Kunci Gitar Sedoyo Mawut - Kowe Seneng Aku Ayem



(Intro) C D G Em
        C D G..
        C D G Em
        C D G...

G
 kanggo kowe sing tak tresnani
G
 kanggo kowe sing madangi ati
C       D                   G
 jo sumelang.. aku ra bakal ngilang..
C           D
 ibarate montor lanang
G              Em
 atiku wes tak kunci setang
C        D            G
 amung kowe sing tak sayang..

G
 mendunge langit wengi iki
G
 kadung grimis banyu mbrebes mili
C      D                   G
 ojo nangis.. mengko ayumu ilang..
C            D
 aku maju ngarep dewe
G             Em            C
 bab kowe aku sing ndisek dewe..
        D        G
ngobati kabeh anyemmu..

(Chorus)
                  C         D
sing penting kowe seneng atiku ayem
      G              Em
atiku tentrem kowe mesam mesem
   C        D
surga dunia yang nyata
   G
ndelok kowe bahagia..

                    C
sing penting kowe ngguyu
      D
aku makin love you
        G                Em
jo nesa nesu ndak ambyar atiku
    C         D           G
yen susah aku sing.. dadi bubrah..

(Int.) C D G Em
       C D G..

G
 mendunge langit wengi iki
G
 kadung grimis banyu mbrebes mili
C      D                   G
 ojo nangis.. mengko ayumu ilang..
C            D
 aku maju ngarep dewe
G             Em            C
 bab kowe aku sing ndisek dewe..
        D        G
ngobati kabeh anyemmu..

(Chorus)
                  C         D
sing penting kowe seneng atiku ayem
      G              Em
atiku tentrem kowe mesam mesem
   C        D
surga dunia yang nyata
   G
ndelok kowe bahagia..

                    C
sing penting kowe ngguyu
      D
aku makin love you
        G                Em
jo nesa nesu ndak ambyar atiku
    C         D           G
yen susah aku sing.. dadi bubrah..

(Int.) C D G Em
       C D G..
       C D G Em
       C D G..

(Chorus)
                  C         D
sing penting kowe seneng atiku ayem
      G              Em
atiku tentrem kowe mesam mesem
   C        D
surga dunia yang nyata
   G
ndelok kowe bahagia..

                    C
sing penting kowe ngguyu
      D
aku makin love you
        G                Em
jo nesa nesu ndak ambyar atiku
    C         D           G
yen susah aku sing.. dadi bubrah..
    C         D           G   Em
yen susah aku sing.. dadi bubrah..
        C           D         G
sing penting kowe seneng aku ayem..



Sedoyo Mawut - Kowe Seneng Aku Ayem

(Intro) G A D Bm
        G A D..
        G A D Bm
        G A D...

D
 kanggo kowe sing tak tresnani
D
 kanggo kowe sing madangi ati
G       A                   D
 jo sumelang.. aku ra bakal ngilang..
G           A
 ibarate montor lanang
D              Bm
 atiku wes tak kunci setang
G        A            D
 amung kowe sing tak sayang..

D
 mendunge langit wengi iki
D
 kadung grimis banyu mbrebes mili
G      A                   D
 ojo nangis.. mengko ayumu ilang..
G            A
 aku maju ngarep dewe
D             Bm            G
 bab kowe aku sing ndisek dewe..
        A        D
ngobati kabeh anyemmu..

(Chorus)
                  G         A
sing penting kowe seneng atiku ayem
      D              Bm
atiku tentrem kowe mesam mesem
   G        A
surga dunia yang nyata
   D
ndelok kowe bahagia..

                    G
sing penting kowe ngguyu
      A
aku makin love you
        D                Bm
jo nesa nesu ndak ambyar atiku
    G         A           D
yen susah aku sing.. dadi bubrah..

(Int.) G A D Bm
       G A D..

D
 mendunge langit wengi iki
D
 kadung grimis banyu mbrebes mili
G      A                   D
 ojo nangis.. mengko ayumu ilang..
G            A
 aku maju ngarep dewe
D             Bm            G
 bab kowe aku sing ndisek dewe..
        A        D
ngobati kabeh anyemmu..

(Chorus)
                  G         A
sing penting kowe seneng atiku ayem
      D              Bm
atiku tentrem kowe mesam mesem
   G        A
surga dunia yang nyata
   D
ndelok kowe bahagia..

                    G
sing penting kowe ngguyu
      A
aku makin love you
        D                Bm
jo nesa nesu ndak ambyar atiku
    G         A           D
yen susah aku sing.. dadi bubrah..

(Int.) G A D Bm
       G A D..
       G A D Bm
       G A D..

(Chorus)
                  G         A
sing penting kowe seneng atiku ayem
      D              Bm
atiku tentrem kowe mesam mesem
   G        A
surga dunia yang nyata
   D
ndelok kowe bahagia..

                    G
sing penting kowe ngguyu
      A
aku makin love you
        D                Bm
jo nesa nesu ndak ambyar atiku
    G         A           D
yen susah aku sing.. dadi bubrah..
    G         A           D   Bm
yen susah aku sing.. dadi bubrah..
        G           A         D
sing penting kowe seneng aku ayem..
Lihat Semua Chord Sedoyo Mawut
Posted on : by
Related Chords: