Kunci Gitar Derradru Official - Bahan Pelarian



(Intro) F G Em Am
        Dm G C..

              F                  G
aku rabutuh welasmu.. tresno ro aku..
             Em                    Am
aku rabutuh awakmu.. teko ning uripku..
           F              G
sing tak jalok.. omongo wae..
               Em                  Am
nek iki pancen raono.. aku ning atimu..
        F          G
tulung ojo.. gawe aku..
            C    Csus4
bahan pelarianmu..

C                   F
 sakjane tok anggep opo..
                 G
aku ning ngandingmu..
               Em
sak tenane aku sopo..
               Am
ning njero fikiranmu..
        F             G
rumangsane.. aku parkiran..
                  Em
ming tok nggo ampiran..
               Am
wektu kowe kelaran..
         F            G
tresno kuwi.. sek tenanan..
            C
dudu nggo hiburan..

(Chorus)
          F
aku tak lungo..
                   G
timbang gawe ati loro..
           Em
aku tak ngalah..
                     Am
nek akhire yo mung susah..
            Dm
aku wes gemati..
                    G
tego temen mbok larani..
               C
kowe wes ora peduli..

         F
dadi kenangan..
                     G
tresno iki wes tak buang..
         Em                       Am
dadi cerito.. lorone wes ra tak roso..
                Dm
nyuwun dumateng Gusti..
             G
diparingi ganti..
               C
ampun sek koyo wingi..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..

                   F
sakjane tok anggep opo..
                 G
aku ning ngandingmu..
               Em
sak tenane aku sopo..
               Am
ning njero fikiranmu..
        F             G
rumangsane.. aku parkiran..
                  Em
ming tok nggo ampiran..
               Am
wektu kowe kelaran..
         F            G
tresno kuwi.. sek tenanan..
            C
dudu nggo hiburan..

(Chorus)
          F
aku tak lungo..
                   G
timbang gawe ati loro..
           Em
aku tak ngalah..
                     Am
nek akhire yo mung susah..
            Dm
aku wes gemati..
                    G
tego temen mbok larani..
               C
kowe wes ora peduli..

         F
dadi kenangan..
                     G
tresno iki wes tak buang..
         Em                       Am
dadi cerito.. lorone wes ra tak roso..
                Dm
nyuwun dumateng Gusti..
             G
diparingi ganti..
               C
ampun sek koyo wingi..

Derradru

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :