       F# C# D#m C#
       B F# G#m C# F#

           B                  C#
aku sing salah.. ning ngarepanmu..
              F#                    D#m
ra tau mbok anggep kabeh pengorbananku..
          G#m
yowes ora masalah
               C#
nek cen kowe pengen bubrah
           F#
oke kita pisah..

            B                    C#
ra tak gondeli.. nek kowe pingin pergi
          F#                   D#m
ora tak tangisi kowe mblenjani janji
           G#m
ning kene ayem tentrem
             C#
uripku tak gawe seneng
               F#
rasah digawe sepaneng..

(Chorus)
    F#          C#
ora tak pikir jeru..
      D#m          C#
ning ati tetep ngguyu..
       B       F#
blas raono kuciwo..
        G#m           C#
snajan mbok tinggal lungo..

    F#         C#
ora tak gawe susah
      D#m        C#
ning ati tetep bungah
    B           F#
ora bakal nelongso..
    G#m          C#      F#
kelangan kowe.. aku ora popo..

    F#          C#
ora tak pikir jeru..
      D#m          C#
ning ati tetep ngguyu..
       B       F#
blas raono kuciwo..
        G#m           C#
snajan mbok tinggal lungo..

    F#         C#
ora tak gawe susah
      D#m        C#
ning ati tetep bungah
    B           F#
ora bakal nelongso..
    G#m          C#       F#
kelangan kowe.. aku ora popo..

(los.. cul !!)
Lihat Semua Chord Derradru
Posted on : by
Related Chords: