Kunci Gitar Derradru - Ngampet Tresno



(Intro) C G Am G F Em Dm G
        C G Am G F Em Dm G C

  C               G       Am         G
netes.. eluh ning pipiku iki nyeritakke
     F           Em         Dm        G
loro ning njero atiku mergo mikirke kowe
 C            G         Am         G
abot.. rasane yen kudu iso ngelalekke..
      F           Em
wis kadung jeru roso sayangku
Dm            G
ming kanggo kowe..

 F       G          Em       G    Am
awan.. bengi.. kowe sing tak karepke
  F            G           C
nanging.. uwis ono sing nduwe..

(Chorus)
    C           G
aku ming iso nyawang..
    Am       G
ora iso nduweni..
      F             Em
tresnaku ra mbok trimo..
    Dm       G
aku keloro loro..
    C          G
aku ming iso nangis
        Am          G
ngampet ning njero ati
      F            Em
mergo kebacut tresno..
     Dm          G      C
kowe malah milih wong liyo..

(Int.) C G Am G F Em Dm G
       C G Am G F Em Dm G C

  C               G       Am         G
netes.. eluh ning pipiku iki nyeritakke
     F           Em         Dm        G
loro ning njero atiku mergo mikirke kowe
 C            G         Am         G
abot.. rasane yen kudu iso ngelalekke..
      F           Em
wis kadung jeru roso sayangku
Dm            G
ming kanggo kowe..

 F       G          Em       G    Am
awan.. bengi.. kowe sing tak karepke
  F            G           C
nanging.. uwis ono sing nduwe..

(Chorus)
    C           G
aku ming iso nyawang..
    Am       G
ora iso nduweni..
      F             Em
tresnaku ra mbok trimo..
    Dm       G
aku keloro loro..
    C          G
aku ming iso nangis
        Am          G
ngampet ning njero ati
      F            Em
mergo kebacut tresno..
     Dm          G      C
kowe malah milih wong liyo..

    C           G
aku ming iso nyawang..
    Am       G
ora iso nduweni..
      F             Em
tresnaku ra mbok trimo..
    Dm       G
aku keloro loro..
    C          G
aku ming iso nangis
        Am          G
ngampet ning njero ati
      F            Em
mergo kebacut tresno..
     Dm          G      G# A# C
kowe malah milih wong liyo..
Lihat Semua Chord Derradru
Posted on : by
Related Chords: